ביט69 בחנויות

ביט69 בחנויות

ביט69 - "חומרים רטובים", עכשיו בחנויות. האלבום החדש של ביט69 יצא לחנויות המוסיקה ברחבי הארץ. אם מישהו צפה בטקס פרסי עמ"י בתחילת החודש - הלהקה ניגנה שם את הסינגל. האלבום מהיר, נותן בראש וזו אחלה מוזיקה, ובעברית. תתקשרו לסניף הקרוב לבית, תזמינו, ולכו לקנות. www.myspace.com/beat69 חופש נעים ביט69

M e n s R e a

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

RakTsarot001

New member
לא ייאמן, אה?

אני יכולה לחשוב על כמה וכמה להקות צעירות שהייתי מוציאה להן אלבום במקומם.

M e n s R e a

New member
אל תדאגי

הם מימנו אותו לבד, עושה רושם. חב' תקליטים לא ממהרות להוציא אלבומים ללהקות צעירות היום, ובמקרה שלהם הדגש הוא על צעירות...

JumpInTheFire

New member
אני לא בטוחה

הם עשו קצת רעש תקשורתי עם הגיל הצעיר שלהם.. נראה לי שפה זה היה יתרון

זה באמת גימיק מגניב

אבל יש כאלה יותר טובים מהם. לילדים בגיל הזה לעשות פאנק זה הכי קל. נראה מה יהיה עוד שנתיים שיתחלף להם הקול

The Walrus

New member
אני בדיוק בגיל שלהם

ויש לנו להקה גם... רק שאנחנו לא מנגנים פאנק, אנחנו די רוק בהשפעת פרוגרסיב... די פינק פלויד כזה... אבל אנחנו לא ממש רוצים להוציא דיסק והכל, סתם לכיף. אגב אנחנו מופיעים בבומבמלה מחר...

FunkyMonk

New member
חחחחחחחחח

תחזרו כשישתנה לכם הקול.. מתי הבר מצווה? אתם מופיעים?

IronBlood

New member
OMG

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מממ... הסולן שלכם נשמע כמו תינוק והליריקה שלכם נשמעת כאילו נכתבה ע"י...טוב, תינוקות. "אני רוצה אותך יותר מכל דבר אבל את רוצה לסדר את השיער"?! ושמעתי את שני השירים, כי אולי, ממש אולי השיר "עוגת גבינה" (שוב.... גאוני[????]) הוא סתם מפגר ולא משקף את היכולת שלכם בשירה וכתיבת שירים. אבל, השיר השני עדיין אדיוטי מבחינת הליריקה, הילד שצורח "כמו שלך" נשמע כאילו דחפו לו מטאטא לתחת, הקול של הסולן עדיין ילדותי (אולי אפילו תינוקי) קיצר, אתם בני 14, מה אתם מוציאים אלבום?... תשקיעיו בלימודים וחכו שתתבגרו, כי אז יכול להיות שהליריקה שלכם תהיה קצת יותר טובה ומושקעת, הקול של הסולן שלכם יהיה יותר נמוך והגיטריסט יהיה מסוגל ליותר משני אקורדים בערך..

M e n s R e a

New member
חופשי!

והכי מצחיק, שלא ברור מי דחף את מי ליותר אינפנטיליות, הוא אותם או הם אותו. לא מבין איך מישהו בן 25 שלומד בבי"ס לתסריטאות מביא שם מפגר לאלבום כמו להפסיק לאכול עוגות

FunkyMonk

New member
25?!?!

מה?!? אני רציני לחלוטין - הייתי בטוח שהוא לא בן יותר מ-20...

M e n s R e a

New member
לא, הוא בגיל שלי

הוא בן 24-25. תכל'ס, אם יש משהו להעריך אותו עליו, זה העובדה שהוא על במות מגיל 14. זה אומר הרבה ניסיון למישהו בגילו. אבל חבל שהוא לוקח את זה לכיוונים אינפנטיליים כאלה...

אני לא מאמין

אני מזפזפ לי בערוצים בטלוויזיה להנאתי, פתאום אני שומע את הקקה הזה שהיא רוצה לסדר את השער בערוץ 24! מצמצתי כמה פעמים וזה היה הם! באיזה אולם עם נינט ויהודה לוי, אם זה לא רק כסף אז אני בטטה!

למעלה