בייביסיטראח

בייביסיטראח../images/Emo95.gif

כשמפילים עליכם לשמור על אח/ות קטנים ממכם, מה זה עושה לכם
זה מקובל עליכם
אתם רוצים כסף בתמורה
זה ברור לכם שזה חלק מתפקידכם כאחים
באיזה גיל התחלתם לשמור על אח/ות שלכם, במידה ויש לכם אחים קטנים

blue skies

New member
סיפור חיי ../images/Emo6.gif

אני הבכורה במשפחה יש לי אח שקטן ממני בשנה ושמונה חודש (לא עשיתי עליו ביביסיטר.) ושתי אחיות שקטנות ממני ב9 וב12 שנים על הקטנה יותר התחלתי לשמור ממש מגיל חודשיים (לא יכולתי לפני כי חטפתי אבעבועות רוח יומיים לפני שהיא נולדה
אז סילקו אותי מהבית לחודש בערך גרתי אצל הסבתא) בכל אופן עד היום אני שומרת עליהן פעם בשנה ההורים שלי נוסעים לחול לשבועיים והן באחריותי, עד לפני שנתיים וחצי לא היה לי רכב/רשיון אבל היום יש והרבה יותר קל, אני תמיד משתדלת לעשות איתן דברים מהנים למשל בקרוב ההורים שלנו נוסעים לסופ"ש ואני מתכננת להן בשבת בבוקר בתקווה שיהיה יום שמשי ויפה לנסוע למיני ישראל ואולי אחכ ללטרון לטפס על הטנקים (אני זוכרת שבתור ילדה סבא שלי היה לוקח אותנו בשבתות לשם ומאוד נהננו מזה) ואח"כ לאכול במסעדה או משהו אני לא מקבלת כסף על ה'ביביסיטר' שאני עושה לאחיות שלי, אני גם לא מבקשת, לפעמים אני מתרגזת כי ההורים שלנו לא משאירים מספיק כסף לקניות או לדברים שאנחנו רוצים לעשות ואז זה יוצא מהכיס שלי בכל מקרה בסה"כ רוב הפעמים אני נהנת מזה ונכנסת להפסדים כבדים

זה קרה לי המון

אבל בגלל שאני מתה על אחותי לא היו לי תלונות, כל עוד היא התנהגה יפה (וזה מה שהיה רוב הזמן). פחות אהבתי כשהייתי קטנה יותר ואח שלי היה זה ששומר עלינו, כי הוא היה מציק לנו...

blck angel1

New member
מזדהה!

אחי גם היה מציק! הוא היה רודף אחרינו עם ג`וקים או היה מתחזה לדינוזאור..והיה מפחיד אותי במדרגות...אבל נו טוב..עכשיו אני מעבירה את זה לדור ההמשך-בנותהדודות

De Panthera

New member
../images/Emo6.gif חחחח בטח

חחח אני לשמור?אני הכי קטנה! ותמיד משאירים אותי לבד אבל מה? נותנים לי כסף לעשות בבייביטיסר על המטבח (=לנקות אותו)

איזה כיף שאני הקטנה ../images/Emo9.gif

נחסכו ממני הצרות הללו.. פעם היו מבקשים ממני לשמור על בתדודה שלי.. וזה היה בתקופה שלא ממש יכלנו להיות ביחד כי לא מצאנו עדיין "קו משותף",אז זה ממש עיצבן אותי.. אבל כיום,אנחנו אוהבות אחת תשנייה,מדברות,צוחקות,משחקות,רואות סרטים והצגות ביחד..ככה שאני לוקחת את זה כבר כאילו היא החברה הכי טובה שלי [באיזשהו מובן היא באמת כזאת
] רק שזה לא יפגע לי בזמנים שאני צריכה ללמוד למבחנים/אני מתה מעייפות ורוצה לישון.. כן,לפעמים אני מרגישה שהיא ממש אחותי הקטנה...
My angel

אני בחורה

ואני לא חיה בבית. מי שישאיר את אחותי הקטנה ללא השגחה יהיו ההורים שלה ולא אני.

eris1515

New member
עוננהההה

כשמפילים עליכם לשמור על אח/ות קטנים ממכם, מה זה עושה לכם? זה מקובל עליכם?לפעמים... אתם רוצים כסף בתמורה?אני עיקרון לא מבקשת אבל ההורים שלי בל זאת מביאים לי... זה ברור לכם שזה חלק מתפקידכם כאחים?כן
באיזה גיל התחלתם לשמור על אח/ות שלכם, במידה ויש לכם אחים קטנים? מגיל 10אני מחתלת מאכילה מלבישה משקה הכלללללל בגלל זה אני ואחותי הקטנה ל ך קורובת

למעלה