בילונגייל ביץ' אוסטרליה לערומים

zfashli

New member
בילונגייל ביץ' אוסטרליה לערומים

אהלן ברי אהלן רוני ושלום לכולם. עפ"י שיחתנו בשיעור הסכמתי לכתוב קצת על חוף נודיסטים שהייתי בו באוסטרליה. מי לא חשב פעם להגיע לאיזה חוף ים שכולו פרטי שלכם שאין בו אף אחד וגם אם יש כזה אז הוא במרחק 150 מטר ממכם?? ואז פשוט לפשוט הכל לשפשף אותו קצת (שתתקבל אשליה שהוא ארוך וגדול) ולמרוח קצת קרם על הישבן ולהתחיל להסתובב בחוף בסבבה שהשמש מלטפת לכם כל גבעה ותל בגוף. אני עשיתי את זה באוסטרליה בחוף שדרך אגב אינו סודי אלא אפילו מפורסם במדריך הלונלי פלנט שכל אחד משיג בטיול שלו. רוצה להגיד שזו היתה אחת החוויות היותר מעניינות והכיפיות שהיו לי בטיול. בפעם הראשונה שהייתי שם לא הייתי נבוך אפילו לשנייה ישר התרוקנתי מהבגדים לקחתי את הבוגי ונכנסתי למי האוקינוס הקרירים שדאגו לכווץ אותי במקומות הלא נכונים. בפעם השנייה כבר לקחתי איתי את חברתי התרוקנו שנינו מבגדים ושוב אותו הדבר רק שהפעם אספתי במשך שעתיים תמימות צדפים על החוף וכעוברות לידי כל מיני בחורות נבוכות למראה ישבני הכתמתם. רוצה להגיד שהיה לי הכי כיף בעולם. מרחוק ראיתי אחת שנורא מתביישת בגופה ורק מוודא שאף אחד לא יציץ עליה והיא אפילו לא היתה ערומה לגמרי. האמת שהיא גם היתה קצת שמנמנה. בפעם השלישית שוב הייתי לבד והפעם באמת היתה מישהי שנראית טוב !!! לא יכולתי כל כך להתאפק ורק הסתכלתי עליה והודתי לאלוהים ולבולה שנתנו לי משקפי שמש שאני מביט לא מביט בה......... בקיצור חוייה ממש מעניינת עדיף לעשות את זה לבד בלי חברה שלך למרות ששלי נורא התחרמנה ורצתה לעשות את זה על החוף אבל זה כבר היה מוגזם. קחו איתכם איזה בוגי מגבת והכי חשוב כאמור משקפי שמש כהים. עכשיו לקצת נתונים על המקום למי ששואל את עצמו החוף המקסים הזה נמצא ממש ממש בבירון ביי כן כן למעשה אם אתם בחוף בבירון שעה הליכה צפונה ותתחילו לראות בולבולים מבצבצים. או מה שאני עשיתי נוסעים צפונה על הכביש שיוצא מבירון עד שמגיעים לתחנת דלק שם פונים ימינה כמובן לכיוון החוף, עד שמגיעים למגרש גולף ואזזזזזזז יורדים מהרכב חוצים את מגרש הגולף 2 דקות הליכה ומגיעים לבילונגייל ביץ' איך שנכנסים לחוף ישנו שלט הזהרה לא ללכת ערום במקום ולכן צריך להיזהר מפקחים וכאלה למרות שאותי ראה פקח ולא אמר לי כלום. זהו חברים מקווה שנהנתם אני מאוד נהנתי והייתי שמח לחזור לשם שוב אז יאללה ביי ביי ביירון ביי. אח אוסטרליה!!!!!

למעלה