שלום luka וברוכה הבאה בצל קורתנו ../images/Emo13.gif
לי באופן אישי אין מידע אבל לדעתי בנושא זה יוכל לעזור לך: אילן סביר -אם יש חומר כזה הוא ללא ספק האדם שידע עליו!!! הוא גם יוכל להוסיף לך פרטים לגבי הקורס שהציעה לך חגית ( שאפו על הידע מדברית
) אינני יודע אם את מכירה את אילן אבל מלבד היותו בובנאי, תומך וחבר בפורום זה הוא גם מנהל המרכז לתיאטרון בובות בחולון. אני משוכנע שהוא יעלה בהמשך ויעזור כמיטב יכולתו. אם בא לך לשתף נשמח להכיר אותך טוב יותר ולדעת קצת על הקשר שלך לבובות ובכלל... בנתיים, ברוכה הבאה.
עבור המצלמה. רוב התחום הזה הוא תורה שבע"פ. בארץ, אנחנו עדיין בשלב ה"ניסוי התעייה" שלא לאמר "התהייה". בחלק מהמקרים לוקחים בימאים "רגילים" ולצידם בובנאי שעוזר להם לתרגם את רצונם לשפת בובה. זה משהו שאני עשיתי/עושה...
תודה לכם על תשומת הלב והעזרה. כאחת שאינה חברה בשום רשת חברתית, אני מופתעת לגלות עולם שלם של עניין וכוונות טובות, סחתיין. במידה ויהיה רלוונטי, אשמח לחזור ולשוחח. שוב תודה
כתמיד שמחנו לנסות לעזור...חבל שהפעם לא הסתייע בידיינו להפנות אותך למידע שחיפשת אבל כמו שציינתי אם אילן אומר הוא יודע!!! התרגשתי לקרוא את תגובתך על הפורום ותודה לך על המילים היפות
אם כך את מרגישה זהו סימן נוסף עבורנו שכוונותיינו ודרכנו עוברות גם דרך מסך המחשב. גם אנחנו נשמח אם תשובי בעת הצורך מבטיח שתתקבלי באותו היחס!!! שמחנו להכיר ושוב תודה גם לך.