בייביסיטר על אחים

בייביסיטר על אחים../images/Emo95.gif../images/Emo66.gif

פורסם לפני מספר ימים כתבה על נער בן 17, אם איני טועה, ששמר על אחותו ותקף אותה מינית, שלא עלינו
. מביאה לכם דיון שנערך בפורום הורים שבו קוראת- http://www.tapuz.co.il/forums/main/Viewmsg.asp?forum=310&msgid=116988572 סביב השאלה "אם זה מוזר לתת לאח גדול לשמור על אחותו
". מה דעתכם בשאלה זו
מה דעתכם על התגובות בשרשור שהבאתי
למי שיש אח גדול- האם הוא שמר עליכם כשהייתם קטנים

זה מאוד תלוי

אצלנו בגלל הפרשי הגילאים הלא הכי גדולים (3 שנים) לקח זמן עד שהגענו למצב בו האח היה מספיק גדול בשביל לשמור עלינו וגם אז זה לא תמיד עבד כי היינו רבים והיה צריך מישהו חיצוני שיפשר. בכל מקרה, כשהוא כבר היה מספיק גדול גם אני הייתי מספיק גדולה ולא היה צורך בבייביסיטר. באשר לדיון בפורום השכן, אני מסכימה עם רוב המגיבים שזה הדבר הכי טבעי בעולם שאח ישמור על האחים שלו ואם קורה דבר כזה זה מעיד על בעיות עמוקות יותר. נער שתוקף מינית כל ילד אחר ולא רק את האחים שלו זה דבר נורא וכדאי שההורים יעשו בדק בית עם כל הזעזוע העמוק. זכור לי מקרה שהיה בחדשות לפני כמה שנים, על ילד שנוצל מינית ע"י הבייביסיטר שלו, בן השכנים, ואחרי שההורים גילו את זה (הילד סיפר סיפורים שלא משתמעים לשתי פנים) הם הלכו להורים של הנער והוא הודה בהכל, ואחרי תלונה במשטרה וחקירת הנושא הוא שוחרר בלא כלום בטענה שאינו מסוכן לציבור. מחריד, אבל עדיין אני חושבת שבמקרה הנדון בשרשור הספציפי הזה (והובא לינק לכתבה), ההורים עצמם לא היו בסדר היות שידעו על מה שקרה ודיווחו רק אחרי שזה קרה פעם נוספת. אחת המגיבות כתבה שעל בנה הגדול היא תסמוך, אך לא על נער זר (בניגוד לנערה), וזה הדבר הכי נכון לדעתי.

Russet

New member
יצא לי לעשות המון פעמים בייביסיטר

על האחיות שלי, על בת דודה שלי, זה הדבר הכי טבעי מבחינתי, קצת קשה לי לחשוב על מצב בו אח מתעלל מינית באחותו הקטנה וקשה לי להאמין שההורים לא רואים. בכל מקרה ההפרש הוא די גדול, אצלנו ההפרש הכי גדול ביני ובין הקטנות הוא 14 שנים.

למעלה