בייבי מוצרט - מאיזה גיל ?

תותי 123

New member
בייבי מוצרט - מאיזה גיל ?

עמית בת 3 חודשים. כמעט כל ערב היא יושבת בטרמפולינה - שלווה ורגועה ובוהה בסביבה. בשבוע האחרון שמנו לב שהיא ממש מסתכלת בטלוויזיה - ואפיולו צוחקת אליה (גם את הרגליים שלה היא גילתה - וגם זה גורם לה אושר אינסופי). חברים אמרו לנו שהם כבר בגיל הזה היו שמים לילד את בייבי מוצרט ... לא מוקדם קצת ? בכל מקרה - לא מדובר על שעות של בהיה בטלוויזיה - הטלוויזיה כבויה כל היום - אנחנו מדליקים אותה רק בערב.

אפרת12

New member
בייבי מוצרט מיועד מגיל 0

אני אישית לא הייתי בעד טלויזיה אבל סיון גם כן התאהב בטלויזיה בגיל חודש בערך (ערוץ ההיסטוריה). אז קניתי לו את בייבי מוצרט אבל קלטות אחרות היו הרבה יותר אטרקטיביות בעיניו. דוקא בחודשים האחרונים (סיוןון בן שנה ו-4) בייבי מוצרט הוא להיט. ופה אני מנצלת את הבמה כדי לתת את הטיפ שלדעתי הוא כפרה על זה שאנחנו מאפשרות להם לראות טלויזיה - אני משתדלת לשבת עם סיון כשהוא רואה קלטת ולהפוך את הענין לחויה אינטראקטיבית. לשחק איתו, להסביר לו. ככה רגשות האשמה פוחתים, והילד אכן פעיל יותר ולומד יותר.

טלי 234

New member
אצלינו בייבי בטהובן מגיל חודשיים

ויש התלהבות רבה. אגב - מחקרים רבים ממליצים להפוך את הצפייה לכמה שפחות פסיבית, כלומר - לדבר עם הילד ולהסביר (גם בגיל כזה)

אפרת12

New member
../images/Emo6.gif מיועד לכל האימהות שמנצלות

את בייבי מוצרט (או כל קלטת אחרת) כדי להכין ארוחת ערב ...

אורה S

New member
את נשמעת כמו ג'ולי קלארק בסוף

הקלטה..
רואים אותה עם הבת שלה (שגם מופיעה בכל הקלטות..) והיא מסבירה על ה"חויה" שבצפיה בקלטת זה ממש ככה אבל אצלנו עדי רק מרגישה שאני מסתירה לה ומנסה להסתכל מהצד

אפרת12

New member
ככה../images/Emo35.gif....

טוב, זו תמונה מתחילת המוצקים למען האמת, אבל הוא אכן מנסה לראות טלויזיה...

l o l i l o

New member
אני מגיל שבועיים השמעתי לה../images/Emo168.gif

היום היא בת חודשיים ומאוד אוהבת את זה!!! אני שמה את זה במחשב ומחזיקה אותה עלי וכך היא רואה! יש בסדרה הזו עוד הרבה דברים נפלאים - בייבי באך, בטהובן, ניוטון, נפטון והם מאוד אוהבים את זה הקטנטנים!

בערך מגיל 3 חודשים. הייתה תקופה

ארוכה שזה לא עניין אותו ובחודשים האחרונים הוא שוב יגול לצפות בה המון.

galzil

New member
אנחנו התחלנו בשלושה חודשים

אישתי איתו כל היום לבד כשאני בעבודה ופשוט היתה צריכה כמה דקות מנוחה הוא מסתכל וצוחק מזה ואנחנו מתכוונים גם לתת לו את שאר הסידרה

גם אצלינו זה הפך ללהיט!

הנסיכה שלי בת 4 חודשים ולא מזמן גילתה את הטלויזיה ודי מהלהבת מבייבי אינשטיין על להיטיו השונים כמו מצארט, באך ובטהובן. ממליצה בחום! כמובן, לא יותר מ-1/2 שעה ביום. צפייה נעימה

למעלה