ביישנות

• פותח הנושא LCA
  • פורסם בתאריך

LCA

New member
ביישנות

ביישנות אצל המין השני "דוחה" או "מושך"?

night mistress

New member
רק מעצבן..

כי מגיע איזשהו שלב שאת לא יודעת אם זו בשיינות או סתם הסוואה של חוסר עניין.

jessy19

New member
תלוי..

תלוי במידת הביישנות... אם זאת ביישנות טבעית קלה אז זה חמוד ומושך אבל אם זה מישהו תמים לגמרי שמתבייש לומר שלום אפילו אז זה די לא מושך אותי...

בגבולות הסביר, לא משנה

כלומר, אני רוצה משהו סביר, לא אחד שמחליף צבעים ובורח כשאני שואלת אם בא לו לשבת לשתות קפה, אבל גם לא אחד שניגש אלי בלי שאנחנו מכירים ואומר: "נדלקתי עליך, תשרייני לי את הסופשבוע". כל מה שלא קיצוני, מתקבל בברכה.

דנטל

New member
זה סקסי

אבל אי אפשר להמשיך עם זה הלאה עם גם הבחורה ביישנית.

דנטל

New member
התכוונתי עם שני הצדדים ביישנים

וברור לי שהייתי מובנת, אבל בכל זאת.

Sefy

New member
לצערי אני בין הביישנים...

אני לא רואה לזה הרבה יתרון, לבנות אין הרבה סבלנות לביישנים היום... אבל זה כיף לראות בת ביישנית... זה משהו נדיר היום...

qt1

New member
מה ההפך של ביישן ספי?../images/Emo188.gif

נועז? עכשיו תראה איך אתה מתפתל... מה היית אם לא היית ביישן? נתת לי טריגר.

Sefy

New member
ספי לא נועז ../images/Emo6.gif

מתפתל ? עם הבעיות גב שלי ? אין הרבה סיכוי
אם לא הייתי ביישן, אז לא הייתי אני

qt1

New member
נו אז מה ההפך של ביישן?

אתה אולי רוצה לומר שאתה 'עדין'? 'לא וולגארי'?...'שונה'? אבל ביישן??? מה ההיפך אתה יודע?

qt1

New member
אם ביישן = מופנם

אז ההיפך = מוחצן. כשאתה אומר שאתה ביישן אתה בעצם אומר שאתה בעל בטחון עצמי נמוך ואני לא חושבת שהתכוונת לזה ע"פ ההודעות שאתה משאיר בפורומים וע"פ צורת הכתיבה שלך בבלוג , אבל אולי אני טועה. מה דעתך?

Sefy

New member
שאת מאד צודקת...

יש לי ביטחון עצמי מאד נמוך, במיוחד כשזה מגיע לנשים, אז אין לי כמעט בכלל ביטחון. דברים יחידים שאני בטוח בעצמי, זה הדעות שלי והאופי שלי. ליד נשים לעומת זאת, אין לי הרבה... כי אני אף פעם לא יודע מתי ואיפה יש לי גבול, ליד גברים לעומת זאת, אני יודע שאין גבולות.

qt1

New member
../images/Emo10.gif תעבוד על זה.

אף פעם אל תוותר לעצמך על עצמך בעניינים האלה , זה הולך איתך כל החיים! חשוב ואפשר לשנות את זה , זה תלוי רק בך... דיכאת אותי חמוד

Sefy

New member
ניסיתי.. הגעתי למסקנה...

שרק עם חברה אני מסוגל להיות יותר בטוח בעצמי...

Vdrums

New member
מצב מוכר ספי....

הכל טוב ויפה אבל שיש בחורה באיזור הכל משתנה....

לא צריך לאנוס את האישיות

פשוט, תמצאו בחורות עם בטחון עצמי יותר גבוה משלכם, שתעזורנה לכם להרגיש יותר בנוח. תאמינו לי, יש הרבה נשים (ומן הסתם גם גברים) שמעריכות צניעות.

Sefy

New member
עלייך!! אני מאד מאד כועס! ../images/Emo46.gif

קבענו לבורגר קינג! וברחת לי!

למעלה