ביט 69 -הופעה בתל אביב סוף סוף

L o r a l

New member
ביט 69 -הופעה בתל אביב סוף סוף

ב9 לנובמבר,יום שישי, מועדון הפטיפון בתל אביב. הולך להיות ממש טוב.הרבה שירים ישנים והרבה שירים חדשים. עוד פרטים בהמשך כולם לבוא

NODELS2

New member
אחי ולהקתו חח

אתם אמרתם גם באתר שלכם וגם במייספייס כתוב שב9 בנובמבר אתם תיהיו בחיפה!!?? זה השתנה?

L o r a l

New member
לא

נהיה בחיפה ב7 לדצמבר,חנוכה.עוד הרבה מאוד זמן.... אבל ב9 לנובמבר נהיה בתל אביב והלך להיות הופעה ממש מגניבה

tal iero

New member
נטעע!!! את רואה? אמרתי לך!!!!!!!

הם לא יהיו בתל אביב בחנוכה!! בחנוכה הם בחיפה אז אין למה לחכות עד חנוכה... אפשר לסוע יום שישי

מגניב לכם..רק חבל שזה ביום שישי..

תודיעו אם תהיה הופעה באמצע שבוע במרכז.. _______ טוב, למי שראה את ההודעה הקודמת שלי בשרשור של השאלות ללהקה ורוצה לעזור-מוזמן.. אז כמו שכתבתי כבר, אני בגמת גרפיקה ויש לנו פרוייקט ענקי שכזה שאנחנו צריכים לעצב לוגו למוצר מסויים שאנחנו רוצים לשווק..אז החלטתי לנסות ולשווק להקה, אז ציור של להקה כבר יש לי ועכשיו נשאר רק הלוגו שלה כדי להתחיל ולעשות כרטיסי ביקור וכאלה..חשבתי אולי שהלוגו יהיה השם של הלהקה..בדיוק מה שאין לי..אז.. אם למישהו יש רעיון לשם בשביל הלהקה המצויירת שלי..מוזמנים להגיב.. בקשה אל תייבשו.. בקשה, בקשה, בקשה!!!! תודה!
לילה לכולם..

ליעתע

New member
לא אמורים לעשות למשהו שכבר קיים?

נגיד למוצר מסויים שכבר יש? זה מה שבת דודה שלי עשתה..

לא, כי..

לרוב החברות והאירגונים בעולם כבר יש לוגו לכן אני צריכה להמציא דבר חדש ולעשות לו לוגו.. זתומרת, אני יכולה להחליט שאני רוצה לעשות לוגו לחברת אוטובוסים אז אני צריכה להמציא אחת כזאת ולא לקחת את 'אגד' או את 'דן' שכבר יש להם לוגו ולעשות להם אחד חדש.. הצעות לשם?

טל 182

New member
יופי! ^__^

זה שבוע אחרי היומולדת שלי + המסיבה שלי
אני אשתדל להגיע

למעלה