דייי נמאס לי אני בת 17 ויש לי הרבה חברים וחברות תמיד שאנחנו יוצאים, אני לא אהיה היוזמת ויביא להם(לחברות\חברים) נשיקה\חיבוק, אני אחכה שהם ייזמו.. מה שגורם להם להפסיק עם הזמן אני מפחדת לבוא והם לא ישימו לב או משהו.. לא יודעת אני מוזרה
לא הבנתי. את מפחדת שתתפדחי אם תבואי לתת להם חיבוק והם בדיוק יפנו את הגב? כל העניין זה ליצור קשר עין לפני האקט של החיבוק/נשיקה. ברגע שהם ישימו לב שאת שם אין הרבה סיכוי שהם יתעלמו. ואם את עדיין אובדת עצות, נסי לעמוד מן הצד ולהסתכל על חברייך. איך הם ניגשים למישהו ונותנים לו נשיקה או חיבוק? תסתכלי טוב על ונסי לחקות אותם. ונחשוב על האפשרות הגרועה ביותר - את תגשי לחברה במטרה לתת לה נשיקת שלום (אגב, זה תמיד נראה לי מנהג דבילי) והיא לא תשים לב ואת "תיובשי". באמת לא כזה נורא.
הדרך הכי טובה להתמודד עם זה (לדעתי) זה להפוך את זה למשהו מצחיק כמו "איזה ייבוש" או "אני אחכה עוד ארבה עד שאני אקבל יחס/אהבה ממך?" ואז זה מחליק ולא מרגיש מוזר לאף אחד
וגם, תחשבי למה הם מתנהגים ככה. כשאדם מביע למישהו אהבה ורואה שזה לא הדדי, הוא מתחיל להרגיש שאולי ההתנהגות שלו לא במקום ושהאדם השני לא מעוניין לקבל את ביטויי האהבה שלו, אז הוא מפסיק. ככה לפחות אני נוהגת ונראה לי שרוב האנשים.