בייבי בואה

Nemesiss1

New member
בייבי בואה

שלום לכולם. מה אני צריך לדעת לפני שאני קונה בייבי בואה (חודש וחצי בערך)? על מה צריך להסתכל? מה כדאי לשאול? איזה גודל טרריום יתאים, קטן או משהו שכבר יתאים לעתיד? ו... 650 זה מחיר הגיוני לבייבי? תודה רבה.

T0M3R

New member
כמה דברים

אתה בטוח שתוכל לטפל בה כשהיא תגדל? המחיר נורמלי, אתה קונה מבית החיות נכון?! טרריום שיספיק לך נגיד לעוד איזה שנה (כמובן תלוי בכמה תאכיל) נגיד 80*40-50*50 יהיה מעולה. כלי מים גדול עצים חזקים לטיפוס. תדאג שיהיה לך מאיפה לקנות עכברים וחולדות פעם בשבוע שבועיים. אני ממליץ לך בחצי שנה הראשונה שהיא אצלך לשחק איתה הרבה, כחצי שעה ביום כדי של יווצר מצב שהיא תיהיה תוקפנית בעתיד. תזכור שזה נחש עם מסה, ולדעתי הוא לא מתאים למגדל מתחיל, ובטוח שלא בתור נחש ראשון. זו דעתי לפחות.

Nemesiss1

New member
לא תהיה בעיה לטפל בה

כל זמן שהיא תשאר בתחום הסטטיסטי - 2.5 מטר בערך. אני אכן קונה מבית החיות, אם אני אקנה בסופו של דבר. כבר מגיל חודש וקצת הם אוכלים עכברים? בטח ולדות. הבייבי'ס אוכלים טרף מת או חי?

בגיל חודש רצוי לתת להם

עכברים קטנים בני שבועיים שלושה. הם יאכלו טרף חי אבל מומלץ להרגיל אותם לאכול טרף מת דבר שימנע סיכונים לנחש.

שאתה מוכן ויכול לגדל נחש שמגיע

לגודל בינוני עד גדול, וצריך טרריום גדול. צריך להסתכל שלנחש אין חתכים, שריטות או בליטות על העור, שאין עליו קרדיות (טפילים קטנים בעלי צבע שחור שמוצצים את הדם לזוחלים), שאין לנחש עצמות בולטות ושמבנה הגוף שלו מתאים למבנה הגוף של בואה בריאה (רצוי לראות כמה בואות שיודעים שהן בריאות כדי להשוות). חשוב גם שהנחש לא יהיה שמן מדי או בעל נפיחות באזור הקיבה. תסתכל על הנחש כשהוא על הידיים, שים לב שהוא פעיל עירני ושהשרירים שלו עובדים טוב. כדאי לשאול את המוכר מתי הנחש אכל לאחרונה, מה הוא אכל, (עכבר,חולדה) חי או מת ובאיזה גודל היה המזון. ההחלטה לגבי האם להשתמש כבר עכשיו בטרריום שיתאים לנחש בוגר או להתחיל מאחד שיתאים לתינוק היא החלטה שהבסיס לה הוא בעיקר כלכלי. כמה שהטרריום יהיה גדול יותר כך הוא יעלה יותר, מצד לקנות שני טרריומים לאותו הנחש זה גם לא דבר זול. בואה צעירה תסתפק בטרריום באורך של 60אורך 40 רוחב ו40 גובה. נחשים גדולים יותר יזדקקו לטרריום גדול יותר כשהמינימום הרצוי לנחש בוגר הוא טרריום באורך של 120 ס"מ על 60ס"מ וגובה של 40ס"מ. אתה צריך לדעת שמדובר בנחש טרופי ולכן הטמ"פ בטרריום חייבת להישמר בטווח שבין 28-30 מעלות כשהאידאלי זה חם שבו הנחש יוכל להתחמם עד לטמ"פ גוף של 31-32 מעלות וצד קר שבו הטמ"פ תהיה באזור ה27-28 מעלות. כך שהנחש יוכל לבחור מה הטמ"פ המתאימה לו ביותר. חובה לספק כלי מים שיהיה בכלוב בכל זמן, רצוי כזה שהנחש יוכל להיכנס לתוכו. רצוי לספק לנחש מקום מסתור כד שבור, תא הטלה של תוכים או כל קופסא אחרת שתתן לנחש תחושה של הגנה. את הנחש הצעיר יש להאכיל אחת לשבוע או עשרה ימים ונחש בוגר אחת לשבועיים. 650 שקלים זה מחיר סביר עד גבוה. אם שכחתי משהו אשתדל להיזכר בו בזמן הקרוב. תודה יונתן

o r i 6 6 6

New member
לפי מה שראיתי

לפי מחירים שאני ראיתי פה ושם 650 לבייבי זה אפילו יקר... אפשר למצוא בפחות

בואה...../images/Emo43.gif

אתה יכל לחפש בחניות לחיות מחמד(עדיף שלא לקנות נחש מחנות חיות). אבל הכי טוב תחפש מגדלים פרטיים באזור שלך שמוכרים בואה. תסתכל בלוח מודעות שלנו פה בפורום(תסתכל למעלה)ושם כבר ראיתי מישהו שמוכר בייבי בואות. בהצלחה!! רע ליבני

salingre

New member
כך טלפון

של בואות ובורמזים... 058695235 תהנה אני קונה שם ביןם שבת אחי בואה יש שם עוד חחח

tomdror123

New member
צד אחד קר וצד אחד חם

נגיד יש לי את הכבל חימום אך אני עושה את ההבדלים ביין הקר לחם פשוט לא שם בצד אחד כבל?

בערך

מה שהכי כדאי לעשות זה לסדר את הכבל כך שהוא מסודר בצורה צפופה על שליש תחתית הטרריום ופחות צפופה על השליש השני כשאת השליש השלישי אתה משאיר ללא כבל. כך יהיה מה שנקרא "מפל טמפרטורה" שיתן לנחש אפשרות לבחור את הטמ"פ המתאימה לו ביותר.

למעלה