"ביליתי" את הלילה במיון

"ביליתי" את הלילה במיון

בסביבות השעה 24:00 התחלתי להרגיש התכווצויות נוראיות, אחרי שהם לא חלפו במשך שעה נסעתי למיון נשים באיכילוב. אחרי בדיקות דםף בדיקה וגינלית וUS - אמרו שהכל תקין (טפו טפו טפו) צוואר ארוך וסגור ושלחו אותי הביתה. לפני יומיים הרופא שלי הורה לי להפסיק עם נרות הקרינון ועם זריקות הגסטון- האם לדעתכן יש קשר הוא מבחינתו לאמוכן לשמוע על המשך הזרקת הגסטון אחרי שבוע 9 אני בשבוע 12 עם עובר אחד.
 
אני לא יודעת מה אלו הנרות האלו או ה

תעשי מה שהוא אמר לך אם הוא הרופא המטפל הקבוע שלך, ואת חושבת שזה בסדר אז תפסיקי, התכווציות באזור הבטן אולי הרחם שהוא גדל זה גורם להתכווציות נוראיות מנסיון המשך הריון תקין
 
אוי, הייתה לי הרגשה שמשהו קרה ../images/Emo10.gif

כי לא מתאים לך להיעלם לי ככה... אני שמחה שהכל בסדר, זה הכי חשוב! לגבי הפסקת התמיכה, כבר אמרתי לך את דעתי בנושא, אבל רופא זה רופא... מקווה שלא יהיו יותר אזעקות עד ללידה *טובה* ובזמן.
עתליה
 

טאניוש

New member
הפסקת את התמיכה בהדרגה?

בעיקרון אין צורך בתמיכה בשבוע 12. אני לקחתי עד שבוע 14 אבל קיבלתי מינונים גבוהים, גם גסטון גם אנדומטרין, התחלתי להוריד את המינונים בשבוע 12 ולקח זמן עד שהפסקתי לגמרי. לא יודעת האם הפסקה חדה של התמיכה יכולה לגרום לצירים.
 
היי טאניוש

קיבלתי החל מההחזרה נר קרינון אחד וזריקת גסטון אחת יום כן ויום לא. ההפסקה היתה בבת אחת ולא הדרגתית.
 

טאניוש

New member
אני קיבלתי תמיכה מאסיבית יותר

שתי אמפולות גסטון+אנדומטרין פעמיים ביום. כמו שאמרתי, לקח שבועיים "להגמל". אולי הפסקה מידית של תמיכה גרמה להתכווצויות, אולי לא. הרופא בטח יודע יותר טוב ממני. הרופא יודע על מה שקרה? והכי חשוב שהכל בסדר עכשיו
. אצלי בשלב זה היו "רק" דימומים, הצואר התחיל לעשות צרות רק בשבוע 27 (לפחות בהריון השני, עם עובר אחד).
 
../images/Emo45.gif שאלה מצוינת

אם מפסיקים בבת אחת זה באמת עלול לגרום ל"תופעות גמילה" כמו דימומים והתכווצויות, לא עלינו
, וזה דבר שבאמת צריך לזכור כי יש הרבה רופאים (בקהילה, כאלה שלא ממש מבינים עניין בכל מה שקשור לתמיכה) שאומרים לך "כן, תפסיקי בבת אחת". YEAH RIGHT... עתליה
 
למעלה