בילוי בחוץ עם הילדודס..

בילוי בחוץ עם הילדודס.. ../images/Emo187.gif

נורא כיף לי לצאת עם הילדים, זה מעביר לנו יופי את היום, הם אוהבים לטייל, ישנים טוב, אוכלים טוב. לרגל הארכת חופשת הלידה שלי בא לי לצבור כמה אתרים ששווה לבקר בהם עם ילדים בני שלשה חדשים. כמובן שפינת הנקה שווה היא רק יתרון... יש רעיונות? את חדר ההנקה השווה ביותר מצאתי באיקאה, אבל מלבדו, אין לי הרבה מה לעשות שם. שאלתי גם בפורום הראשי, ונראה לי שיהיה נחמד אם נעשה כזו רשימונת קטנה. יש לכן רעיונות

דבורה1

New member
אני יכולה לתרום רק בשופינג

מגיל 0 הם באו איתי לקניות וסתם הסתובבות בין חנויות. עד היום הם ממש בסדר כשהולכים לקניון. לא אשת אתרים אנוכי. אבל ככה מהשרוול אולי דיאדה? עננים? לארגן מפגש בוקר עם לחברות הפורום באיזה פארק נחמד?

ממה מיה

New member
../images/Emo31.gif שופינג ../images/Emo45.gif פארק

יש לי טראומה משופינג שהייתי עושה עם איתן. הייתי אוספת מהקולבים בדים מקסימים למדידה וכמו שהייתי מגיעה לתא המדידה היה מתעורר ופוצח בצווחות עזות. מאז לא התקרבתי לחנויות איתו. מה שכן בחופשת הלידה טחנתי אתרי תיירות (טוב, גרנו בחו"ל, אבל לא חסרים גם בארץ) והיה ממש נחמד. אני בעד הרעיון של הפארקים וגם בעד לצעוד יחד ולשרוף קלוריות

luna10

New member
גם אני בעד הפארקים ולא בעד רכב

הבנות לא אוהבות את הרכב. הן בוכות רוב הפעמים וזה קשה כי הן יושבות אחורה הפוכות ממני ואני לא רואה אותן. אנחנו מסתובבות כל יום שמזג האוויר מאפשר בפארקים בעירנו. ויש המון. אגב, מי רוצה לבוא מחר לפני הצהריים לאחד הפארקים בעירנו ???? יכול להיות נחמד מפגש ספונטני כזה.... יהיה יום יפה.

צימעס

New member
אני מצביעה לפארקים (ולים)

קניונים מחרפנים אותי... יש לכם במרחק נסיעה קצר את הפארק הלאומי ואת פארק הירקון, גם בשיא הקיץ אפשר למצוא שם צל.

אני בעד פארקים../images/Emo39.gif../images/Emo203.gif../images/Emo141.gif

לא אוהבת קניונים. התמונות שלי היו מהשדרה בתל אביב - רחוב בן גוריון. אני גם מאד אוהבת בתי קפה עם קפה משובח. בגיל הצעיר אפשר לקחת שני אפרוחים לבית קפה וזה ממש כיף. במודיעין בכל שעה בבוקר תמצאי בתי קפה מלאים אמהות בחופשת לידה. היתרון של השדרות בתל אביב הוא שיש שם קיוסקים/בתי קפה ואפשר להתישב בשניה שהאפרוחים נרדמים.

למעלה