המממ....
זה מסוג השאלות ש... איך להגיד? ש... (כביכול) אופייניות לפורום שלנו - לנו... בוא נגיד את זה ככה: לא תמצא שאלה כזו בפורמי "אימהות" למינהם! (ואם למשל היית מנסה להעלות שאלה כזו בפורום שכזה, סביר להניח שהתשובה האופיינית שהיית מקבל, היה מש'ו בנוסח: "כן! אני 'מבלה' לבד עם הילדים כל יום! בין שלוש (או אחת) ל-שש (או שבע, או שמונה...) עד שאדון אבא מועיל בטובו לשוב מעמל יומו!!!...." )
אז כן, אני "מבלה" לבד (עם מרכאות ובלי מרכאות) עם הילדים, לפעמים עם כולם, לפעמים רק הבנים, לפעמים עם אחד/ת מהם, מתי שרק אפשר. וכן - במשך השבוע, זה תלוי מתי אני שב מעמל יומי
לפעמים זה בשביל לשחרר את אמא לנשום אויר קצת. לפעמים זה בשביל לאפשר לאמא "לבלות" לבד, עם מי מהם שלא מבלה לבד איתי באותו זמן. לפעמים זה לצורך "הפרדת כוחות", או בשביל לתת תשומת לב למי מהם שזקוק לה. זה יכול להיות לשבת לשחק איזה משחק - בבית או בחצר. לצאת לגנשעשועים, בתקופה האחרונה אנחנו משתדלים להקפיד שאצא להליכות עם הבנים - שאמנם יש לזה גם מטרה "פרקטית" וזה לא "בילוי" נטו - אבל "יוצא ככה" שהזמן הזה הוא אחד מ-"זמני האיכות" הטובים שלנו יחד. לאחרונה הם "גילו" את הרכיבה על אופניים (זה סיפור שראוי לשרשור בפני עצמו - בהזדמנות) אז אנחנו מתכננים לקנות גם לי זוג, (אז רק אצטרך ללמוד לרכוב
) ונצא ביחד למסעות אופניים! לפעמים אני לוקח אותם לבריכה (עכשיו, כמובן, כשמתחיל הקיץ התדירות של הבילוי הזה תגדל) להכין שיעורים ביחד - זה גם נחשב? כשהולכים לסרטים לרוב אני זה שלוקח אותם ("מטלה" שאני מאוד, מאוד שמח ש-"נופלת" עליי!!!
) ולפעמים לוקח ת'קטנה להצגות במתנ"ס אצלנו. וכו' וכו'...