~ בייקווורת ~

NaTaLi PeReS

New member
~ בייקווורת ~

האא סתם ניהיה לי משעמם וגם לא הלכתי לבצפר אז החלטתי לעשות ביקורת לעיתון . D: ^ נא להתרווח על הכיסא לעשות פלפונים על מצב שקט ולקרוווא טוווווב . P: ^ שער העיתון : מעווצב יפה , וממש מתאים לילדים ( !! ) משפט המחץ : פעילות ממש יפה , והילדים חושבים על רעיונות מצויינים ! עושים צחוק : מדור ממש יפה !!! אבל חבל שיש בדיחות שכבר כולם מכירים \ שחוזרים על עצמם הצלצול הוא במשבילכם : פינה מצחיקה מאודד חח אהבתי ! הכו את המומחה : למרות שאני מדלגת על המדור הזה לפעמים אני קוראת אותו ומגלה דברים חדשים ! קומיקומיקס : מדור ממש מעניין ! למרות שאני לא מתעניינת בו כ"כ ההיסטוריה חוזרת : לדעתי הוא מדור חסר תועלת . איזה ילד ירצה ללמוד הסטוריה ?? חח פותחים דף חדש : זה מדור עוזר מאוד ! זה עוזר לילדים להתעניין יותר בספרים .. = ) המלאכים שלי : יש המוון ילדים שאוהבים את כמעט מלאכים ולכן זה מדור מעניין ! אני לא אוהבת כ"מ אבל עדיין קוראת אותו.. :) השלט : המדוור האהוווב עלי !! יש שם חדשות על כווכבים ! D: אבל את רוב החדשות כבר קראתי מלפני כמה ימים באתר ' טיפו ' הפוסטר : אני לא ממש אהבתי את הפוסטרים שאתם בוחרים... כי זה או כמעט מלאכים או דמויות מצוירות ( לרוב ).. אבל עדיין פוסטרים יפים... הרפתקה חייתית : לא כ"כ אהבתי את הקומיקס הזה לדעתי זה קומיקס יותר לבנים לא יודעת..אני צודקת או לא ? שוקי : חח אני אוהבת את הפעילות הזאת ! אני בבית משלימה את כל הבועות לבד חח... [: מה נשתנה : פעילות ממש מגניבה אבל אני פותרת הכלל תוך 2 שניות . P: זבנגלה : חח קומיקס מצחייק !!! D: שלוש ארבע לעבודה : וואו מדוור מווושלם ! אני אוהבת את התשחצים , והסודוקו אני מצליחה לפתור דיי הרבה ואז נתקעת.. =\ מי המפורסם ממש קל הייתי ממליצה לעוות אותם יותר טוב... למשל הינה תמונה שאני עיוותתי את סלינה גומז : http://d.imagehost.org/0924/3_16.png קשה אבל רוואים שזאת סלינה גומז כמו אצלכם... =) ( עיוותתי אותה בפוטושופ.. ) מבוך : וואי אני אוהבת לעשות את זה חח אבל עדיין שוב אני פותרת תוך 2 שניות יש לי שיטה .
< ~ אהבתי תסמיילי D: טריוויה : לא הבנתי משו אחד בטרייוויה .... למה האותיות שיוצאות מחורבשות ולא יוצאת מילה אמיתית ? שלוש ארבע לעבודה אנגלית : מדווור יאאאפה ! מה הנקוודה : ניממניממ... כתוב בכוכבים : אני אווהבת לקרוא חח ולגגביי המפורסמים שנולדים ... ברביעי לאוגוסט נולדתי וגם אובמה נולד חח .. בוחן עצמי : אני אווהבת את המדור אבל אני תמייד אבל תמיד יוצאת באמצע זאת אומרת 17-23 נקוודות ואני שונאת את זה..
בסכ"ה : 95 מתוך 100 !! D: מצעתרת אם נעלבתם או משו.. וגם מצתערת על החפירה בטח לא קראתם את כל זה אבל. לא משנה..
ושוווב - סליחחה על החפירה....

וואו!!!!!../images/Emo6.gif

תודה רבה על הביקורת!! ממש שמחתי לקרוא אותה! בכלל חשוב לנו לדעת מה אתם חושבים על העיתון מאיזה מדורים אתם נהנים ומאלה פחות כי העיתון הוא בשבילכם אז חשוב לנו שתיהנו מדי שבוע :) איזה פוסטרים למשל היית שמחה לראות בעיתון? ובכלל את מי את אוהבת? (שחקנים, סדרות, זמרים) יש מדור שהיית רוצה שיהיה ואין?

NaTaLi PeReS

New member
חח תודה רבה כנסי . ~ >

האא אני אוהבת פווסטים של שחקנים מערוץ דיסני \ ניקולודיאון וכו' . סלינה גגומז מיילי סיירוס רוברט פטינסון H2O איי קרלי כאלה.. ^__^ הממ לא יודעת אני לא מצליחה לחשוב על מדורים גאונייים כמו שאתם מצליחים אני דיי מתגעגעת למתי שהייתם בווחרים את סרטון השבווע - אתר השבווע - והיה עוד משו לא ? אבל ת'אמת לא צריך להווסיף כלום העיתון מוושלם . : ))) שמחה שנהנת לקרוא ת'ביקורת חח . = )

שחף שלר

New member
היי!

יש לך רעיונות ממש טובים, ננסה לכתוב יותר על השחקנים והזמרים הללו. אני שמח שאת נהנית מהעיתון ואם יש לך עוד ביקורת על העיתון של השבוע אז תכתבי לנו!

אהההה

את מדברת על דג ברשת נבדוק, אולי גם הוא יחזור עוד :) העיקר שאת נהנית מהעיתון את צופה גם בערוץ הילדים/ערוץ 10 או 2?

למעלה