תודה רבה!
T tzuli sheli New member 27/12/05 #3 תשובתם לכל המעוניין, הבייבי סנס ניתן לשימוש עד 6 שנים. במידה ומעונינים לבדוק את המכשיר יש לגשת לא.ת ראשל"צ, שמוטקין 25. בין ימים א-ה 9-15:30.
תשובתם לכל המעוניין, הבייבי סנס ניתן לשימוש עד 6 שנים. במידה ומעונינים לבדוק את המכשיר יש לגשת לא.ת ראשל"צ, שמוטקין 25. בין ימים א-ה 9-15:30.
T tzuli sheli New member 27/12/05 #4 תשובתם לכל המעוניין, הבייבי סנס ניתן לשימוש עד 6 שנים. במידה ומעונינים לבדוק את המכשיר יש לגשת לא.ת ראשל"צ, שמוטקין 25. בין ימים א-ה 9-15:30.
תשובתם לכל המעוניין, הבייבי סנס ניתן לשימוש עד 6 שנים. במידה ומעונינים לבדוק את המכשיר יש לגשת לא.ת ראשל"צ, שמוטקין 25. בין ימים א-ה 9-15:30.
T tzuli sheli New member 27/12/05 #5 תשובתם לכל המעוניין, הבייבי סנס ניתן לשימוש עד 6 שנים. במידה ומעונינים לבדוק את המכשיר יש לגשת לא.ת ראשל"צ, שמוטקין 25. בין ימים א-ה 9-15:30.
T tzuli sheli New member 26/12/05 #1 בייבי סנס שלום רב, יש לי בייבי סנס שנקנה לפני 9 שנים. היום אני לקראת לידה ואני חוששת לתקינותו. האם יש תקופת זמן מוגבלת לשימוש במכשיר? איך אפשר לבדוק אותו? תודה
בייבי סנס שלום רב, יש לי בייבי סנס שנקנה לפני 9 שנים. היום אני לקראת לידה ואני חוששת לתקינותו. האם יש תקופת זמן מוגבלת לשימוש במכשיר? איך אפשר לבדוק אותו? תודה