בייקרים מאזור חיפה והקריות יש מעוניינים להקים חבורת רוכבי bmx כדי לפתח את התחום ?
D db Grind New member 4/8/04 #1 בייקרים מאזור חיפה והקריות יש מעוניינים להקים חבורת רוכבי bmx כדי לפתח את התחום ?
S sagibmx New member 5/8/04 #3 אני גר בישוב קרוב לחיפה אין לי בעיה להגיע לחיפה והתחלתי לרכב רק לא מזמן...
B belski2 New member 5/8/04 #4 בכייף אני מעכו... קצת רחוק אבל אם עושים משהו בקריות אז אני יכול להגיע ולהביא גם כמה חברים... אבל באיזה סגנון אתם רוצים לעסוק?
בכייף אני מעכו... קצת רחוק אבל אם עושים משהו בקריות אז אני יכול להגיע ולהביא גם כמה חברים... אבל באיזה סגנון אתם רוצים לעסוק?
B belski2 New member 6/8/04 #6 עברית שפה יפה... נראה לך... יש לי את היציאות האלה... אבל אתה אמור לדעת שיש סגנונות לbmx סגנונות שונים לגמרי... אני מעדיף פלאטלאנד וסטריט
עברית שפה יפה... נראה לך... יש לי את היציאות האלה... אבל אתה אמור לדעת שיש סגנונות לbmx סגנונות שונים לגמרי... אני מעדיף פלאטלאנד וסטריט
B belski2 New member 7/8/04 #8 ואיך אתה? מתמצא? יוצא משהו? כי אני אפשר לומר מתחיל ללמוד אבל הולך לי יחסית למתחיל לא רק... עם יש לך אייסיקיו דבר איתי
ואיך אתה? מתמצא? יוצא משהו? כי אני אפשר לומר מתחיל ללמוד אבל הולך לי יחסית למתחיל לא רק... עם יש לך אייסיקיו דבר איתי