בילויים בחיפה

Goldust

New member
בילויים בחיפה

שלום לכולם אני מגיע לסופ"ש לביקור בחיפה ורציתי לשאול האם מישהו יכול להמליץ על דיסקוטק טוב, רצוי של סטודנטים מכל העולם? בנוסף האם יש בחיפה מגרש להחלקה על הקרח שפועל בשישי-שבת? תודה מראש

flutter girl

New member
תרשום מספר

נודיע לך 5 דק' מראש על המיקום (לא בא לנו על פשיטות של המשטרה) - מי שמאחר לא נכנס. :) כרגע אנחנו משנים כל פעם כתובת כדי לבלבל את המנייאקים.

TheBigBrother

New member
שלחתי לך בפרטי

כמובן שאת צריכה לחבר 4 לכל סיפרה זוגית ולהחסיר 5 מכל ספרה אי זוגית במתמטיקת שעון של 0 עד 9.

flutter girl

New member
זה בסדר

אני מארגנת את המסיבה, אני לא צריכה מספרים. אבל תודה בכל אופן!

IdanXP

New member
החלקרח ?! סטודנטים מכל העולם ?! ...

חיפה היא לא ניו-יורק אתה יודע...

tutiris

New member
תשובה רצינית

ה"אולטרסאונד" בקיבוץ יגור נחשב למועדון טוב, שבאים אליו אנשים גם ממרכז הארץ. מגרש להחלקה על הקרח היה בקיץ שעבר באופן זמני ליד קניון חיפה, אבל זה היה סתם אוהל שפתחו במטרה שיהיה זמני.... (ממש ממש ממש מזמן היה בקניון לב-המפרץ מגרש החלקה, אבל... כבר איזה 15 שנים שאין אותו...) בקיצור, נראה לי שתאלץ להסתפק בפיינטבול/ קארטינג/ באולינג או להצפין למטולה.... תבלה!

Goldust

New member
תודה!

אגב כמה זמן נסיעה מחיפה למטולה והאם ניתן להגיע בתחבורה ציבורית בשבת?

stkachov

New member
מטולה קצת רחוקה

יש במעלות גם החלקרח, שזה קצת קרוב יותר(שעה נסיעה ברכב).

tutiris

New member
זה די רחוק.

אני יודעת שיש לשם תחבורה ציבורית, אבל לא נראה לי שבשבת. בכל מקרה, תוכל לבקש יותר פרטים בטלפון: 04-6950370.

flutter girl

New member
ממש אבל ממש לא לעניין!

מהסיבה הפשוטה: א. מטולה היא כשעתיים נסיעה מחיפה. ב. יש תחבורה ציבורית מאוד מאוד דלילה מקריית שמונה למטולה - זה טרטור לא נורמלי ואי אפשר להסתמך על זה.

למעלה