ביי אנשים אני עוזב

מיצוס

New member
ביי אנשים אני עוזב

רק סתם שאלה - אם חלומכם היה מתגשם וכל הדתיים ימניים היו נשחטים או מתים או משו כזה, מה הייתם עושים בפורום? מדברים ביניכם כמה אתם שונאים אותנו ותומכים בהתנתקות? ככה שהפורום הזה עומד על רגליו רק בזכותנו. אה, והדבר שהכי מטריד אותי ושאני חרד מפניו יותר מכל!! אם המנהלים היקרים יחליטו להשעות אותי מפורום נכבד זה, האם הם ירצו שאביא את ההורים לשיחה בחדר המנהל או שמא יסתפקו בהערה ביומן?? אתם יכולים למחוק את ההודעה הזו אם אתם רוצים, העיקר שתיראו אותה... לילה טוב, שבוע טוב, וחודש טוב!! אופיר מ.

E טי

New member
מיץ חבל...

ההשפעה של מעשים בד"כ לא ניקרת באותו רגע. אין מה להשוות בין הייאוש שלך לבין התרומה העצומה שאתה יכול לתרום בעצם הכתיבה. כדאי שתחשוב שנית.

z dead

New member
לא ייאמן

"אם חלומכם היה מתגשם וכל הדתיים ימניים היו נשחטים או מתים או משו כזה" אמרתי כבר לא ייאמן?

../images/Emo45.gif מזל שקיימת שנאה בעולם :)

אחרת היו 2 פורומים בתפוז "בינו לבינה" ו"יזמות עיסקית" :)

כנראה אתה סוכן שב"כ.

אחרת איזה סיבה יש לך לעורר ככה פרובוקציות??? לא זכורה לי פעם אחת בפורום שנכתבה הודעה שאמרה או אפילו רמזה שחלום של מישהו זה ש"כל הדתיים והימניים היו נשחטים או מתים או משהו עזה". העיקר לעורר פרובוקציות.

TheOrion

New member
../images/Emo6.gif

למה כולם בטוחים שזה שב"כ? אני בטוח שלאחרונה משעמם למוסד וזה הוא

אבל המוסד מתוחכם!

הוא מפליל את השב"כ! הוא גורם לאזרחים לחשוב שזה סוכנים של השב"כ - כשבעצם זה סוכנים של המוסד! לא הרבה עלו על זה עד עכשיו.....

TheOrion

New member
רואה?

ברגע שאני חוזר להיות בורא עולם, אני מפסיק להיות
. ישר קלטתי את המוסד

TheOrion

New member
ביי בייי

ובקשר לחלון שלך, על הימנים שנשחטים ומתים. מקווה שתתעורר מהסיוט.

מיצוס

New member
תגובה ל-E טי

וואי אני מכיר אותך מאיפושהו בכינוי אחר? כי רק אנשים שאני מכיר קוראים לי ככה... ואוריון - גמני מקווה להתעורר מהחלון שלי :)

KAROLove

New member
ביי אל תחזור

אה עוד משהו רציתי להגיד.. בקשר לזאדה והלינץ' והחקירה למבצעי הלניץ'..אז ככה..בציבור הערבי הוחלט אם תהיה חקירה אלפי בני נוער וגברים ילכו להודות במעשה ולקחת אחריות...יעצרו את כולם?!

למעלה