בייביסיטר לחתול מבוגר שצריך לקחת כדורים פעמיים ביום

LostLander

New member
בייביסיטר לחתול מבוגר שצריך לקחת כדורים פעמיים ביום

אהלן,
יש לנו חתול מבוגר שבשל בעיה נויורולוגית לוקח פעמיים ביום כדור, כבר כמה שנים. הכדורים צריכים להילקח בשעות קבועות וצריך להכניס לו לפה עם מזרק כדורים, ניסינו כבר המון סוגים של אוכל להחביא בתוכו את הכדור ובסוף הוא תמיד מוצא את הכדור ועושה חרם על האוכל הזה.
כעת אנחנו חושבים על טיול לחו"ל.
ראיתי באינטרנט שיש הרבה אנשים שמספקים שירותים שבמסגרתם הם באים לבית החתול, משחקים איתו וגם נותנים כדורים.
האם מישהו התנסה בשירות כזה ויכול להמליץ בצורה מלאת ביטחון על מישהו שאפשר לסמוך עליו שיבוא לשחק עם החתול וגם יצליח לתת לו כדורים עם המזרק (ובעדינות)?
אני חייב להגיד שהעניין מדיר שינה מעיניי, קשה לי לדמיין את עצמי בוטח במישהו זר עד כדי כך שאפקיד בידיו את החתול היקר שלנו ואם נגיע למסקנה שאין שירות אמין שכזה, נוותר על הטיסה.

תודה

Yukita

Active member
מנהל
בתור שמר חתול

(לא מהאזור שלכם, צר לי)---
&nbsp
מידת הרצון של חתול לשחק או סתל להתלטף עם מישהו שבעצם לא מוכר לו ואינו ממשפחתו מאוד משתנה ותלויה מאוד באופי אישי. בין שתי הקצוות (אלה שמתרחים עליך מיד אפילו אם הם לא מכירים אותך, ואלה שצורחים מרחוק בזעם עם אזניים משוטחות לאחור כך שברור לך שאם אתה רוצה לצאת חי לא תנסה לגעת) נמצאים כל מי שבתחום האפור - בדרך כלל לא מתחברים כמו לבני המשפחה. במילים אחרות, אם החתול מוכן, הוא יוכל לקבל ליטופים וכו' אבל רוב הסיכויים שיתלהב הרבה פחות לקבל אותם מאדם זר.
&nbsp
באשר לכדורים, מקרה שחייבים עם מזרק כדורים זו בהחלט בעיה. כבר עשיתי דברים כמו להזריק אינסולין לחתול חולה סכרת וגם נתתי כדורים, אבל הכדורים היו במקרים של אפשרות לשים באוכל. לתפוס חתול בביתו, לא בתוך מנשא, ולהכריח אותו לבלוע עם מזרק כדורים זה מאוד קשה. בודאי אם החתול לא 100% ידידותי ושונא את כל הפרוצדורה. במקרה כזה, הסיכוי הטוב ביותר שלכם הוא לברר במרפאות וטרינריות אם יש סייעת או סייע מקצועיים שנוכנים לעשות דבר כזה.
&nbsp
לחילופין, פנסיון אולי דווקא יצליח יותר עם כדורים כי בפנסיון החתול במרחב מוגבל - לא כמו בבית שם הוא יכול להתחבא בצורה שאי אפשר להוציא אותו. בדרך כלל ההמלצה שלי היא להשאיר בבית עם קט סיטר (מבקר או גר במקום), אך עם מזרק כדורים ותלות בתרופות.. אולי עדיף פנסיון. לאחרונה הכלבים שלי היו בפנסיון דוג פארם במושב בית הלוי בעמק חפר, וביקרתי גם בחתולייה שלהם. הפנסיון לחתולים נראה מטופל ומושגח. אולי תרצה לבקר במקום ולהתרשם בעצמך.
&nbsp
&nbsp

אם תחפש פנסיון כפי שהציעה יוקיטה,

שרון כהן מרמת השרון משמשת כפנסיון, והיא אשת חתולים מנוסה מאוד, וגם עובדת במרפאה וטרינרית. אני בטוחה שהיא תוכל לתת כדורים, וגם תעשה את זה בצורה חיובית ונעימה לחתול. פגשתי אותה באקראי כשהגעתי לראות אצלה חתול לאימוץ, אני לא באיזה שהו קשר איתה, אבל אם תרצה אוכל לברר מה הטלפון שלה

למעלה