בייגלה גבינה טעים במיוחד ומהיר הכנה:

ויוי 25

Well-known member
בייגלה בשיטת "קיטו" ביגלה מלוחים וטעימים, (ללא סוכר ,ללא קמח חיטה, וללא ביצים.)
יש לחמם מראש את תנור-האפיה 180 מעלות -חום.

המצרכים הדרושים:
200 מ"ל קוטג' 12%
כוס אחת קמח -שקדים. (אפשר גם לטחון בבלנדר שקדים, עד לקבלת מרקם דק, דק .)
קורט מלח
שומשום לציפוי.
אופן הכנה:
מערבבים היטב בקערה את הקוטג' עם קמח השקדים ,
מוסיפים קורט מלח ,ומערבבים היטב עד לקבלת עיסה ,
יוצרים 5 כדורים בגודל שווה ומפזרים מעליהם את השומשום.
פוחסים מעט את הכדורים ובמרכז כול כדור יוצרים חור עם האצבע - כך שהכדור יראה בצורת בייגלה.
את כול הכדורים מניחים בתבנית סיליקון -למאפינס.(להבריש את השקעים שבתבנית במעט מאוד שמן.)
מפזרים גם על דפנות הכדורים שבתבנית מעט שומשום,
האפייה:
אופים בתנור 180 מעלות, כ- 15 דקות עד להשחמה.
לבסוף מוציאים מהתנור את התבנית הלוהטת.
ממתינים 5 דקות עד לצינון קל - ואז יהיה אפשר להפוך ולשלוף את הבייגלה מבלי שיתפרקו.
כדאי לאכול כשהם עדיין מעט חמימים ואז הם הכי הכי טעימים .
מתכון מאוד פשוט להכנה - וכל כך טעים,
תכינו לסופ"ש - ותהנו.
 
נערך לאחרונה ב:
למעלה