בייביסיטר לאחים- כסף או לא

בייביסיטר לאחים- כסף או לא../images/Emo35.gif../images/Emo130.gif

האם לדעתכם כשעושים בייביסיטר לאחים/ות שלנו- ההורים צריכים לתת לנו כסף או שזה דבר ברור מאליו ולא צריך תמורה
הסבירו איך זה היה אצלכם במשפחה ומה דעתכם על כך.

איימו

New member
ברור שלא....../images/Emo13.gif

אני חלק מהמשפחה וכול אחד עוזר איפה שהוא יכל. אין אצלינו עבודה קבוע לכל ילד.... אז כשההורים צריכים עזרה אם אפשר לעזור להם למה לא.... הם נותנים לי הרבה דברים בלי לבקש מימני כסף אז למה שאני אקח מהם.

h e n y

New member
אהממ אף פעם לא שמרתי

על אחים קטנים כי אין לי אבל על האחיינים שלי אני שומרת...ואני בהחלט לא לוקחת כסף אני חושבת שזה לא בסדר לקחת כסף..כי זה משפחה...וזה משהו מתוך החובות של הבית.

אחותי מטפלת באדוארד באופן

קבוע יום בשבוע ואני משלמת לה על זה (אחרת הייתי משלמת למטפלת) אבל כשהיא עושה לנו בייביסיטר בערב, אז היא עושה את זה ללא תמורה כספית ובהמון אהבה.

כשהייתי צעירה יותר

ונדרש ביביסיטר על אחותי לא ציפיתי לקבל תשלום על זה. לעומת זאת, כששמרתי על בנות דוד שלי שהן כמו אחיות כן קיבלתי כסף (אחת מהן בגיל של אחותי). לא יודעת איך להסביר את זה, אני מניחה שזה כמו שאם וכאשר יהיו לי אחיינים אני לא אצפה לקבל שום תשלום על ביביסיטר עליהם, זה במסגרת המשפחה.

Looovely Girl

New member
פעם נהגו לשלם..

כיום אני עושה את זה מרצון... אח שלי לא צריך בייביסיטר כי הוא כמעט בן 14 אבל, אחותי בת ה8 מדי פעם צריכה... ואני ואחי שומרים עליה... אה ויש לי תעודה של בייביסיטר כי זה מה שיש בקנדה... חייבים לעבור קורס או שלא יוכלו להעסיק אותי... אז עברתי...

למעלה