בילעדי! MADONNA-MILES AWAY-(DUDI SHARON

TAL BAR ZOHAR

New member
בילעדי! MADONNA-MILES AWAY-(DUDI SHARON

MADONNA-MILES AWAY-(DUDI SHARON) CLUB MIX 08 שיחרור רשמי ובלעדי לפורום הרשמי !! קטע היסטרי פרי ידיו של ענק הסצינה DUDI SHARON לאם כל הדיוות מדונה ! קטע מרתק עם סיפור מרענן !! איכותי וחזק לפרצוף !! דודי שרון במיטבו בועט סאונדים לא מהעולם הזה,(לקהל הנרקיסים זה הולך לעשות לכם את השבת :] ) שימו לב עם קטע כזה לגמרי אפשר כבר לחזות מה הולך להיות בערב הענק שיקרה ב 5.12.08 שימווו לב !! הפניות זורמות וזו רק ההתחלה הזדרזו והשתתפו בהגרלה ולזכות בכרטיס חינם לאירוע של השנה !! שיהיה לכולנו סופ"ש מקסים ורווי מוזיקה טובה !! תשמרו על עצמכם אוהב טל בר-זוהר !!

TAL BAR ZOHAR

New member
LINK -לינק להורדה../images/Emo23.gif

MADONNA-MILES AWAY-(DUDI SHARON) CLUB MIX 08 רק אהבה תביא אהבה !! דודי שרון כמה אהבה בטראק !! רגשות שלא היההה!!! בקרוב!!!!!!!!!!!! הוידאו קליפ הראשון של דיוות המועדונים ג'ואל BOMBASTOSSSSSSSS

cinquemillo

New member
WOWOWWWWWWWWWWW!!!!!

AMAZING REMIX...GREATTT MOTEK!!! LOVE ITT...SUPER..LOVE YAA!!

ELIRAN ZOAR

New member
שוב פעם אני לא מרענן תעמוד חחחח

החלון של האינטרנט תמיד פתוח על הפורום.. ואני שוכח לרענן חיחיחיחיחי חולה עליי

אור enjoy

New member
איזה שילובבב דודי ומדונה:)

אני עדיין שומעת כמעט כל בוקר את 4 minutes שדודי עשה למדונהה!!! וגם השיר הזה להיטטטטט

jakovstyle120

New member
וכמו שאומרים-בית אל מג'נין!!../images/Emo198.gif../images/Emo8.gif../images/Emo152.gif

ג'וזההההההההההההההה איןןןןןןןןןןןןן עליייייייייייייייייייייייייייייייייייייך !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! טלילללללללללללה , אני חולללללללללללה עליכם !!
סופ"ש מדהיםםםםםםםםםם לכולם !!

גרוזיה

New member
אמאאאאאאאאאאאאאאא טלללללללללללללללללללללללללל

עשית לי את השבתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת

גרוזיה

New member
לא מפסיקה לחרוששששששששששששששששששששששששששששששש

אמאאאא בוללללללללל בזמןןןןןןןןןןןןן איזה מקצבבבב הורססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססס!!!!!!!!!!!!!!!!!

לפני לא סבלתי את השיר הזה<<<<<<<<<

אהבתי את המיקסססססססססססס הפתעת טל לגמריייייייי משחק יפה דודי עשה לוואקל של מדונה<<<<<<<<<<<<<<<

ג'וזההההה אין עלייךךךךךך טנקס טילילה

המוזיקה משגעתתתתתתתתתתתתתתתתתתת אמאלההההההההההההההההההההההההההה מה הולך להיות בTLVVVVVVVVVVVVההה

למעלה