ביי ביי לכולם! היום ב- 3:00 לפנות בוקר אני טסה לקפריסין... אני יתגעגע אליכם... ואם כבר אז כבר-נצל"ש
Z ZuzuGirl New member 12/5/05 #1 ביי ביי לכולם! היום ב- 3:00 לפנות בוקר אני טסה לקפריסין... אני יתגעגע אליכם... ואם כבר אז כבר-נצל"ש
N NarakuDaBoss New member 12/5/05 #3 שיהיה לך בכייף! קפריסין זה אחלה מקום. רק דבר אחד אל תשכחי-להפציץ את עצמך במוצרי אינויאשה שתקני מהדיוטי פרי!! (שמעתי שאפשר לקנות שם את משחק ה-PS1 של אינויאשה: A Feudal Fairy Tale, אם זה מעניין אותך).
שיהיה לך בכייף! קפריסין זה אחלה מקום. רק דבר אחד אל תשכחי-להפציץ את עצמך במוצרי אינויאשה שתקני מהדיוטי פרי!! (שמעתי שאפשר לקנות שם את משחק ה-PS1 של אינויאשה: A Feudal Fairy Tale, אם זה מעניין אותך).
N NarakuDaBoss New member 12/5/05 #4 ../images/Emo129.gifהממ, אני מאמין שהיא התכוונה ל-3:00 לפנות בוקר של יום חמישי (היום), בין חמישי לשישי.
../images/Emo129.gifהממ, אני מאמין שהיא התכוונה ל-3:00 לפנות בוקר של יום חמישי (היום), בין חמישי לשישי.
B Bakura New member 12/5/05 #5 תהני... לכמה זמן את טסה? ואיזה כייף לך ^^! ותזכרי לשמור על חופי קפריסין, כי הם ממש יפים, ולהביא לנו הרבה תמונות שתחזרי! ^_^ שיהיה לך מוי כייף~!
תהני... לכמה זמן את טסה? ואיזה כייף לך ^^! ותזכרי לשמור על חופי קפריסין, כי הם ממש יפים, ולהביא לנו הרבה תמונות שתחזרי! ^_^ שיהיה לך מוי כייף~!
Z ZuzuGirl New member 12/5/05 #8 תודה! ואני טסה ל-6 ימים... התכוונתי ל-3:00 שבין חמישי לשישי אבל לא נורא ואם יש שם מוצרים של אינויאשה המזוודה שלי חוזרת מפוצצת!
תודה! ואני טסה ל-6 ימים... התכוונתי ל-3:00 שבין חמישי לשישי אבל לא נורא ואם יש שם מוצרים של אינויאשה המזוודה שלי חוזרת מפוצצת!
Y yaeluv New member 12/5/05 #14 LOL../images/Emo6.gif XD תהני!!! ותחזרי עם מלא תמונות! שנוכל גם אנחנו (מי שלא טס לקפריסין ב-3:00 לפנות בוקר בין יום חמישי לשישי) לראות איך שם! מישטס פעם באל-על שם- שבסוף כשנוחתים כולם מוחאים כפיים??
LOL../images/Emo6.gif XD תהני!!! ותחזרי עם מלא תמונות! שנוכל גם אנחנו (מי שלא טס לקפריסין ב-3:00 לפנות בוקר בין יום חמישי לשישי) לראות איך שם! מישטס פעם באל-על שם- שבסוף כשנוחתים כולם מוחאים כפיים??
F Fay Wood New member 12/5/05 #15 באמת?! לא שמתי לב... יכול להיות.. טוב, טסתי לפני שנתיים בערך אז זאני לא ממש זוכרת... כן, נראה לי שכולם מחאו כפיים (ישראלים דהה מה עוד הם יכולים לעשות?)
באמת?! לא שמתי לב... יכול להיות.. טוב, טסתי לפני שנתיים בערך אז זאני לא ממש זוכרת... כן, נראה לי שכולם מחאו כפיים (ישראלים דהה מה עוד הם יכולים לעשות?)
מ מית צאן New member 12/5/05 #11 תהנייייייייייייייייייייי ותביאי לי מתנה... סתםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDג
תהנייייייייייייייייייייי ותביאי לי מתנה... סתםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDג
F Fay Wood New member 12/5/05 #12 כיף לך.. ../images/Emo168.gif בעע יום ראשון ההורים שלי טסים לאיטליה.. בילעדי... אני צריכה להשאר ולשמור על האחים שלי (שניים קטנים.. ) קסווווו לא רוצההה!!! בכל מקרה תהניי!!! ואם יש שם דברים של אינויאשה- תקנייי חח סתם סתם... גמני רוצה דברים של אינויאשה מישהו יודע אם יש/איפה?
כיף לך.. ../images/Emo168.gif בעע יום ראשון ההורים שלי טסים לאיטליה.. בילעדי... אני צריכה להשאר ולשמור על האחים שלי (שניים קטנים.. ) קסווווו לא רוצההה!!! בכל מקרה תהניי!!! ואם יש שם דברים של אינויאשה- תקנייי חח סתם סתם... גמני רוצה דברים של אינויאשה מישהו יודע אם יש/איפה?
מ מלפפון ים 1 New member 13/5/05 #17 ../images/Emo107.gif*סוקלת* סתם... מאיפה התמונה הזאת? *עיני עגל פעורות בטחינה [נא להסתכל על החתימה]*
F Fay Wood New member 13/5/05 #18 XDDDDDDDDDDD טחחחח איזו תמונה קורעת!!!!!!! XDDDDDDDDDD ובאמת, עדיף להשאיר את מירוקו רחווווווווק מהמחשב..... אוי הזעזוע הזעזוע...
XDDDDDDDDDDD טחחחח איזו תמונה קורעת!!!!!!! XDDDDDDDDDD ובאמת, עדיף להשאיר את מירוקו רחווווווווק מהמחשב..... אוי הזעזוע הזעזוע...