בילויים ....

jess ועוד

New member
בילויים ....

אתם מרגישים שהכיוונים לבילוים השתנו? אנחנו רוצים לצאת לבלות אבל בכל מקום נראה שאנחנו לא שייכים פעם עוד היינו יוצאים לדיסקוטקים (היום קשה בגלל הבטן והסיגריות) בפעמים היחידות שיצאנו לרקוד אחרי החתונה פגשנו חברים שצחקו "מה אתם עושים פה אתם נשואים ...." כמה אפשר לשבת בבית קפה? עוד הצגה? סרט? הכל נראה פתאום קצת סתמי לבילויים לא???

אתי@

New member
נכון וזה לא קשור לחתונה

פשוט הכל נראה סתמי (כמו שאמרת) וחוזר על עצמו. אז מנסים לגוון, מזמינים חברים, מביאים סרט, אבל בסופו של דבר הכל נמאס ומה שנשאר זה לבלות אחד עם השני

jess ועוד

New member
וככה בדיוק...

מצאנו את עצמנו אתמול יושבים במרפסת הבית עם כוס קפה ואחר כך אבטיח כמו שני הזקנים של החבובות ומפנטזים.... זה התברר כנחמד בסופו של דבר אבל כמה אפשר ???

את צודקת - זה באמת נהייה ככה

סרט, מסעדה, הצגה, חברים אבל נחמד בסופו של דבר, משתדלים לגוון.

kisses

New member
צודקת במאות האחוזים ועוד שאלה

האם עכשיו שהתחתנתם פתאום אתם מרגישים שאתם כבר לא באותו הקשר עם החברים הרווקים שלכם? אצלינו לדוגמא, כמו שציינת גסי באמת אין כל כך הרבה בילויים כי כל החברה אוהבים ללכת לדיסקוטקים וזה כבר ממש לא הקטע שלנו, ושוב לצאת לקפה או למסעדה, נהיה כבר משעמם, אבל גם לשבת בבית זה לפעמים נורא משעמם. ועוד אצלינו רוב החברים הם של אלון,והם כולם רווקים ומרגישים שאלון שהתחתן כבר לא שייך לחבורה וגם הוא עצמו מרגיש שאין לו כבר נושאים משותפים עם אותם אנשים שהוא הסתובב עימם שנים. תמיד אמרתי שאנחנו צריכים למצוא זןגות נשואים אבל זה בעיה פה.

אתי@

New member
אצלנו אין בעיה כזאת

רוב החברים שלנו הם בזוגות - נשואים ולא נשואים ככה שממש אין חשיבות לסטטוס הרשמי

kisses

New member
זהו שזה ממש לא ככה אצלינו

רוב החברים הם רווקים. תמיד אני אומרת לאלון שעם הינו גרים בארץ הינו מוצאים הרבה יותר חברים.

fila

New member
צודקת......./images/Emo45.gif

הבילויים הם כבר לא מה שהיה פעם.... האמת היא שאני חושבת שגם המצב הבטחוני משפיע אני למשל הייתי בלחץ נוראי בפעמים האחרונות שהיינו בדיסקוטק או פאב ואני לא נהנית ככה....
חוץ מזה שנמאס כבר סתם ללכת לבית קפה ולפעמים אין כח לארח כל הזמן חברים.... אז אתמול חזרתי מהעבודה והוא הציע לי ללכת לפיקניק שתכננו להיום בעצם, אז ישר התארגנו עם מנגל יין טוב שתיה וכו"... הלכנו לחוף מדהים ליד אכזיב התישבנו על איזה סלע אכלנו ושתינו וקשקשנו לא שמנו לב בכלל איך הזמן עבר
אלו היו רגעים איכותיים ומהנים במיוחד! מומלץ בחום לקירוב לבבות!
(אמרתי לכן שהוא עשה לי אתמול סצינת קינאה קטנה- לא?)

שמופית

New member
בהחלט הבילויים השתנו...

פעם היינו יוצאים המון לדיסקוטקים והיום כבר ממש לא. אנחנו גם לא אוהבים לשבת בפאבים (בגלל הסיגריות ובגלל שאנחנו לא שותים אלכוהול)... בדיוק לפני כמה ימים הזכרתי לחברה שלי איך פעם היינו יוצאות מלא לרקוד (ידענו איזה יום הוא יום טוב בכל מועדון והיינו יוצאות ביום שני למועדון הזה וביום רביעי לדיסקוטק הזה) והיינו בטוחות שהאהבה לרקוד בחיים לא תיגמר לנו. היום, בקושי אפשר להוציא אותנו מהבית... שלא לדבר על לצאת ולנענע איברים

למעלה