בייבי זים וגליכול ביחד

gali80

New member
בייבי זים וגליכול ביחד

ליה מקבלת 5 טיפות גליכול לפי הצורך (4-5 פעמים ביום). עד לא מזמן קיבלה בייבי זים (5 טיפות לפני כל ארוחה) בגלל עצירויות. כעת יש שוב עצירויות. השאלה אם מותר לשלב את שני התכשירים? נציןן שמקבלת גם ויטמין די.

תשובה

קשה לי לענות לך. כל החבורה הזאת הן לא ממש תרופות אלא מיני חומרים טבעיים. אני לא רואה בעיה לשלב הייתי נותנת לסירוגין לא ביחד. לא ידוע לי על קשר לויטמין D ואני לא רואה בעיה. אני יוצאת מתוך הנחה שכל התינוקות מקבלים ויטמין D. אני ארגיע אותך רק במשפט הבא: עד גיל 3 חודשים זה יעבור עם או בלי בייזיזים וגליקול ושאר מיני ירקות

gali80

New member
תודה ורק כדי שתרגיעי אותי עוד קצת

אתאר לך איך נראים הערבים שלנו (ברובם): סביבות השעה 7-8 ליה מתחילה להפליץ, לבכות/לצווח (תלוי ביום). כשמגיע זמן האוכל היא מתחילה לאכול בשקיקה אך בוכה תוך כדי ואף מוציאה את פטמת הבקבוק מהפה. היא מאדימה ומתאמצת/מתנפחת כמו בלון ובוכה תוך כדי- נראה כמו מישהו שמנסה לנפח בלון. זה קצת מפחיד כי היא גם עוצרת נשימה תוך כדי..... בערב היא גם אוכלת הרבה פחות מאשר בבוקר/צהריים. אז מה כל זה? רק גזים והכל בסדר או איזה ריפלוקס עצבני / בעיה במבנה / עוד איזה משהו מפחיד?

גלי חביבה

את מתארת תינוקות שסובלת מקוליק. כל הסימנים!!!!!! חכי בסבלנות אל תתרגשי יותר מדי זה עובר.

למעלה