בילי ומאק

hadar81185

New member
בילי ומאק

כרגע אנו רואים שזאת רק ההתחלה בינהם אבל הבנתי מהאתר - ספוילר , שברטני תפריד בינהם , מתי זה יהיה ? אם זה יקרה עוד מעט אז מתי יהיו קטעים חמודים שלהם ?

כשמק הזכירה את המחסה היתה לי הארה

לאן לעזעזל נעלמה ב י ר ד י ? ? ? ! יכול להיות שפיספסתי את זה?! בירדי כזכור לכם באה להתגורר באחוזת צ'נסלר ביחד עם מאק על מנת לגרום לה להשתלב יותר מהר... ורק היום כשמאק הזכירה את המקלט שאלתי את עצמי לאן נעלמה ציפורת.... מעניין...

Dawn12

New member
העתיד שלהם ../images/Emo58.gif

ממש לא ורוד לצערי... בריטני תפריד ביניהם כבר הקיץ (בחודש-חודשיים הקרובים) אבל עד שזה יקרה עוד יהיו לנו כמה סצינות שוות ביניהם. בריטני תסמם את בילי ותגרום למק לתפוס אותה ואותו "עושים את זה" כשלמעשה הוא בכלל לא יהיה בהכרה והיא סתם תקפץ עליו
מק תראה את זה ותאמין לזה, תפרוץ בבכי ותעזוב את בילי. הוא לא יידע מה נחת עליו כי הוא כמובן לא יזכור כלום ממה שקרה וייקח הרבה מאוד זמן - אבל באמת הרבה - עד שהם יצליחו להתגבר על זה ולחזור להיות יחד. ודרך אגב - גם אז בריטני עדיין לא תרפה.
הקטעים החמודים שלהם יהיו אי שם בקמפיין הקיץ הבא של ז'בו (כלומר רק בעוד שנה
) אבל עד אז יש מספיק דברים טובים אחרים שיעסיקו אותנו אז לא לדאוג.

רונית1

New member
איזה בעסה ../images/Emo58.gif

קיויתי לעתיד יותר אופטימי בשביל מאק ובילי. אבל בריטני וראול אמורים מתישהו להתחבר ולהיות זוג לא?

Dawn12

New member
בהחלט (S)

אבל זה רחוק מאוד מאיתנו (יותר משנה קדימה) - עד אז הוא יהיה עם ריאנה.

אני ממש מרחמת על ראול...../images/Emo58.gif

קודם ריאנה/בריאנה ואח"כ בריטני... אוי וויי וזה ממש לא מוצא חן בעיני שהשרלילה תפריד בינהם כ"כ מהר, חיכינו כ"כ עד שהשתיים יתאחדו ועכשיו מתברר שיש עוד הרבה לחכות...

Dawn12

New member
שכחתי מבירדי

התכוונתי לכתוב לך תגובה
היתה סצינה שבה בירדי עזבה (שודרה לפני כמה חודשים טובים כבר). אני זוכר רק שהיא התחבקה עם קת'רין והחליטה שהגיע הזמן לחזור למשפחה שלה. היתה לה בת או משהו, לא? למען האמת, החיקוי הזול של וופי גולדברג באמת לא הזיז לי אף פעם.

מה עשיתי באותו הרגע שוופי עזבה?!

כנראה התבלבלתי וחשבתי שזאת אוליביה אז קמתי להכין משהו לאכול. בכל אופן, תודה שחר על האינפורמציה החשובה! לא יכולתי להירדם מבלי לדעת מה עלה בגורלה...

למעלה