בייבי קלאב

בייבי קלאב

אתמול עברנו בצומת סגולה והחלטנו להכנס לבייבי קלאב. אמנם הביקור היה חטוף אבל קצת התאכזבתי. מיטות ושידות חמודות אבל משום מה נראות לי לא מאד איכותיות.. עגלות רובן מחברות לא ידועות. אני טועה? מה אתן יודעות על החנות הזו?

Salsa S

New member
אני חושבת שאת טועה...

בייבי קלאב אולי לא מחזיקים את המדריד פלוס, אבל בהחלט מחזיקים את העגלות של פג ושל גראקו... ונכון, מכיוון שהם מן הסתם אולי רוצים לקלוע לקהל מטרה רחב יותר, אז הם גם מחזיקים כל מיני עגלות, כאלה מהסוג שאנחנו (כאן בפורום) לא כ"כ מכירות, כי הן לא מהמומלצות כאן, אבל אולי יותר זולות...? המיטות והשידות שיש להם בתצוגה הן של רהיטי טל (אם אני לא טועה), ודווקא חלקן בסדר גמור. מה שכן, אנחנו (=3 הריוניות) קיבלנו שם סיור מודרך ביותר, עם בחור מאד סבלני שעבר איתנו מחלקה מחלקה, באדיבות עם כל ההסברים והתשובות על השאלות של כולנו; התעכבנו זמן רב במח' העגלות כי לכל אחת מאיתנו היו דרישות אחרות (ולכן שאלות אחרות) והוא טרח והסביר לכל אחת מאיתנו את כל מה שרצתה לדעת. הוא גם היה מאד כן לדעתי, היו למשל דברים - שהם מחזיקים בחנות מכמה סוגים, והוא לא המליץ דווקא על היקר ביותר... וגם המחירים שלהם (של הפיצ'פקעס) הם סבירים עד נמוכים. בקיצור - כנראה שזה תלוי על מי נופלים שם... אני בהחלט הייתי מרוצה מהשירות
, מהכנות
מהמחירים
ומהמבחר
.

cookie1

New member
טועה יקירתי !

יש להם מיטת ושידות של משכל או טל (אין בארץ אפשרות אחרת) ועגלות של כל החברות הידועות נסי שנית

ornaok

New member
אני דוקא חושבת כמוך

הייתי םעמיים בבייבי קלאב וממש לא התפעלתי. המוצרים לא נראים איכותיים... לי בעיקר צורמות לעין טרמפולינות ב60 ש"ח שנראות כעשויות מקרטון, או הליכונים כאלה עם גלגלים שמושיבים בתוכם את הילד, שנראים מפלסטיק זול...זה צעצוע כל כך לא בטיחותי... העגלות נראות צעצוע, על חלק מהשידות (טל) אין תו תקן (ותו תקן זו דרישה מינימלית) הצעצועים - חיקויים לצעצועים יקרים יותר, מאיכות בד ופלסטיק לא נעימה. אז נכון שאני פריקית של שילב, אבל ברב-קט או בטויס אר אס לא היתי מפחדת לקנות, ובבייבי קלאב ממש קיבלתי ויברציות שליליות...

אנדראה

New member
כמו שאמרו - את טועה

אנחנו קנינו שם את כל הדברים ומרוצים עד השמיים. חברות מוכרות, הכל עם תקנים והכל בסדר. אני חוזרת לשם כל פעם שאני צריכה משהו לגפן. הם נחמדים, מוצרים מעולים ואנחנו ממש מרוצים

חוזרת בי וחוזרת על עצמי

הייתי שם זמן מועט. אולי מועט מדי מכדי לשפוט. אחרי התגובות שלכן נשמע שכדאי לחזור ולהתרשם שוב (ממילא זה לא רחוק מהעבודה שלי).

למעלה