ביילסקי בשידור חי עכשיו ביו-טיוב

עומר247

New member
בואו לראות איך עושים קמפיין חיובי

ובלי השמצות
איך נותנים קרדיט כשצריך ולא לוקחים קרדיט כשלא צריך

ATAF151

New member
כל מתמודד טוען נגד מתמודדים אחרים

יש טענות נגד חופרי על זה שהוא לא בנה שכונות חדשות עד כה ושהוא הגדיל מאוד את הגירעון ושהוא רק שמר על הקיים בתחום החינוך, ולכן הוא חייב להראות נתונים לגבי כל הטענות הללו.
גם בילסקי כשהוא טוען שהוא יחזיר את רעננה להיות מובילה ויחזיר אותה להיות נקיה וכדומה, מה הוא בעצם אומר? הוא אומר שהעיר היתה מובילה ונקיה וכו בזמנו וכיום היא לא, כלומר גם הוא בצורה כזו או אחרת משמיץ את ראש העיר המכהן. אי אפשר להימלט מלטעון טענות נגד מתמודדים אחרים.

אגב, לקראת הבחירות אתה תראה שככל שמועמד נמצא במצב גרוע יותר בסקרים כך הוא יותר תוקף את האחרים ולהיפך, מועמד שנמצא במצב מאוד גרוע, אף אחד בכלל לא יתייחס אליו.

עומר247

New member
מה שאתה עושה זה הסקת מסקנות

מאחר ולא תשמע את ביילסקי תוקף אף אחד באופן אישי
לעומת זאת, הפרסומים של חופרי שמשמיצים את ביילסקי הם רישמיים.
ושוב.. אני מבין שזה סה"כ פוליטיקה

ATAF151

New member
אין השמצה אישית

יש השוואה בין המצב עם כניסת חופרי לתפקיד לעומת המצב היום במספר תחומים. נכון שההשוואה בעצם משליכה נגד בילסקי.
באותה מידה אם בילסקי אומר שרעננה הדרדרה ויש להחזיר אותה להיות מובילה ונקיה, זו בעצם טענה נגד חופרי

הממממ

כשביילסקי עזב את רעננה והמליץ על חופרי לא שמענו את חופרי מתלונן על תפקוד ראש העיריה הקודם.
להיפך, הוא הקפיד לומר שימשיך בדרכו של ביילסקי, שהעיר תשאר בידיים טובות.

איך עם השנים התדרדר תפקודו של ביילסקי?

ATAF151

New member
יש לכך כמה סיבות

1. לא נהוג להשמיץ מישהו לאחר שאתה מחליף אותו, אני בטוח שגם בילסקי ישבח את חופרי אם הוא יחליף אותו ולא יגיד באותו מעמד שחופרי לא ניקה את רעננה.
2. חופרי לא טוען שהמצב היה גרוע בזמן בילסקי. הוא למשל טוען שהוא שיפר את החינוך עוד יותר אבל לא אמר שמצב החינוך היה גרוע בזמן בילסקי
3. יש טענות מסוימות נגד חופרי שלדעת חופרי נובעות מכשל בשיווק של מה שעשה. כדי להמחיש את מה שעשה ולמשל להזים את הטענה של עליה גדולה בגירעון הוא חייב להשוות בין 2005 להיום. אפילו בבייבי שלו, בחינוך, יש בחלק מהאוכלוסיה חוסר מודעות ומחשבה שהוא רק שמר על הקיים.

נינה לי

New member
ביילסקי גדול בדיפלומטיה

ויודע איך לאמר את הדברים ומתי לא לאמר דבר.
אני זוכרת שכשברוידא פרסם שסגנו ע"ה של ביילסקי לענייני חזות העיר (איש ברוך מעשים, יש לאמר) בנה ללא היתר קומה שלמה בביתו והתגורר בה למעלה מעשר שנים, ביילסקי לא דיבר הרבה. הוא כינס את וועדת הבניה וחיש קל הכשיר את השרץ בדיעבד.
צריך לקרוא את מה שכתוב בין השיטין, ולפעמים - גם את השתיקה שביניהן.

דווקא אלה לא התכונות הכי בולטות שלו

הוא היה פוליטיקאי, אבל לא הייתי מגדירה אותו דיפלומט גדול. יש לו פה ושם אמירות שאני אישית במקומו הייתי בוחרת לוותר עליהן. זה לרוב קורה באחד משני סוגי מצבים - אצל אנשים שמפטפטים יותר מידי או אצל אנשים שיש להם כנות נוגעת ללב. במקרה שלו מדובר, לדעתי, בשילוב של השניים.

