ביי אנשים...

ביי אנשים...../images/Emo4.gif

אז ככה... אני הייתי בפורום הזה משו כמו חצי שנה ופה ושם הגבתי או כתבתי משו... ורציתי להגיד שזה אחלה פורום!!! אבל... אני עוזבת... אני חולה על דה קולינג ועל הקול המדהים של אלכס... אבל.. אתם פשוט חבורה בפני עצמה... קשה להתחבר אליכם או שפשוט אני לא מצליחה. בכל מקרה - אני ימשיך לשמוע דה קולינג ואולי פעם באלף שנה יבוא לבקר. ביי לכם
(שונאת פרידות)

crazy4tc

New member
שמעי

את לא ממש ניסית להשתלב... את נכנסת פעם בחודש וכתבת הודעה... אם היית כותבת על בסיס יומי אני בטוחה שהיית משתלבת בפורום הזה כבר מזמן!! סך הכל אף אחד פה לא שונא אותך או רב איתך... אם היית פותחת נושאים לדיון, מביעה דעות, כותבת... היה לך הרבה יותר קל להשתלב... בזמן האחרון כל מה שעשית היה להכנס לפורום פעם בחודש ושאלת מה חדש... אנחנו לא יכולים ולא רוצים לעדכן אותך בכל פעם רק בגלל שלא התחשק לך להכנס עד עכשיו... בגלל זה אנשים לא טרחו להגיב לההודעות שלך... גם כששאלתי אותך מה לא בסדר בפורום את לא ענית לי... אם היית אומרת קודם אז היינו מנסים לפתור את הבעיה אני בטוחה שאם תכתבי יותר ותעשי מאמץ את תשתלבי במהרה!!! סך הכל כולנו אוהבים אותך!! רק ש... אנחנו בקושי מכירים אותך!!! אני גם חושבת שאם נדבר באיי סי קיו אז יהיה לך הרבה יותר קל להכיר אותנו! אני צודקת או לא? טוב, בכל מקרה זאת ההחלטה שלך אם להשאר איתנו או לא!!

Drorrrrrr

New member
את לא עוזבת ../images/Emo70.gif

את נשארת את יכולה להכנס לחבורה להתחיל להגיב יותר זה לא קשה באמת באמת

love alex

New member
לא!!!!!!!

אל תעזבי!!! ת'אמת, גם לי היה קצת קשה להשתלב פה בהתחלה, אבל אח"כ מתחברים עם כולם וממש כיף!!! אל תעזבי... פלייייייייייייייייייייייייייייייייייז!!!!!!!!!!!!!!!!!

כן באמת...

למה את עוזבת?! תנסי! תנסי! תנסי להשתלב! ותראי שאת תצליחי!! ותשמעי! א-ת ל-א ע-ו-ז-ב-ת-! אוהבת -

Adrienne

New member
אין פה משהו שאני יכול להגיד,

כולם כבר אמרו הכל והם צודקים, להכנס לחבורה הזאת זה לא תלוי בנו, זה תלוי בך. האנשים פה אוהבים ביותר ומקבלים כל אחד ככה שאם היית משקיעה יותר בקשרים שלך עם חברי הפורום היה לך יותר טוב כאן...

ט ל i i ש

New member
אני שמעתי עוזבת?!?!

רותם מיי דראלינג את מפה לא הלכת ואם כן אני אכה וארביץ1!!!!!! איזה חבורה!?!?!?1.ולמה לא צירפתם אותי?!?!!?!?1?1 אל תלכי בובה פשוט תנסי לרשום יותר מהודעה אחת בפורום פפעם בחודש.... אני ולאה דווקה חשבנו עלייך אתמול בזמן שיחתנו הקטנה בטלפון.. את לאהולכת!!! את נשארת!!!! ואת בחבורה!! או משזה לא יהיה!! ואני אוהפת אותך..111

נוגע ללב... ואני חוזרת על עצמי!

א-ת ל-א ע-ו-ז-ב-ת-! כולם צודקים! תכתבי יותר בפורום! ותראי איך תשתלבי! אוהבת -

אממממ...

גם אני יחסית חדשה.... ואני לא כל כך מרגישה כאילו יש פה "חבורה" או משהו... אתם צריכים לזכור, זה סה"כ פ-ו-ר-ו-ם!

aYaLoLy

New member
עוזבת?! מה עוזבת??!?!

ברגע שהצטרפת לפה, את לא יכולה ללכת! זה ירדוף אותך!!! אין דרך חזרה!!!! ואת כן ב"חבורה" *חחחחח* שלנו!! ברור שכן!!!!! ואנחנו אוהפים אותך מאודדדדדדדדדדדדד!!!!!
חיבוק|
|
|נשי
קה|

איתמר הגיב??

וואו... זה כבר כבוד
אממ... כן אני יודעת שלא הייתי פה הרבה זמן ושבקושי כתבתי... ועכשיו אני יהיה הרבה יותר... רק שאתם באמת נראים חבורה בפני עצמה... לא משנה.. אני ישתדל

adi u

New member
שום דבר....

אף אחד לא עוזב!!!! אני לא מרשה! גם אני לא הסתדרתי פה בהתחלה...אבל אם לא מצליחים...רק צריך ולנסות שוב ולא להתייאש... אני מבטיחה לך...שאם הזמן זה ישתנה... תפסי איי סיי קיו או מסנג'ר של אנשים...זה הכי טוב...יהיה לך הרבה יותר קל להשתלב ככה...את עוד תראי...

למעלה