ביי ביי לכולם!

ZuzuGirl

New member
ביי ביי לכולם!

היום ב- 3:00 לפנות בוקר אני טסה לקפריסין... אני יתגעגע אליכם... ואם כבר אז כבר-נצל"ש

NarakuDaBoss

New member
שיהיה לך בכייף!

קפריסין זה אחלה מקום. רק דבר אחד אל תשכחי-להפציץ את עצמך במוצרי אינויאשה שתקני מהדיוטי פרי!! (שמעתי שאפשר לקנות שם את משחק ה-PS1 של אינויאשה: A Feudal Fairy Tale, אם זה מעניין אותך).

NarakuDaBoss

New member
../images/Emo129.gifהממ,

אני מאמין שהיא התכוונה ל-3:00 לפנות בוקר של יום חמישי (היום), בין חמישי לשישי.

Bakura

New member
תהני... לכמה זמן את טסה?

ואיזה כייף לך ^^! ותזכרי לשמור על חופי קפריסין, כי הם ממש יפים, ולהביא לנו הרבה תמונות שתחזרי! ^_^ שיהיה לך מוי כייף~!

ZuzuGirl

New member
תודה!

ואני טסה ל-6 ימים... התכוונתי ל-3:00 שבין חמישי לשישי אבל לא נורא ואם יש שם מוצרים של אינויאשה המזוודה שלי חוזרת מפוצצת!

yaeluv

New member
LOL../images/Emo6.gif

XD תהני!!! ותחזרי עם מלא תמונות! שנוכל גם אנחנו (מי שלא טס לקפריסין ב-3:00 לפנות בוקר בין יום חמישי לשישי) לראות איך שם!
מישטס פעם באל-על שם-
שבסוף כשנוחתים כולם מוחאים כפיים??

Fay Wood

New member
באמת?!

לא שמתי לב... יכול להיות.. טוב, טסתי לפני שנתיים בערך אז זאני לא ממש זוכרת... כן, נראה לי שכולם מחאו כפיים (ישראלים דהה מה עוד הם יכולים לעשות?)

מית צאן

New member
תהנייייייייייייייייייייי

ותביאי לי מתנה...
סתםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDג

Fay Wood

New member
כיף לך.. ../images/Emo168.gif

בעע יום ראשון ההורים שלי טסים לאיטליה.. בילעדי... אני צריכה להשאר ולשמור על האחים שלי (שניים קטנים..
) קסווווו לא רוצההה!!!
בכל מקרה תהניי!!! ואם יש שם דברים של אינויאשה- תקנייי
חח סתם סתם... גמני רוצה דברים של אינויאשה
מישהו יודע אם יש/איפה?

../images/Emo107.gif*סוקלת*

סתם...
מאיפה התמונה הזאת? *עיני עגל פעורות בטחינה [נא להסתכל על החתימה]*

Fay Wood

New member
XDDDDDDDDDDD

טחחחח איזו תמונה קורעת!!!!!!! XDDDDDDDDDD ובאמת, עדיף להשאיר את מירוקו רחווווווווק מהמחשב.....
אוי הזעזוע הזעזוע...

למעלה