בעניין המנשר של חופרי, מה שהוא ניסה להגיד וזה היה במקום, לדעתי, הוא שפשוט הפיצו עליו שקרים והוא לא מוכן להיגרר למלחמת נגד וזה מאוד נכון וצודק. דרך אגב, אני מאוד מאוד מעריכה אותו והוא אדם טוב ובעל קסם אישי מדהים, אבל דווקא דיפלומט וגם פוליטיקאי הוא לא ממש, ואולי זה לא כל כך רע.

ATAF151

New member
גם אני לא מעריך את הפוליטיקאי שבו

חופרי חלש בפוליטיקה ובשיווק עצמו וזה לרעתו.
למשל, אפילו בבייבי שלו שזה תחום החינוך, הוא לא מוערך באופן יוצא דופן מעבר לחוגים שנמצאים במערכת החינוך ממש.

התכוונתי לבילסקי

הוא לא ממש פוליטיקאי. עודף הפטפטת מצד אחד והכנות שלו שהיא באמת מיוחדת מצד שני גורמות לו לפעמים לומר דברים שעדיף היה לוותר עליהם.
זה לא אומר שאני לא מעריכה אותו, אני דווקא מאוד מעריכה אותו.

אני תוהה מה זה אומר על רעננה

אם כל השיח סביב מערכת הבחירות מסתכם במי יותר נחמד, מי יותר דיפלומט, מי אף פעם לא התעמת עם אף אחד, למי יש הכי פחות דעות בקשר לאיך שהעיר צריכה להיראות.

זה אומר על כולם ולא רק על רעננה

היום זו תקופה לא פשוטה. יש הרבה אלימות ברחובות, בעיות בחינוך, בעיות כלכליות, בעיות במשפחה ועוד ועוד דברים לא נעימים. יש הרבה דברים לעשות, יש המון אנשים שצריכים עזרה. לאנשים נמאס מכך שלאף אחד לא אכפת, שאף אחד לא מתייחס אליהם, שאתה פונה למישהו שמבחינת סמכויותיו הוא יכול לעזור לך בקלות וכמה פעמים, אבל הוא בכלל לא קורא את המכתב שלך, אלא שולח לעוזרים שכותבים "מכתבך התקבל", "בקשתך בטיפול" וכל מיני שטויות כך ששום דבר לא זז. שלא לדבר על אנשי ציבור שאין בכלל יכולת להשיג אותם והם מורמים ומרוחקים מהעם.
ואז - כשבא מועמד כזה שמאיר פנים לכל אחד, מתייחס באופן שווה לקטן ולגדול, מביע נכונות לעזור בכל דבר, אפשר לכתוב ואפילו להתקשר ולדבר איתו באופן אישי, זה עושה משהו לאנשים וברור שבמיוחד בתקופה כזאת תהיה לזה השפעה מכריעה על מערכת הבחירות.
דרך אגב, שום דבר פה לא מיוחד ברעננה. הבעיות האלה קיימות בכל מקום, אבל לא לכל מקום יש פתרון. מועמד כמו בילסקי הוא די מיוחד באישיותו. אם היה כזה בערים רבות אחרות, ודאי גם הוא היה זוכה לתמיכה רחבה כמו ברעננה.

ATAF151

New member
למזלנו זה לא המצב ברעננה

ברעננה, במעל ל 90% מהמקרים ראש העיר יענה אישית לאי מייל תוך יום, פגישה עם ראש העיר זה גם לא עניין קשה.
ולא רק ראש העיר, גם כשפניתי לבכירים אחרים מייד הם ענו לי אישית ולפעמים רצו שאגיע להיפגש איתם אישית למרות שאני הסתפקתי בתשובה בכתב.

בתחום החינוך, רעננה ראשונה בארץ בהשקעה פר תלמיד.

ATAF151

New member
הוא דווקא כן פוליטיקאי

ממש אין לו בעיית פטפטת, הוא דווקא מדבר בנחמדות אבל ללא תוכן ממשי לכל פונה, ובמילים אחרות כפוליטיקאי משופשף מאוד.
וכל הכבוד לו על כך, מה לעשות שפוליטיקאי צריך לדעת לשדר נחמדות, הנחמדות מניעה גלגל שלם של אהדה לאיש, ומכאן אהדה לעיר, ופחות תלונות מצד תושבים וכך הלאה.

gabiskon

New member
לא קרה מצב ברעננה של לפני שמונה שנים

שבו התבוננתי בתגובת העיריה והרגשתי כאילו מישהו התבלבל בדרך לשירותים והחליט לעשות את צרכיו על התושבים.

תמיד התגובות היו ענייניות ובעלות תוכן ממשי.

למעלה