בייבי מוצרט

• פותח הנושא jole
  • פורסם בתאריך

jole

New member
בייבי מוצרט../images/Emo22.gif

קיבלנו קלטת וידיאו של בייבי מוצרט. רציתי לדעת אם מישהי עשתה בקלטת מהסידרה הזו שימוש ובאיזה גיל?? הקלטת אמורה לשמש תינוקות מגיל רך ביותר. עם הגדול (היום חמש וחצי) לא הייתי בעד להושיב אותו מול הטלויזיה בגיל צעיר (האם זו הסיבה שהוא מכור למסך היום??). יהונתן רק בן חודשיים וחצי. אשמח לשמוע מה אתן חושבות.

רותי ע

New member
הכל שאלה של מינון..

אני לא רואה שום רע בוידאו כל עוד הוא במינון הנכון. את עידן הושבתי מול ביבי מוצרט בגיל כמה חודשים אבל ללא יותר מדקות ספורות. לא היה לו סבלנו ליותר.. היום המינון עלה (והקלטות השתנו) ועדיין זה בד"כ כ-1/2 שעה עד שעה ליום. והוא לא דורש יותר..

יובל ראתה את הקלטת מגיל שנה וקצת

(אז קבלנו אותה). למיכל הראיתי אותה , על תקן ביביסיטר...) ארבע חמש פעמים, באיזור גיל שישה שבעה חודשים. שמעתי פעם דיעה שאומרת שהקלטת לא מומלצת לקטנים מדי, כי בגיל שבו הם רוצים לגעת בכל דבר, זה מתסכל אותם שהם רואים משהו מגרה ולא יכולים לגעת בו. מיכל דווקא נראתה מרוצה ממנה, יובל הייתה מהופנטת לחלוטין.

מה שלא מועיל לא מזיק

לפי דעתי אין כל רע להושיב אותו מול הקלטות האלה. בגיל כזה זו בטח לא תהיה התמכרות... אני אישית לא מאמינה בקלטות האלה אבל שוב, זה בטח לא מזיק

שירי ל

New member
אופיר ראתה את זה מגיל 3 חודשים

בהתחלה זה לא עניין אותה ולאט לאט התאהבה בזה. היום כבר המשכנו לבייבי באך וכו´. הקלטת מאוד "תופסת" אותה ולכן יש לה 2 שימושים שהם בעיקר בשבילי (מודה): היא רואה אותה בבוקר כדי שאני אוכל לשתות קפה כמו בנאדם ובמקרי חירום שאני ממהרת ומנסה להתארגן איתה לצאת והיא במצב רוח קווצ´י אני מארגנת אותה ושמה אותה מול הקלטת וככה אני יכולה להתארגן לעצמי בשקט.

זאת היתה הקלטת הראשונה ששמתי להודיה

בגיל 3 חודשים לערך בעיני היא היתה מקסימה הצילומים בה יפים ומושקעים (טעם אישי..) נכון שהיא קצת מסחרית אבל בהחלט טובה לא חייבים לקנות את כל הסדרה אבל בעיני בייבי מוצארט בהחלט מומלצת וטובה לגילאי 3 ח´ עד 9 ח´..

meira

New member
התחלנו בהצצות בגיל חודשיים וחצי

וזה היה מענין ל-1/4 שעה בערך. כיום אור בן חצי שנה ויושב מהופנט מהקלטת מההתחלה ועד הסוף. אני חושבת שכל דבר, במידה, לא יכול להיות רע - כולל טלויזיה.

יונית ש

New member
התחלנו בגיל 3-4 חודשים

מאי לא כל כך התלהבה הסתכלה כמה דקות בודדות ואיבדה עניין חזרנו אליה לאחר חודש - חודשיים ועכשיו היא מוקסמת ממנה מאוד מאוד. והיום היא כבר בת 9 חודשים. זו הקלטת היחידה שיש לנו ולפי דעתי היא נפלאה אומנם גם היום היא לא צופה בה בתשומת לב מההתחלה ועד הסוף אך המוזיקה ברקע ושיש קטעים שמוכרים לה היא מזהה אותם ומיד מתבוננת, כאילו פגשה חברים ותיקים.

למעלה