בילוי משפחתי

lida ma

New member
בילוי משפחתי

היי, יש לכם המלצות לבילוי משפחתי עם בני נוער? תודה

איזה סוג מעדיפים?

טבע: ים, טיול ליום שלם ?או איזה חויה שיכול להיות בתשלום? או משחקים? תפרטי...

lida ma

New member
בילוי משפחתי

הכוונה לא היתה ליום שלם, אלא זמן קצר כמו שעתיים, הם מבלים הרבה זמן במחשב ואני מנסה לחשוב על דרכים להוציא אותם ,זה לא כמו עם ילדים קטנים שזה הרבה יותר פשוט, כאן צריך להיות משהו שונה...מה את אומרת? יש לך רעיונות?

אולי לשאול אותם

פשוט תגידי להם שאת מאוד רוצה לבלות איתם, שבא לך לעשות איתם משהו במשותף ושאת מתגעגעת לזמן של " ביחד" ואז תשאלי אותם מה הם היו רוצים לעשות ביחד. למשל תקבעי איתם מועד - נניח " מחר אני רוצה לבלות איתכם משעה 18:00 עד 20:00 , ממש לקבוע איתם פגישה ואז תשאלי אותם מה הם רוצים לעשות איתך בזמן הזה אולי הם עוד יפתיעו בתשובה שלא חשבת עליה

כמה הצעות לפעיליות

קודם כל זה מבורך לעשות דברים ביחד אבל צריך להגביל, להגביל, להגביל לללא לפחד מזה או מהם!! גם כשאת לא בבית עדיין יש הגבלה על ממתקים נכון? תחשבי על זה כך. פעיליות: בתשלום: 1. מוזיאון למדע בירושלים - מדהים! הכל דרך חויה לכל הגילאים, שווה 2. מהותי- מקום מקסים ששייך לשרי אריסון שתרמה את המקום (העלות סימלית) נמצא בתל אביב שדרות שאול המלך - מקום שכל הפעילויות חוויתיות שמדברות על חיבור לטבע ואהבה. טבע- 1. ים - תמיד טוב 2. סתם ללכת לפארק עם סל של ארוחת ערב ושתיה ולהביא דף ועט ולעשות שיחה משפחתית, האם כיף להם לשחק כל הזמן במחשב? מה זה תורם להם? וכו' מניסיון הם מבינים את זה ומשפיע משחקים: 1. לשחק מונופול שכל הבית נגד הבנק וכולם ביחד מנצחים 2. בינגו משפחתי- השאלה אם מתאים בגיל? עוד רעיונות?

lida ma

New member
תודה

יופי של רעיונות, אתחיל ואעדכן אותכם איך זה היה... תודה רבה

anati278

New member
באולינג זה חוויה לכל המשפחה

משחק באולינג מתאים לכל הגילאים במשפחה ונשאר בין הדברים הבודדים שאני מצליחה לעניין את המתבגרים בבית .

lida ma

New member
ניסיתי

תודה נעמי, ניסיתי אבל אין הרבה היענות...

אין היענות...הילדים של היום זה משהו

אני חושבת שאם אמא שלי היתה שואלת אותי שאלה כזאת כאשר הייתי בגילם, לא הייתי שוכחת את החוויה הזאת עד היום וואו כמה שהעולם משתנה והילדים של היום זה לא הילדים של פעם נו...לידה יקרה...לפחות ניסית

Rinat 789

New member
אכן קשה לרתק את הילדים של היום

כל תענוג שעובר עליהם...בצ'יק צ'אק נמוג. הנה היום בתי עשתה חיים עם חברתה בים חזרה הביתה...ואפילו טיפת התרגשות לא ראיתי אצלה "איך היה" "כיף"...אמרה באדישות וזו לא פעם ראשונה אני חושבת שהשינוי של הילדים הוא במקביל לשינוי שכולנו עוברים בעולם הזה שום דבר כבר לא מספק אותנו או ...אותי לפחות

למעלה