בילוי אבות עם הילדים בלבד

gils33

New member
בילוי אבות עם הילדים בלבד../images/Emo69.gif

האם אתם לוקחים את הילדים פעם בשבוע / חודש לבילוי אבא? ואם כן יש לכם מקומות מועדפים? בית?בריכה?פארק?אתגרי יותר?קומזיץ לילי? אשמח באם תשתפו אותנו בחוויה

לויs

New member
בטח..

אני "ונוצי'" (שם חיבה) נוסעים 2 3 בחודש כל פעם למקום אחר.. פעם לים מציירים על החול של הים כל מיני ציורים כמו
.. או סתם רושמים את השמות שלנו. אחר כך מאלתרים חכה (בשביל הכיף ודגים). פעם אחרונה שהיינו בים לקחנו כדור גומי ענק, חפרנו גומה ושמנו את הכדור בפנים,וזה שימש כמין טרמפולינה.. (שווה לנסות)
. בשבת האחרונה הלכנו ברגל לפארק ענק של אטרקציה ספורטיבית, היה ממש נחמד, שיחקנו טניס שולחן, ומתברר שהילד שחקן על רמה. שבוע הבא אוליי נלך לטיפוס על קירות.. :)

בערך

הקטנה שלנו בת 7 חודשים אז עדיין קשה לקחת אותה לבד, מישהו חייב לשבת איתה מאחור ברכב. בכל מקרה, השבת לקחנו אותה לחוף נווה מדבר בים המלח, היא ממש נהנתה בבריכה ובכלל, בקיצור היתה חוויה כיפית ומרעננת. מזל שגם מזג האויר היה נהדר, לא חם מדי, פשוט מושלם.

gils33

New member
אוי - הם מתים על מים

הבת שלי (1.6)רק רואה בריכה וכבר צועקת " מה אים"

לגמרי

כשאנחנו עושים לה אמבטיה היא לא מוכנה לצאת, וכשמוציאים אותה מתחיל לחץ היסטרי...

AlonPe

New member
המממ....

זה מסוג השאלות ש... איך להגיד? ש... (כביכול) אופייניות לפורום שלנו - לנו... בוא נגיד את זה ככה: לא תמצא שאלה כזו בפורמי "אימהות" למינהם! (ואם למשל היית מנסה להעלות שאלה כזו בפורום שכזה, סביר להניח שהתשובה האופיינית שהיית מקבל, היה מש'ו בנוסח: "כן! אני 'מבלה' לבד עם הילדים כל יום! בין שלוש (או אחת) ל-שש (או שבע, או שמונה...) עד שאדון אבא מועיל בטובו לשוב מעמל יומו!!!...." )
אז כן, אני "מבלה" לבד (עם מרכאות ובלי מרכאות) עם הילדים, לפעמים עם כולם, לפעמים רק הבנים, לפעמים עם אחד/ת מהם, מתי שרק אפשר. וכן - במשך השבוע, זה תלוי מתי אני שב מעמל יומי
לפעמים זה בשביל לשחרר את אמא לנשום אויר קצת. לפעמים זה בשביל לאפשר לאמא "לבלות" לבד, עם מי מהם שלא מבלה לבד איתי באותו זמן. לפעמים זה לצורך "הפרדת כוחות", או בשביל לתת תשומת לב למי מהם שזקוק לה. זה יכול להיות לשבת לשחק איזה משחק - בבית או בחצר. לצאת לגנשעשועים, בתקופה האחרונה אנחנו משתדלים להקפיד שאצא להליכות עם הבנים - שאמנם יש לזה גם מטרה "פרקטית" וזה לא "בילוי" נטו - אבל "יוצא ככה" שהזמן הזה הוא אחד מ-"זמני האיכות" הטובים שלנו יחד. לאחרונה הם "גילו" את הרכיבה על אופניים (זה סיפור שראוי לשרשור בפני עצמו - בהזדמנות) אז אנחנו מתכננים לקנות גם לי זוג, (אז רק אצטרך ללמוד לרכוב
) ונצא ביחד למסעות אופניים! לפעמים אני לוקח אותם לבריכה (עכשיו, כמובן, כשמתחיל הקיץ התדירות של הבילוי הזה תגדל) להכין שיעורים ביחד - זה גם נחשב? כשהולכים לסרטים לרוב אני זה שלוקח אותם ("מטלה" שאני מאוד, מאוד שמח ש-"נופלת" עליי!!!
) ולפעמים לוקח ת'קטנה להצגות במתנ"ס אצלנו. וכו' וכו'...

gils33

New member
נקרא שאתה

משקיע מאוד בנושא,זה מאוד חשוב ות'אמת לומר גם אני חוטא בזה,אני אוהב מאוד את הטיולים שלנו ואת הביחד עם הגדולים לבד,זה כיף אחר...

motior

Member
לפעמים

בד"כ בזמן חופשה מהלימודים כשאמא עובדת ואני לוקח חופש (כמובן שקורה גם להיפך) במסגרת הזאת הלכתי איתם לסרטים, לספארי , מוזיאוני מדע (בירושלים, בחיפה וברחובות) ולעיתים סתם לגן שעשועים או פארק (זה נהיה נדיר יותר כי הם גדלו)

gils33

New member
כשהם גודלים

הדרישות שונות לגמרי,הכל נראה אחרת פתאום,צריך שיעניין להם. גן שעשועים זה כבר פסה. צריך אתגרים יותר גדולים

למעלה