ביכורי רוק ..... ערוץ 3

ט י נ ה

New member
ביכורי רוק ..... ערוץ 3

שלום חברים שלי. חג שמח לכולכם. צפיתי עכשיו בתוכנית של ביכורי רוק , נקודת מבט החולפת בין 3 להקות 3 סולנים ,3 גברים ,כולם למעשה היו שם גברים. האזנתי להם,הפנמתי את מרד הנעורים שלהם,התבוננתי במועדון הבארבי שם הם נותנים ועושים את המוסיקה שלהם וחשבתי לעצמי ....... כמה מזל היה לי שהספקתי בזמנים שלי לעמוד בצוותא ובלוגוס ברוקסן בפינגווין ברוק קפה האגדי בקולנוע דן בפרגוד בחאן בעיר השניה בחיפה בפורום באר שבע. ועם כל זאת היה שם בחור אחד שהאמנתי לו כל דקה. לא הספקתי לרשום את שמו אבל ללהקה קוראים " בוטן " או משהו בסגנון הזה. אני מאמינה שהוא עוד ישמע ... וגם שריקי היה חמוד האמת שגם ארז דן פחות רוקיסט אבל בחור מקסים ובענין. בקיצור אחיי ואחיותי שיהיה להם בהצלחה . מישהו פעם עשה עלינו תוכנית של ביכורי רוק והיו שם קורין אלאל ,סי היימן ,ושרון ליפשיץ. זה היה בשנת 81 מענין למה אז עבדו יותר נשים בתחום? למה היום יש פחות זמרות רוק ויותר הרכבי רוק גבריים ? האם באמת ענין הקמת המשפחה ? הילדים ? הפרסנה לוקח מאיתנו הנשים את הפוקוסם ממרכז הבמה ? לא יודעת מה נפל עלי ? פילוספיה של בין ערביים.. בכל אופן דעו לכם ידידי שביום ב ' אני יוצאת לדרך עם פגישה אופטימית עם להקת הינשופים ובקרוב בעזרת השם תראו מודעה של מופע רוק כזה שעושים בו רעש וכו בתמונע או במועדון התיאטרון יללה ערב טוב וחג שמיייייייייייייייייייייייייח

יאללה יאללה

אני מחכה לזה כבר זמן רב..... כמה התגעגעתי לזה, וואוו תמיד עולים פה זכרונות מתוקים של הלוגוס, צוותא, פינגווין... במופע רוק מקפיץ כשלך כבר לא הייתי זמן די רב.... ב-ה-צ-ל-ח-ה !!

actress

New member
איייייי קראמבה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif גם אני../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif|

אממ... כלומר אני מייחלת ומצפה לזה כי הייתי תינוקת בזמנו כמו שרומי עכשיו תינוקת ושהיא תגדל בטח יהיה את האמאמאמאמאמאמא של האיחוד ואז היא בטח תגיד "אבא תיקח אותי למופע של סי היימן" ואתה בטח כ"כ תתגאה בזה..... הדור הכי צעיר בפורום

איזה קטע,

תארי לך באמת שעוד....X שנים אלך איתה למופע של סי היימן - זה יהיה מחד מצחיק ומאידך ע-נ-ק !!

leocat

New member
אחחח

הלוגוס, רוקסן, העיר השניה איך הזמן עובר פאקק אני כבר בן 31. החודש.

actress

New member
גברררררררררררר.........גודלים../images/Emo151.gif

ולסי יש עוד יומיים!!!!!!!

החיים מתחילים בגיל 40../images/Emo49.gif

מזל טוב לעוד הרבה שנים יפות. מזל טוב לך. מזל טוב לאחות של רועי. ומזל טוב לנו שיש לנו אותך.

