בילוי לבת ואמא (25 , 55)

Nתוקההה

New member
מחפשת אטרקציות בארץ לגילאי 21

מחפשת אטרקציה לקראת יום הולדת של ידיד שאפשר לעשות קבוצה\שניים (אם ידוע לכם על שיעור טניס\משחק טניס יועיל לשמוע פרטים)

danit1972

New member
יום הולדת לילדה בת 4

שלום רב, מחפשת המלצה על מקום במחיר סביר לעשות בו יום הולדת לבת שלי, בת 4, באזור השרון. עדיפות גדולה באזור רמת השרון - הרצליה.עדיף שהמקום יכלול גם את הכיבוד. אודה להמלצתכם/כן או סתם טיפים מעניינים. בנתיים המשך יום נהדר,רגוע ושמח

danit1972

New member
תודה גידי ולשאלתך

מדובר בכ - 35 ילדים בני גילה והוריהם (לפחות אחד מהם). יש הצעה/טיפ? שוב תודה

ellyd

New member
בילוי לבת ואמא (25 , 55)

שלום, אני נשואה טריה, ולפני ירח דבש שנופל על היום הולדת של אמא שלי. כמובן שהיא נורא מבואסת מזה, ואני מבינה אותה הייתי רוצה לפצות אותה באיזה בילוי של שנינו. משהו שיהיה גם חוויה, הייתי שמחה לקבל המלצות מה אפשר לעשות. אני בת 25 ואימי בת 55.

Lyncha

New member
האם לבטל טיול בצפון בשל מזג אוויר - אנא דחוף

היי, שאלה חשובה לי אליכם: תכננתי להפתיע את בן זוגי ולקחת אותו לחמשוש הקרוב לצפון. מה שכן, אמור להיות שרבי למדי במהלך הסופש וקיוויתי שנוכל לעשות כמה פעילויות בחוץ ולהנות מה"צפון הקריר", כי זה כל כך שונה מהיכן שאנו מתגוררים (שפלה דרומית). רציתי לעשות זאת השבוע, מכיוון שהוא מתחיל ללמוד שבוע הבא, ז"א יהיה קצת יותר קשה למצוא זמן (אך בטח לא בלתי אפשרי). השאלה שלי היא כזאת - עד כמה לדעתכם יהיה לנו כיף יותר מבחינת מזג האוויר אם נדחה את הטיול בעוד מס' שבועות? רציתי שנלך לטיול טרקטורונים וגם לרפטינג נהר הירדן (אני תוהה עד כמה יש שם זרימה טובה כרגע...) ואני לא יודעת עד כמה מזג אוויר יכול להשפיע על האטרקציות הנ"ל.. אני יודעת שזאת שאלה קצת משונה, אבל לא הייתי בצפון המון זמן אז קצת קשה לי מבחינת פרספקטיבה כאן. אני מאוד מאוד אשמח לעזרתכם בהקדם (הזמנתי כבר את הצימר אבל יש מצב שאני עוד יכולה לבטל כל עוד זה יהיה אוטוטו...) תודה תודה תודה לכולם!!

לבטל?????מפיתום ....../images/Emo192.gif

קחי את האיש שלך , סעו ותחגגו בכייף חום אוקטובר אינו דומה לחום יולי אוגוסט , בערב קריר וכייף. כל האטרקציות שציינת נפלאות, ואין תנועת מטיילים ערה כך שמרבית המקומות יהיו שקטים. בירדן הזרימה די איטית ולדעתי כדאי לכם לקחת את הראפטינג מגדות שם הזרימה טובה יותר או ללכת ברגל בערוץ נחל שניר אם אתם בסביבה. משלול רטוב וכייפי. אממה....... אם כבר אז כבר קחי נרות בקבוק יין דיסקים עם מוזיקה טובה תארגני ארוחת ערב רומנטית ותחגגו ....
מזלטובים

Lyncha

New member
תודה רבה :)

האמת היא שהלכתי עם תחושת הבטן שלי וביטלתי כבר.... נראה לי ששנינו נעדיף טיול חורף טוב. לישון בנמרוד, ככה גם הזרימה בירדן ההררי תיהיה חזקה יותר (בחורף גדות סגור, לא?) , הכל יהיה ירוק יותר... חשבתי על טיול סוסים, השאלה היא איפה.. אגמון החולה אולי, אם לא יהיה סוער מידי. וזה ממילא כבר לא היומולדת שלו (זה היה במאי, אבל הוא החליט לפתח 40 מעלות חום לילה לפני, אז נאלצנו לדחות :( ) אז עכשיו או עוד חודש זה לא משנה כל כך ... יש לך אולי טיפים לטיול חורף?.... מתי כדאי, ממה להזהר, מה מומלץ....? אני פתוחה להצעות:) המון המון תודה!

סיוע נפשי בדרך אל אמא....../images/Emo6.gif../images/Emo193.gif

וואלה אמא שלך נסחפה.......למה מה קרה הרי אפשר להקדים או לדחות יום הולדת או להחליט שחוגגים עלפי התאריך העברי .......נו טוב ...רק אמהות פולניות יקטרו על צרוף המקרים הזה וישלחו אותך לירח דבש עם רגשיי.... אז איפוא היינו? בילוי כייף בספא אפשר ללכת להצגה/מופע של אמן אהוב/סרט בצרוף ארוחה להעניק לה שוברי קנייה ברשת בגדים או אביזרים לערוך לה מסיבה קטנה אצלך בבית אליה תזמיני מספר חברות שלה ללכת יחד לסדנה בנושא בישול /אפייה/ שוקולד/תכשיטים או כל דבר אחר מענין מקווה שעזרתי ותבואי לספר לנו איך חגגתן

ellyd

New member
תודה על הרעיונות

בינתיים האמא נרגעה וחזרה לפרופורציה. אם כי לי נהיה חשק לפנק אותה. אז אולי באמת נעשה איזו סדנה או משהו.

ואם בכלופן האמא תתעקש

קחי אותה אתכם לירח דבש......
חייכת אותי חשבתי אם זה היה קורה אצלי , הייתי ודאי מסדרת את החתונה לבת שלי באופן שלא יצטלב לי עם המומלדת למה אני צריכה שותפים?

מריאל33

New member
תרצי שאעצב לך את יום ההולדת ?

אשמח להכין שיפודי ממתקים ובכלל לעצב את המקום מירב.

חג לה שמח וזר לה פורח...../images/Emo171.gif

יש מקום מקסים בשרון ,הנקרא מול השדה ,שעשוי להתאים לך יש בו מתקני שעשועים לילדים בצמוד לבית הקפה-מסעדה ראי בקישור מזל טוב לפשושית

למעלה