ביטלו את קווין היל בארה"ב?! כן?!?!?
Y yasminale New member 22/5/05 #2 נצל"ש../images/Emo70.gif לכל המעוניינים, ב-30.5 תעלה במהלך השבוע ב-22:00 "תמיד אישה", שיודרים חוזרים של העונה הראשונה. הסדרה מחליפה את אהבה בערבה.. שווה צפייה!
נצל"ש../images/Emo70.gif לכל המעוניינים, ב-30.5 תעלה במהלך השבוע ב-22:00 "תמיד אישה", שיודרים חוזרים של העונה הראשונה. הסדרה מחליפה את אהבה בערבה.. שווה צפייה!
A Aviad1987 New member 22/5/05 #3 גם אני הבנתי שכן מוזר דווקא חשבתי שהיא הצליחה שלא לדבר שאני מאוד אוהב את הסדרה.
T TheCharm New member 22/5/05 #5 גם אני אפילו שאתמול חשבתי כמה נחמד היה אם הוא היה נשאר לעבוד בקודם שלו. זה נראה לי היה הרבה יותר מאתגר ולא רגיל שכזה
גם אני אפילו שאתמול חשבתי כמה נחמד היה אם הוא היה נשאר לעבוד בקודם שלו. זה נראה לי היה הרבה יותר מאתגר ולא רגיל שכזה
Y Yaki J New member 23/5/05 #8 UPN החתימו את טיי דיגס על חוזה אישי מולם, כי הם מאד מתלהבים ממנו. על פניו נראה שקוין היל לא חוזרת, אבל הם מחוייבים לתפור לו סדרה למידותיו.
UPN החתימו את טיי דיגס על חוזה אישי מולם, כי הם מאד מתלהבים ממנו. על פניו נראה שקוין היל לא חוזרת, אבל הם מחוייבים לתפור לו סדרה למידותיו.
D dht160 New member 23/5/05 #9 הוא שיחק גם ב'אלי מקביל' בתור עו"ד נכון? נדמה לי שראיתי אותו לפני כמה ימים בשידור הלילה של ערוץ 3. גיא
הוא שיחק גם ב'אלי מקביל' בתור עו"ד נכון? נדמה לי שראיתי אותו לפני כמה ימים בשידור הלילה של ערוץ 3. גיא