בים יש מקום שאפשר להדליק מדורה קטנה כזאות?

זיהום..?

אם לכל אורך השנה (תבטל את החורף הגשום והקר..) יתקיימו בחופי ראשון ופלמחים אולי אבל רק אולי 100-150 מדורות לאורך כל חודשי השנה לאורך שני החופים האלה לא יקרה זיהום כזה חריג, ושוב אני לא מכליל את ל"ג בעמר... בימי קדם היו מדליקים מדורות כל לילה וכל הלילה ולא היה קורה שום זיהום.. זה תהליך מזערי שמשפיע על כדוה"א לעומת מפעלים ומכוניות ותעשיות שפולטות גזי חממה שמשפיעים את האבולוציה ותנאי האקלים שעובר כדוה"א בדרך להמסת הקרחונים ועידן קרח חדש..

radicaldreamer

New member
כן. זיהום !

"בימי קדם היו מדליקים מדורות כל לילה וכל הלילה ולא היה קורה שום זיהום" - והמדורות באמת שייכות לימי קדם. פעם, היה צורך במדורות בשביל להתחמם, בשביל אור, בשביל לבשל. היום כבר לא. אני ממש לא מבין מה הקטע במדורות - זה ביזבוז של משאבים טבעיים וגורם לזיהום אוויר. במיוחד ל"ג בעומר שהוא חג מיותר לחלוטין הגורם לתחלואה ול*מוות* בקרב חולי האסטמה בארץ. "זה תהליך מזערי שמשפיע על כדוה"א לעומת מפעלים ומכוניות ותעשיות שפולטות גזי חממה" - יופי. אז בוא נזרוק עוד קיסם למדורה. הרי מה זה משנה. בגלל זה הזיהום הסביבתי הוא כפי שהוא. כל אחד "זורק קיסם למדורה". "שמשפיעים את האבולוציה" - מה?!?! :) איך הגעת לזה? יש לך ביסוס מדעי כלשהו?

לא להוסיף קיסם למדורה....

אתה יודע כמה דברים שאתה עושה ביממה מוציאים גזי חממה, אתה יודע שהגוף שלך פולט פחמן דו חמצני וממלא את האוויר והאטמוספירה בגזים רעילים .. אז נפסיק לנשום ?! קיצר, חלאס.

radicaldreamer

New member
עובדה

זו הייתה סתם תגובה ילדותית. הסביבה לא נהרסת מהעובדה שאנחנו נושמים. אבל היא כן נהרסת ממפעלים וכלי-רכב. אתה מוזמן לקרוא קצת בנושא.

אתה מוזמן גם לקרוא בנושא.

מחקרים שעשו מדענים בכל העולם ואני מדבר על המון המון מדענים ולא זרם קטן טוען שכדור הארץ עובר תהליך טבעי של התחממות ולאחר מכן תבוא התקררות .... כמו כל דבר בטבע גם האקלים עובד בשיטת הגלגל. כמו שיש חיים ומוות וכך הלאה.. חוק שימור האנרגיה.. כך גם הטבע פועל בגלגל. אתה מוזמן גם לקרוא רבות על הנושא ולהתעמק אם מעניין אותך.....כל המוסיף גורע.

radicaldreamer

New member
נראה לי שמי שצריך לקרוא בהרבה נושאים זה אתה

"כמו כל דבר בטבע גם האקלים עובד בשיטת הגלגל. כמו שיש חיים ומוות וכך הלאה.. חוק שימור האנרגיה.." - באמת אין לך מושג על מה אתה מדבר, אה? איזה גיבוב של שטויות.....

ממש לא.

אולי לא התנסחתי בצורה הכי טובה כי זה נושא מעמיק ואפשר לדבר עליו שעות, אבל זה מה יש ואין לי כוח להרחיב על מישהו וירטואלי שאני לא מכיר בפורום כזה או אחר .... אז תמשיך לחשוב מה שבא לך..

radicaldreamer

New member
כדרך אגב

השבוע במוסף 'במקום' יש מאמר על כך שגנבו חול מחוף הים בראשון באמצעות משאיות. כרגיל, יש את המושחתים והקומבינטורים שגונבים לנו אפילו את הים. איזה כיף לחיות פה...

אתה באמת לא מודע למציאות, אה?

השבוע קראת בעיתון מקומי אז נודע לך.. כל הכבוד. אני יודע את זה כבר כמה שנים ..... וזה קיים המון שנים... אין סוף לקומבינות במדינה המתפרקת שלנו. עכשיו חזרתי מירושלים וחזרנו דרך כביש 443 ... כביש מודיעין וליד עוטף ירושלים. פשוט ביזיון, צריך להתחיל את תוכנית המגירה 'עזה תחילה' ולהמשיך עם יו"ש ... צריך לעשות הפרדה בינינו לבין הערבים, בין הירדן לים התיכון צריך להיות רוב של 95 אחוז יהודים.

למעלה