ביילין ושריד! - לא קשור לצבא!

dmor_il

New member
ביילין ושריד! - לא קשור לצבא!

שלום לכולם! מה שלומכם? אני פשוט חייב להוריד משהו מהלב. עכשיו השעה 10:13 ונכון לעכשיו יש 15 הרוגים שמתוכם 6 ילדים (!), ומעל 100 פצועים מהפיגוע הנוראי! עכשיו, אני תמיד נמנע מלהיכנס לנושאים פולטיים אבל זה כבר עובר גבול! אני בתור ימני מובהק וגאה, לא יכול לראות ולקבל את מה שביילין ושריד אומרים עכשיו בתוכנית של אמנון לוי! זאת פשוט ב-ו-ש-ה! אי אפשר להימנע מפולטיקה, אבל תסבירו לי, איך בן אדם שהוא שמאלני כמה שיהיה, נותן לאויב הטרוריסט את כל הקלפים על מנת לדרוך עליו? איך? אני פשוט מחפש תשובות! ביילין ושריד הם סמלים, איקוניים, שהעולם הערבי משתתף ומנצל אותם! אחרי שהוא רואה אותם בטלוויזיה, יש לו נימוק שאומר שאם שפולטיקאים ישראלים אומרים שאפשר לדבר עם ערפאת, אז למה שרון לא עושה את זה! זה פשוט משגע אותי! ונכון שאני ימני מובהק, ואני מרגיש מאוד ציוני, ודרך אגב אני לא דתי, אלא חילוני ב-120%, אבל אני לא יכול להבין איך אפשר לתת לאויב טרוריסט שאין לו שום רצון לנסות ולמנוע שום דבר, את הקלפים שנותנים לו את הזכות לעשות מה שבראש שלו. כל מה שנותר לי הוא לאחל את צערי הרב למשפחות, ולקוות לזמנים טובים יותר! שלכם, דניאל.

barakas

New member
אחי,אל תכנס לזה

בבקשה בלי ויכוחים על פוליטיקה!!!!!!!!!!!!!!לכו לפורום פוליטיקה אם זה בוער לכם כל כך!! לא חסרים פה אנשים שיש להם מה להגיד על זה ואתם יודעים בדיוק על מי אני מדבר;אל תפתחו את זה............אני מתחנן :))

one1

New member
ביילין ושריד

יכולים למנוע את הטרור שהימין המטופש לא יכול למנוע. גם אני מקווה לזמנים טובים יותר.

למעלה