ביי!

*GormE*

New member
ביי!

מתגייסת מחר! (אחרי מחלה בת שבועיים ודלקת אוזניים שתקפה אותי לפני כמה שעות. נראה אותם לא מביאים לי גימלים.)

Humus_Chipsalat

New member
איבי! אל תלכי!

אבל אם את הולכת.. אז שיהיה שירות הכי טוב שרק אפשר... תבלי כמה שיותר בבית =] ו... אני אסיים בציטוט Ask not, what you can do for you country... ask what the country can do for you ! *מצדיע* שמרי על קשר, ולעולם אל תפסיקי לצייר =]

moshikgulst

New member
שפשוף נעים

אל תתביישי לבקש עצות להוציא גימלים

ailag

New member
בהצלחה ../images/Emo6.gif

תזכירי, לאיזה תפקיד את מתגייסת? הייתי כותבת לך עצות אבל זה חסר טעם להעתיק מההודעה שכבר כתבתי
(אני לא באמת מקורית). תזהרי מהמיונים בגיוס אם את בכל"צ (למרות שאפשר לעבור בסיס/תפקיד אם לא מרוצים) והטירונות היא דוקא תקופה נחמדה - במיוחד אם את לא מאבדת את הראש כמו כל השאר (פלאשבק לילדה שישבה בחדר שלנו וצרחה שיש לה תולעת סקביאס בתוך הרגל. אה כן, לא משנה מה קורה, אל תגעי בשמיכות סקאביאס if you know what´s good for ya! תשני בציפה של שמיכה.) ותהני מה*אהם* M16.

alro

New member
בהצלחה (כמה מקורי)

ותזכרי כמה דברים. 1)האוכל בחיל אויר ממש לא יותר טוב (אלה אם כן את קצינה) 2)במחנה 80 אם זה נראה כמו גוש, זאת חביתה. 3)בכל מקום - אם זה יבש ומלא שמן זה קוקוס או אורז או פסטה וכו... 4)האוכל בשק"ם (אההה סליחה שק"ל) תמיד יותר טעים אבל הוא הרבה יותר יקר (וגם יותר משמימן, בעיקר לאור העובדה שרובנו קונים אותו כי האוכל שאכלנו בחד"א היה מגעיל) 5) לא משנה מה תהיי ג´ובניקים הם תמיד פקידים (גם אם הם קצינים), ברגע שזוכרים את זה היאוש נעשה יותר נוח (כדברי חנוך לוין) 6)זה תמיד נגמר מתי שהוא (השאלה מתי (עוד 9 חודש :()

row

New member
ביי ותהני לך שם

אני מניח שכבר מאוחר מידי שתראי שורות אלה אבל עדיין נאחל לך המון בהצלחה בקרוב גם אצלי (אני כל כך מתרגש)

*GormE*

New member
חזרתי!!

(לפני כמה שעות אבל הייתי חייבלת לצאת למסיבה אחת לפחות....) ונחשו מה? סיימתי טירונות. כן, כן! התייצבתי יום ראשון, ביום חמישי כבר שוחררתי!!!! ורוב הזמן בכלל הייתי אצל החובש, ועל השפעת תרופות חוצמזה היה דווקא אוכל סבבה, לא נגעתי בסקביאס (שזה בכלל עכביש מקרוסקופי, לא תולעת) ואני הולכת להיות חובשת, את זה כבר ידעתי. בכל אופן, האנשים ממש סבבה וכל מה שעשינו זה לחכות ולהריץ שיעורי חברה. לא רצנו אפילו (למרות שהשגתי פטור מהחובש ממסעות, קפיצות וריצות) אה, וקיבלתי עוזי מכוער, מזל שלא יצאתי איתו הביתה, זה ממש מפדח.

ailag

New member
מזלטוב!

כבר סיימת טירונות? וואו. ידעתי שהשירות הסדיר של בנות קצר, אבל זה כבר מפחיד. עוזי זה פיכס, תתנחמי בזה שלא תוכלי לירות בו הרבה. תזהרי לא להפיל אותו על הרגל.. (עם קת?) תהני ..

*GormE*

New member
עם קת,

ולמזלי הוא לא נפל לי על הרגל אבל העפתי אותו למישהי על הראש בטעות...

למעלה