ביישנית...

ביישנית...

היי לכולם אני חדשה פה...למישהו יש דרך להתגבר על ביישנות יתר..?

LoveBeing

New member
שלום פרפרית ביישנית! :0)

גם אני הייתי ביישן פעם... ולהגיד לך את האמת? אני אישית נורא רוצה לפגוש מישהי ביישנית... בעיני זה מתוק נורא ואני אוהב את זה. כל עוד זה ביישנות שמאפשרת לאחרים להעניק לך אהבה... שאת מסוגלת לאפשר להם לתת לך אותה. זה שאולי קשה לך לעשות את הדברים שאת באמת רוצה- זה לוקח זמן... אבל עם תמצאי מישהו שיאהב אותך ויתמוך בך זה יהיה קל וכיף נורא :0) אני כאן אם תרצי... באהבה, גיל :0)

subtitles

New member
ברוכה הבאה ביישנית חביבה ../images/Emo9.gif../images/Emo142.gif

גם אני נורא ביישנית.. תמיד הייתי ועדיין לא הצלחתי לצאת מזה. אבל נורא עודדה אותי תגובתו של גיל
מקווה שגם אותך.. בכל מקרה.. רק רציתי להציע את תמיכתי ולברך אותך על הצטרפותך לפורומינו התומך!

בורכה הבאה.../images/Emo140.gif

לפי דעתי ביישנות יתר זה עניין של אופי. יש לי אחיין כזה, כדי שאני הדודה שלו אקבל נשיקה וחיבוק מכל הלב צריך הרבה לדרבן אותו, והוא איננו ילד , כבר בן 16 וחצי. אולי בגלל שהוא מרגיש יותר גבר כרגע, כי זה הולך ומיתגבר. אבל שלשום קיבלתי שני נשיקות ממנו וזה מה שחשוב. בהצלחה.

ReadyOrNot

New member
השאלה היא האם

מדובר בבישנות בלבד, או שכבר מדובר בחרדה חברתית (שגם בה אפשר לטפל, אל חשש - אבל כמה שמתחילים לטפל בגיל יותר מוקדם כך יותר טוב).

שלום לך

באמת השאלה הנשאלת אם מדובר בבישנות יתר או מעבר לזה בחרדה חברתית כי ההבדל הוא גדול ואם מדובר בבישנות יתר סתם הצעה אולי לנסות כל פעם להפתח טיפה יותר אם אנשים שאת מרגישה בסביבתם ביטחון לא יודעת פשוט עלה לי לראש הרעיון ברוכה הבאה איןשםאין

למעלה