בייקון שאצלנו זה Speck...
כפי שכתב ארתור יש עשרות סוגים ומחלקים שונים, המחירים
אצלנו (חו"ל) מתחילים ב-7 יורו ועד 37 יורו ל-400 גר'(!)
זה תלוי בסוג הנתח, כמות השומן (או הבשר) והאם מעושן
ואיזה עישון.
אז כנראה בארץ זה יותר זול אבל גם התוצרת לא מובחרת.
זול תשיג במעדניות ואיטליזים בשוק הכרמל ובכל המעדניות
הרוסיות הרגילות, הרשתות הגדולות יקרות.
סלמי - עשרות סוגים ואין ספור טעמים, יש זולים ויש יקרים
המובחרים (הרץ, כפרית, סרוולט) מעולים למטרה שלך.