ביי ביי

ביי ביי

חברים, רציתי להגיד לכם יפה להתראות, כי אני נוסעת לשבועיים. אני אתגעגע ואני מקווה שכשאני אחזור אני אראה הרבה בשורות טובות, כמו משהו כמו : ג'ניפר בהיריון * מחזיקה אצבעות* חחח טוף בכל מקרה, אם כבר, אני אנצל ת'שרשור ואגיד שראיתי אתמול ''12 קופים'' ובראד שיחק מדהים. ברצינות. זה היה פשוט גדול, והקטע שהוא הראה ת'טוסיק המהמם שלו לא הזיק
חחח אבל באמת - הוא שיחק בצורה משהימה משוגע. וזו ממש ממש בושה שהוא לא זכה על זה באוסקר. כי אם זה לא משחק שראוי לאוסקר - אני לא יודעת מה כן. טוף, אז גודביי לכולם!

בה ביי.....תהני../images/Emo140.gif ו.....

בראד היה כזה חמוד ב"12 הקופים"
וחבל באמת שהוא לא זכה באוסקר על זה
(למרות שיש לו כבר כמה אוסקרים בבית
חיחי)

זאת הבעיה..

שאין לו אוסקרים בבית..''12 קופים'' זו הייתה המועמדות הראשונה שלו..אבל אני די בטוחה שהוא יקבל גם מועמדות על ''טוריה'' ואם לא, אני אערוף למישהו ראש.. תודה רבה על האיחולים! מתה עלייך!

מיצי007

New member
אהההם לא../images/Emo70.gif

הלוואי הלוואי שלא יקבל מועמדות על זה
תגידו לי בנות,התחלקתן על השכל
טרויה אחד הסרטים הגרועים שהוא עשה,אם כבר אז על סרטים אחרים הוא היה צריך לקבל מועמדות,טרויה זה סתם עוד סרט קיץ. 12 קופים הייתה המועמדות הראשונה והאחרונה שלו לבינתיים.

מיצי007

New member
לא נכון...זאת טעות לטעמי לחשוב ככה

עד כמה שאני אוהבת את בראד,היו לו ויהיו לו עוד סרטים גרועים בקריירה שלו-אבל זה מה שעושה אותו ובונה אותו כשחקן. זאת דעתי

בעיני טרויה זה סרט נחמד אבל

לא כדי שהוא יקבל על זה אוסקר..יצאו השנה סרטים יותר טובים מטרויה ככה שרוב הסיכויים שהוא לא יהיה מועמד, ואם כן אז רוב הסיכויים שהוא לא יזכה ...לא כי הסרט גרוע או שהוא שיחק שם גרוע, בגלל שיש סרטים יותר טובים השנה..

karin byrne

New member
בה ביי בובית!!תהני...

ונסיעה טובה!!!ובראד באמת שיחק מדהים ב-12 קופים....!

ביי תהני..../images/Emo6.gif

פספסתי ת'סרט כאילו ראיתי חצי במאבקים שלי נגד דודים שלי שבאו לפה בפירסומות של אדיר מילר ראינו את הסרט.. אבל אבא שלי יקח אותו מחר מהסיפריה ואני אראה הקטעים הבודדים שראיתי היו מצחיקים
חח הוא דיבר מהר כזה מה זה מצחיקול

למעלה