בילויים לסופ"ש

glitter8

New member
קריאה אחרונה למטיילים מחר

מחר עוזבים את המחשב ויוצאים לטייל איפה? זכרון יעקב מתי 10:30 בבוקר לפרטים נוספים ותיאום נקודת מפגש פנו אלי יהיה לנו כיף! ענבל

עדי2211

New member
יפה....אה סרט גם חמוד..

אולי גם ראית.... באהבה אין חוקים!! אני אהבתי מאדדדדדדדדדדד ראיתי אותו 8 פעמים..

MaYcHuK

New member
תודה נסיך

צריך ללכת למכונת סרטים ולראות מה יש שם אגב מישהו שמע על הסרט פרנקי משהו פרנקי הקטן, פרנקי שלי משהו בסגנון

ds31

New member
בינתיים כלום...

נראה מה קורה בהמשך בתיאבון

advak

New member
לא... אבל לארוחה טעימה כן

היום יום שישי, ומי שעדיין לא בישל משהו מיוחד ליום שישי- הנה מתכון שתמיד עושה כייף, מחמם וטעים. כרעיים של עוף+ תפוחי אדמה ברוטב מתוק לוקחים מספר של כרעיים כמספר האנשים, לצורך העניין 4 כרעיים. מנקים אותם ומניחים בצד. בינתיים מקלפים ומנקים הרבה תפוחי אדמה, כמות כזו המספיקה לתבנית לתנור. אחרי שהמוצרים מחכים לנו- חותכים את תפוחי האדמה לריבועים גדולים ומניחים בקערה גדולה. את העוף מצרפים ומניחים גם בקערה. הרוטב- שזיפים מיובשים, בערך 200 גרם, שמן זית, מלח, פלפל, דבש ומעט רוטב סויה. - שופכים את הכל לקערה ומערבבים טוב, ממש טוב. שהכל יצבא בצבעים על המרכיבים, צבע חום בהיר כזה... מעבירים את הכל, לא אחרי הרבה זמן, אין צורך להשרות כאן, לתבנית, שתפוחי האדמה יהיו בתחתית והעוף מלמעלה. מכסים את התבנית בנייר כסף- ו... הופה לתנור. זמן- כשזה יהיה מוכן, אתם תריחו, האמינו לי... ואז תפתחו את נייר הכסף ותמשיכו את האפייה בתנור לעוד כמה דקות, כדי שהעוף יקבל קצת צבע.. המ... כבר עשיתי לעצמי תאבון, הולכת להכין מנת תוספת לארוחת ערב. שבת שלום לכולם!

phizik

New member
אוףףף לא אוהב עוף

אבל למזלי יש ארוחת ערב אצל ההורים בשישי אז לא צריך לדאוג, סוף שבוע המטבח משמש להכנת קפה ותה בלבד למרות שהכנתי קולן לקינוח אחרי הארוחה

advak

New member
קולן? על זה לא שמעתי

ותגיד מה אתה אוהב- אני אביא מתכון ואולי גם ארוחה...

phizik

New member
קולן זה העוגת שוקולד האישית

שמגישים אותה חמה כאשר בפנים יש שוקולד נוזלי ובצד כדור גלידה.

MaYcHuK

New member
אני היום מתלבטת בין:

או לראות סרט בדירה החדשה של הבחור שלי או לצאת עם הבחור בתוספת של חברים שלו נראה כבר... מה שבטוח אני משאירה לשותף שלי ולחברה שלו את הדירה בלעדיי היום. פייר לא? אתמול הם השאירו לנו את הדירה לבד.

למעלה