בילויי הסופ"ש..

ביקורת הופעה, שחר חסון, 13.1.06

אז לפני שאתחיל, בקרוב אני אעלה מאמר, על איך כותבים ביקורת הופעות בפורום. לבנתיים ביקורת ההופעה שלי. ההופעה התקיימה בראשון לציון, אולמי מופת. את האמת, אני רגילה להופעות מצוותא, קטנות יחסית, בכל אופן האולם היה כמעט מלא. המחמם היה אמירם טובים, אני רגילה לראות אותו מופיע בסוף הופעות, או לקראת הסוף, מוזר לראות אותו מחמם, אך בדיחות שתמיד מצחיקות. ההופעה עצמה. שחר חסון עם קטעים חדשים, מצחיקים וכמובן השירים שיכולים להצחיק אותי כל פעם מחדש. הקהל היה האמת קצת אדיש, שחר הצליח להוציא משהו מהקהל, אבל חבל שהקהל היה יבש ככה. הסיום היה כמובן שלושה שירים של M.C מנצור. שלפי דעתי אין כמו סיום כזה מקפיץ להופעה, שעושה חשק של עוד. אז, שחר חסון, הופעת יחיד. מומלץ מאוד.

Forever NemeSh

New member
בילויי הסופ"ש.. ../images/Emo152.gif

אז באיזה הופעות סטאנד-אפ טובות הייתם בסופ"ש? מה עשיתם? עם מי יצאתם?

EagleGirl

New member
מרתון מאוחר יום שבת

נכנסתי אחרי לסטנדאפיסט האחרון- שחר חסון... היו רק 4 אנשים בקהל (נשארו) ועוד מוזמנת ככה שזה יוצא 5. ועוד 10 חבר'ה פחות או יותר מהסטנד אפ... היה הכי מצחיק בעולם....היה כיף!

האמת,

את רוב המופע דיקלמתי לשחר (שחר שחר נו, לא הסטנאדפיסט) באזן.. הוא הופיע עם זה כשהופיע עם החבר'ה הטובים בצוותא, או בדודו טופז. נראה לי מעפן לשלם 80 (טוב, 40) ש"ח להופעה שכבר ראינו. אבל בקטנה. עדיין היה מצחיק וחבר שלי יצא גבר
תודי שהוא שר יותר מצחיק משחר:p

למעלה