קלייטון.ש
Well-known member
אמנם היום קוראים לזה להבנתי "מנהלת משק בית". בחורה צעירה עם שני ילדים קטנים, היא באה ביום חמישי בעיקר לנקות אבל בנוסף אם אנחנו מתכננים לבוא לסוף שבוע (היא מתקשרת לשאול כמו הבוקר), היא אמורה לעשות קצת קניות. קצת פירות וירקות וביצים וכולי, שיהיה משהו במקרר. סיכמתי איתה שתקנה מה שנראה לה, שתפתיע אותנו, ומה שיישאר היא יכולה לבוא ביום ראשון ולקחת לעצמה.
ככה יוצא שאנחנו מגיעים בסוף שבוע למקרר עמוס בכל טוב. כל מיני מוצרי חלב שאפילו לא ידעתי שקיימים, פירות וירקות למשפחה שלמה לשבוע, לפעמים פתאום פיצה קפואה במקפיא, שלא יעלה על דעתנו לאכול. תמיד יש חלה שלמה שבדרך כלל לא ניגע בה. ביום ראשון כמובן הכל נעלם.
בת"א יש לנו עםעוזרת הבית מנהלת משק הבית סידור זהה. היא עושה קניות לפי הבנתה, ומה שנשאר או מתקרב לתאריך תפוגה, היא לוקחת. אבל היא שואלת וחוקרת מה אני אוהב ומה אני מתכוון לאכול, ואת זה קונה. "אדון קלייטון אתה אוהב פרילי? אתה אוהב קרלו? דני? אתה אוהב וניל או תות? להכין לך בורקסים? אדון קלייטון אתה יודע מה זה טבעול? לקנות לך?" בהתחלה הייתי אומר לה לא לא, אבל למדתי ועכשיו אני מאשר הכל, לא נוגע בזה, ויודע שהמוצרים לא יתבזבזו.
ככה יוצא שאנחנו מגיעים בסוף שבוע למקרר עמוס בכל טוב. כל מיני מוצרי חלב שאפילו לא ידעתי שקיימים, פירות וירקות למשפחה שלמה לשבוע, לפעמים פתאום פיצה קפואה במקפיא, שלא יעלה על דעתנו לאכול. תמיד יש חלה שלמה שבדרך כלל לא ניגע בה. ביום ראשון כמובן הכל נעלם.
בת"א יש לנו עם