לא... אבל לארוחה טעימה כן
היום יום שישי, ומי שעדיין לא בישל משהו מיוחד ליום שישי- הנה מתכון שתמיד עושה כייף, מחמם וטעים. כרעיים של עוף+ תפוחי אדמה ברוטב מתוק לוקחים מספר של כרעיים כמספר האנשים, לצורך העניין 4 כרעיים. מנקים אותם ומניחים בצד. בינתיים מקלפים ומנקים הרבה תפוחי אדמה, כמות כזו המספיקה לתבנית לתנור. אחרי שהמוצרים מחכים לנו- חותכים את תפוחי האדמה לריבועים גדולים ומניחים בקערה גדולה. את העוף מצרפים ומניחים גם בקערה. הרוטב- שזיפים מיובשים, בערך 200 גרם, שמן זית, מלח, פלפל, דבש ומעט רוטב סויה. - שופכים את הכל לקערה ומערבבים טוב, ממש טוב. שהכל יצבא בצבעים על המרכיבים, צבע חום בהיר כזה... מעבירים את הכל, לא אחרי הרבה זמן, אין צורך להשרות כאן, לתבנית, שתפוחי האדמה יהיו בתחתית והעוף מלמעלה. מכסים את התבנית בנייר כסף- ו... הופה לתנור. זמן- כשזה יהיה מוכן, אתם תריחו, האמינו לי... ואז תפתחו את נייר הכסף ותמשיכו את האפייה בתנור לעוד כמה דקות, כדי שהעוף יקבל קצת צבע.. המ... כבר עשיתי לעצמי תאבון, הולכת להכין מנת תוספת לארוחת ערב. שבת שלום לכולם!