בילבולי שמות

בילבולי שמות ../images/Emo178.gif

אחד הדברים הכי מעצבנים והכי שנואים עליי זה כשמתבלבלים בשמות, וזה קורה להורים שלי, ובמיוחד לאבא שלי הרבה- כל הזמן אומר את השם של אחותי במקום השם שלי, דבר שעוד יותר מכעיס אותי ועוד יותר מוסיף לעניין ההערצה שלהם לאחותי... מה שנקרא: גם כשהיא לא בארץ, מדברים עליה כאילו היא בארץ... קרה לכם שהתבלבלו בשמות שלכם
איך הרגשתם
איך הגבתם
האם זה דבר שחוזר על עצמו

זה דבר טבעי

ובע"ה כשיהיו לך ילדים, סביר מאוד שזה יקרה גם לך ותביני שאין לך מה לכעוס על אבא שלך. אם כבר, זה לא מוסיף להערצה לאחותך אלא מדגיש שבשבילו שתיכן באותו מקום. אצלנו כמובן שזה קורה המון ויותר מזה, קורה גם עם הבנות דוד, כשלא רק סבתא מתבלבלת בשמות אלא בעיקר אמא שלי ודוד שלי, כשההסבר הוא שאני כמו בת בשבילו בעוד הבנות שלו כמו בנות לאמא שלי (היא קוראת להן בשמות שלי ושל אחותי והוא קורא לי ולאחותי בשמות שלהן). אגב, כשעבדתי כמטפלת של 3 נסיכות מדהימות התבלבלתי קבוע בשמות שלהן, עד שהן היו צוחקות עלי. זה פשוט דבר שקורה, ואין שום סיבה לילד להיעלב או להורה להרגיש רע עם זה.

Tami661

New member
אצלנו ב"חבורה" יש שתי אחיות...

שזה לא יהיה לעולם אותו הדבר אם לא יקראו לאחת בשם של השניה
הן לא תאומות, הן קצת דומות, הן הרבה שונות אבל... כווווווווולם קוראים לאחת בשם של השנייה ובשלב מסויים... היא פשוט התרגלה שזה השם השני שלה
עכשיו, כשמבקשים לקרוא לאחותה... היא מיד עונה וזה... העונש של המתבלבלים

Tami661

New member
ועוד דבר...

אני כל הזמן מתבלבלת בשמות של הילדים שלי, אבל רק כשהם רבים... ואז זה באמת לא ממש משנה למי אני מפנה את הצעקה
הם ממילא מפסיקים יחד

jKiTTiE

New member
תאמת אצלנו זה לא ממש קורה

בכל אופן לא אצלי זה קורה יותר עם אחותי שאמא שלי קוראת לה בשמות של האחיות שלה לא יודעת למה חחח אבל מה שכן קרה לא מזמן אבא שלי היה ברגילה או משו והוא לא היה כמה ימים בבית וביקשתי מאמא שלי איזה משו והיא התעצבנה אז היא צעקה עלי פנחס מספיק! חחחחח היינו על הרצפה אחר כך חחחחחחחח תאמת זה די החמיא לי..

../images/Emo45.gif אבל קצת שונה..../images/Emo9.gif

בגלל שלי יש אחים, אז תמיד מתבלבלים איתי ועם דודה שלי/בת דודה שלי. זה מעצבן. ולפעמים גם גורם לי לקנא..
אבל סה"כ,זה מרוב האהבה..

למעלה