בייביסיטר ???

בייביסיטר ???

אף פם לא השארנו את הצאצאים עם בייביסיטר... חוץ מסבאסבתא לעיתים נדירות, ופם אחת עם הזוג רז... שמאז לא חזרו
כל פעם שהרעיון עולה.. אנחנו נבהלות - ומוותרות. יש טכניקה
?

תקחי את הבנות שלי........../images/Emo24.gif

בס"ד לא בטוח שהחברה ירצו לקבל אתכן חזרה

אולי כבר שכחת אבל..

בס"ד בגיל הזה הן עצמאיות להחליט וחוץ מזה "בזכות עצמי" לקראת טסט כך שעוד מעט היא גם נידת..........

אז כל מה שנחוץ לי עכשיו.. בס"ד -

זה שמהר, לפני שנכנסת שבת, תסבירי לי: איך מתחילים עם ההליך? מסבירים לילדים שהערב הם יוזנחו בזרועותיה של בייביסיטר כי לאמא אין ראש אליהן? מבטיחים להם שהם לא יספיקו לבכות יותר משעתיים-שלוש, וכבר אנחנו חוזרות? מה???? מה אומרים להם? ומה עונים כשהם ישאלו : "למה?" ויזעקו : "אנחנו רוצים לבוא אתכן!" וייבבו : "אל תעזבינו!!!" ????

מה פתאום?

אומרים להם "יאללה בי אנחנו הולכות ולא נחזור!" וחוץ מזה זה לא ככה. קודם כל בוחרים אחת מתאימה. ואז מזמינים אותה אחה"צ עם אמא לשחק עם הילדים ולהכיר ובפעם השנייה הולכים רק לרגע ל"קניות" ומשאירים אותה קצת. ואז לפני שממש הולכים - נגיד כבר יום לפני מספרים שאמא ואמא מחר צריכות ללכת לא להרבה זמן והיא תשמור עליכם בינתיים והיא תשחק איתכם ב..... (משהו שהן אוהבות ולכן לא כל-כך בא) ואולי כשהיא באה דואגים שיהיה לה משהו שהילדים אוהבים (שוקולד? רק קצת?) והכי חשוב!!!! לא מוותרים ולא נשברים. אם היא טובה ותווצר כימיה עם הילדים, מזמינים אותה בתדירות גדולה (כדי לשמור על הקשר הטוב) ועושים חיים. זה כמו גן. את מפקירה אותם כשהם בגן? אותו דבר.

זגרב

New member
פיונה צודקת. וגם...

כלומר, צריך שהיא (או הוא) תתחבב על הילדים. למשל אצלנו הקטנה שמחה כשמאיה הגדולה באה אליה. ובנוסף, צריך לומר לילדים והם מבינים את זה,שיש לנו הגדולים חיים משלנו גם לא תמיד איתם. הם מפנימים את זה ביחס לעבודה, וגם אולי ביחס לדברים שאתן לא מרשות להם לגעת בהם. כך גם לגבי בילוי. זה לא לזנוח. זה רק לרצות לבלות עם החברים שלנו, או ללכת לסרט, לעשות משהו אינטימי שלנו. בדיוק כמו שלהם יש דברים שלהם. חברים שלהם. משחקים שלהם. חדר שלהם. תתפלאי, הם מקבלים את זה.

זגרב

New member
ועוד משהו

ולגבי בחירת הבייביסיטר: או מישהו שמכירים שצריך עוד קצת כסף. או המלצה של חברים, ושוב עם הליך היכרות מוקדם

בטח שזגרב צודקת

ואולי שווה לברר אם יש מטפלת מהגן של אחת/ד הילדותים שעושה בייביסיטר. לי היתה אחת כזו במשך כמה שנים, וחבל"ז- איזה שקט נפשי זה נתן לי.

פלפלת32

New member
בס"ד?

מסכימה עם הנסיכה פיונה, עם הנסיך אחרי שדאגנו למישהי שהוא מכיר, היה חשוב לנו שנסביר לו שגם אנחנו זקוקות לזמן שלנו ולבילויים שלנו. הקבלה שלו היתה מקסימה. היום הוא יודע שהוא הולך לסבא וסבתא כי אמא לומדת או כי... לא משנה מה. הוא מבין את המטרה וכך זה הולך גם הפוך, הוא הולך לחוג שלו או לחברים שלו.

פחחחחחחחחחחחחח...

הלוואי... יש אמונת יסוד בעדות פולניה, שעוד לא קמה הביצית שתתקומם מולה, שאומרת: "ילדים ישנים בלילה במיטותיהם." ככה....

למה לא לפרסם ולראיין כמו למטפלות?

מה הקריטריונים? אשה בוגרת....נסיון בגידול ילדים.....אחראית ומסורה.... גרה באיזור.... וכו' אפשר לתלות בשכונה בתור התחלה, וכך להוציא מהכורסה המון שכנות רלוונטיות מצוינות. סיכון: להגיד 'לא' לשכנה מהדלת ממול, שתיכף תיעלב...

בואי ! אני אוהבת בלונדיניות עם דעה

אם כי מעדיפה ברונטיות עם דעה
אני גרה בר"ג, ונדמה לי שמשלמים כ- 20 ש"ח לשעה- בהתאם להמלצות... יש לך?

נופשת

New member
ניסית לברר עם הילדות בגינה?

מתחילים להסתכל על העולם כעל מנפק בייביסיטר בפוטנציה: כלומר, המלצרית ניראת נחמדה? מבררים. לחברה שלך יש ילדה בת 16 ? מצויין ! ושמחה גדולה יש לה שלוש שנים עד הגיוס, שבהן היא צריכה הרבה כסף לביזבוזים. מציקים לשכנות בבנין, ושואלים כל אחד אם הוא מכיר מישהו.. מוצאים בייביסיטר, עושים בדיוק כמו שזאגרב אומרת בהגיון רב כל כך, ויוצאים. אפשר בהתחלה לצאת אחרי שהם ישנים, זה עושה את היאוש הרבה יותר נח, כמאמר השיר. בשמחות, ערבה. (בשביל זה צריך אבל בייביסיטר)

נופשת

New member
ואני ברונטית !

דעתנית ובעלת חיי חברה, למקרה ששכחתי לציין. ד'ש לשמנתולה, אגב.

למעלה