leocat

New member
רציתי להיות הראשון

שאומר לך: מזל טוב
מזל טוב
מזל טוב
ואם ביומהולדת עסקינן, הרשי לי לצוטט מתוך שיר (לא זוכר את שם הזמרת כרגע): "אמצע החיים, אני פוחדת מהסוף, יודעת עכשיו הזמן, אומר להשתנות". באהבה רבה ליאו וגם תמרה אישתי מצטרפת לברכה

actress

New member
../images/Emo47.gif../images/Emo77.gifסיסקו'ש../images/Emo49.gif../images/Emo141.gif

yo yo yo yo yo yo sis baby i want to give u some
סיסקה, בייבי שיהיה לך את היומולדת הכי מדהים בעולם
את
ומותק אין אין עלייך יה תותחית
happy birthday me dear love u
ממני באהבה ענקית מיכל

דניעל

New member
מצטרפת לברכה

חג לך שמח וזר לך פורח! שתמשיכי עד 120 ליצור, להלהיב ולעשות שמח לאנשים בלב.

skito

New member
סיסקוש מזכיר לי

במקום אחר קוראים לי סקיטוש יש כיבודים? מצטרף לברכות

מזל טוב ../images/Emo65.gif

שיהיה לך רק הכי טוב שאפשר והצלחה ענקית, תחזרי לצוותא, לכל המקומות שתמיד אהבת להופיע בהם ושקיבלו אותך באהבה וחום. ותדגידי, איך זה להיות שם בשנות ה 40? איך זה נראה מגבוה ???

sharlior

New member
מצטרף לברכות

המון המון מזל טוב רק שיהיה לך טוב ומוצלח בכל מה שתעשי שתוציאי עוד הרבה דיסקים ושתלהיבי כמה שיותר אנשים (אין ספק שעם כמות כזו של הופעות בתדירות יומית את הולכת וצוברת קהל שאוהב ונהנה ממה שאת מייצרת - מוסיקה טובה ומושקעת מכל הלב) ברכות שרון.

ט י נ ה

New member
תודה על הברכות ......לכולם../images/Emo151.gif

אז ככה ... אבי -אופנוע שחור ממרומי הארבעים ושתיים זה רק נראה כאילו יש פחות ופחות זמן ויש המון מה להספיק. אני נהנת מאוד מכל מה שאני עושה ומקווה אכן לחזור לצוותא ושוב לא בא לי להיכנס לאספקט הכלכלי כי איתך זה תמיד מגיע לשם. לכל השאר שאיחלו דניעל סקיטו ,אהבה עבודה,פטל וכמובן מיכלי אתם נפלאים תודה סי

יש לי תחושה

של משהו ציני ואולי מוטב שאבהיר את דבריי: אני בגיל 28 הבנתי שאין מה לחפור בגיל הכרונולוגי ולהתדכדך בגללו ולכן הגעתי לתובנה שיש להפיק מכך את המקסימום, שנתיים מאוחר יותר הגעתי לתובנות מסויימות, לפתע גיליתי שככל שאני גדל אני חכם יותר, מנוסה יותר ומבין דברים אחרת מאשר הבנתי קודם כך שיתכן שאם דבריי היו מתנהלים ממרומי גיל שלושים יתכן והיו טובים יותר כי טעויות רבות היו נמנעות (לא שרע לי, אבל תמיד אפשר יותר גבוה), כך שגיל שלושים נראה לי גיל נהדר בכמה וכמה רמות. לכן, שאלתי הייתה בכוון אחר לגמרי ממה שהובנה (ע"פ תפיסתי), האם גם את מרגישה היום שיתכן ודברים במהלך חייך היית עושה אחרת בכדי שיצאו טוב יותר בעקבות תובנות כאלה ואחרות שהגעת אליהם "מגבוה" - בטח ובטח אין כאן נימה של ציניות ו/או עוקצנות מסוג אחר, לא סתם בחרתי את המילה גבוה, אני באמת חושב שככל שגדלים כך גבוהים ברמות רוחניות ולאו דווקא "מזדקנים". שנית, כל העניין עם צוותא וכו' היה איחול מכל הלב ולא דבר אחר, היות ואני מכיר היטב את שוק המוסיקה הישראלי הדלוח בימים אלה ובתקופה זו. חוצמזה, שיהיה לך כל מה שחלמת עליו אי פעם, אם ממש מתכוונים ומכוונים זה בסוף מגיע. ויש לי הוכחות. יומולדת שמח.

למעלה