תמצא לך אישה יפהמהזמן שהייתי ילד קטן.
מיד לקחתי לה אותו וכבר כמה ימים שאני מביט ממושכות בתמונותיי.
השיער הבלונדיני הזה. העיניים הבהירות האלו. העור הלבן-הלבן החלק-החלק הזה. הפרצוף הממגנט הזה.
קשה להפסיק להסתכל.
אני כל-כך יפה. אני כל-כך יפה.
יענו...."קח לך אישה ובנה לה בית".תמצא לך אישה יפה
תאר לך איזה ילדים יפים יהיו לך...
נכון, הוא גם תמיד יכול לעמוד עם קופסת פח בצמתים.מכל התכונות המיוחדות שאתה מייחס לעצמך, בולט
שיש לך חוש אסטתי מפותח.
אם החוכמה הגדולה שאתה מייחס לעצמך לא תעזור
לפרנסתך בעתיד מנסה להתפרנס מאמנות כל שהיא.
אולי מבקר אמנות. אולי אוצר במוזיאון של תערוכות.
או בעל גלריה אמנותית.
אולי לא תרוויח כמו שציפית אבל תהנה מכל רגע.
נראה לי שאתה יותר קרוב למצב הזה ממני...נכון, הוא גם תמיד יכול לעמוד עם קופסת פח בצמתים.
לא מוטקנראה לי שאתה יותר קרוב למצב הזה ממני...
דווקא כן. אתה יכול שיהיה לך סכום מסוים, אפילו סכום יפה, אבל אני מזכיר לך שמשפחתי אמידה, ולכן אתה בכל מקרה יותר קרוב למצב הזה ממני.לא מוטק
כאמור, גם אם זה נכון, זה לא משנה, כי אתה בכל מקרה עדיין תהיה יותר קרוב למצב הזה ממני, ובינינו? לפי השרשורים שלך דווקא לא נראה שאתה כזה מסודר.אני ברוך ה' כבר מסודר
אני בן 26. אחרי שאתה ממציא שקרים מופרכים שונים כדוגמת השקר הזה, אתה מצפה מאנשים להאמין לשקריך האחרים על גולשים שונים.ואילו אתה בן 40 ועדיין גר עם ההורים.
מרוב שאתה ענתיקה אתה לא מבין שזה מה שנהוג היום ושאני לא שונה מאף-אחד אחר. עשרות רבות של אחוזים מהילדים עדיין גרים עם ההורים בשנות העשרים לחייהם. זה מה שמקובל היום. לתת לילד בסיס יציב וחזק לקראת המשך החיים. שילמד קצת באוניברסיטה לפני מה שהוא יוצא מהבית. שירוויח קצת כסף לפני מה שהוא יוצא מהבית. כדי שכשאנשים סוף-סוף יצאו מהבית הם ינחתו על הרגליים ולא על הפרצוף כמו מה שקרה לך. שאנשים לא יגמרו כמוך. "המסודר" שבערוב ימיו כבד לו להוציא 100 שקל על שלוש מנות פלאפל לעצמו ולמשפחתו (רק האוכמניות והפטל שלי עולים יותר מ-400 שקל לשבוע), שחושב שהוא מלך העולם שהוא משלם על בקבוק שוקו ריק ב-9 שקל בקופה במקום לעקוץ את הסופר ולזרוק אותו איפשהו (רק הארבע מיץ רימונים שההורים מביאים לי מהסופר כל סופ"ש עולים 110), שקונה חולצות ב-20 שקל (החולצות הכי הזולות שלי עולות 100).אני באמת לא מבין מדוע אמך הוציאה את האלבום
למה היא צריכה בכלל תמונות?
אתה הרי גר שם כל הזמן.
בניגוד אליךנראה לי שאתה יותר קרוב למצב הזה ממני...
כל הכבוד על השירות שלך בשביל צה"ל, האזרחים והמדינה, אבל אתה צריך להבין שברגע שאתה עושה בשביל אחרים, אתה מוציא כוחות וזמן שיכולת להוציא על עצמך.בניגוד אליך
א) שירתתי בצהל שירות מלא ביחידה קרבית.
ומה יצא לך מזה בשביל עצמך? אנשים לא יודעים להעריך כראוי את הדברים האלו, ובטח שלא לתגמל עליהם כמו שצריך. מרוב שעשית בשביל אחרים, לא עשית מספיק בשביל עצמך, וזה למה החיים שלך נראים ככה.ב) עשיתי במשך 30 שנה מילואים, אימוני חורף ואימוני קיץ וגם השתתפתי במלחמת ההתשה, במלחמת יום כיפור, מלחמת לבנון הראשונה והשנייה
שזה אחד הדברים שהרסו את חייך. מזל שהדברים לא עובדים ככה יותר. מי שמנסה לרוץ לפני שלמד ללכת, סופו ליפול על הפרצוף.ג) בגיל 23 עזבתי את הבית , נישאתי והחילותי להקים משפחה.
עוד טעויות בהתנהלות שלך.ד) רכשתי דירה משלי, מכונית ויש לי אפילו קצת כסף בבנק לעת זקנה.
הרבה יותר מידי ילדים, קל וחומר ביחס למצב הכלכלי. חבל שלא למדת דבר מטעויות הוריך. אני מקווה שלפחות אצלך אף-אחד לא היה צריך לצאת לעבוד לפני שהגיע לגיל בגרות.ה) יש לי 5 ילדים ובת חורגת
אני חושב שלי ולך יש הגדרות שונות ל"מסודר". טוב, נו, בצורה הגיונית וטבעית. היו לנו נקודות התחלה שונות בחיים ולכן נקודות מבט שונות.שלמעט הקטנצ'יק, כולם נשואים ומסודרים ברוך ה'.
אני חושב שיש לנו גם הגדרות שונות ל"אישה צעירה". שוב פעם-נקודות מבט שונות. בתור גבר בן 74, ברור שמישהי בגילה נראית לך צעירה. אני מצדי לא הייתי אפילו יורק לכיוונה של אישה בגיל הזה.ו) אני נשוי לאישה צעירה.
אולי, אבל זה כבר לא שייך למטרייה של "בניגוד אליך".ז) הזין ברוך ה' עדיין עובד.
ילד בן 26 צעיר, חתיך, בריא, עשיר, חכם, מוכשר, עף על החיים.ומה איתך כפרה?
כי עדיף לבלוס שוקולד פרה בחמש שקל ותשעים אגורות כמוך? לא עדיף קופסה גדולה של פררו רושה ב-60 שקל? שלא לדבר על זה שהחלב שלך הוא חלב פרה ב-6 ושלי חלב עזים שעולה פי שלוש. אבל עזוב, אני לא בן-אדם שכזה. וחבל שאתה גורר אותי אל המקומות האלו של ההשוואות האלו.האם לשתות בערב חלב ולבלוס פררו רושה,
להזכירך, כשהמלחמה התחילה אפילו לא מצמצתי. מי שעשה מהומה גדולה מרוב בהלה ואימה כמו ילדה מבוהלת היה אתה:וכשיש מלחמה להתחבא מתחת למיטה,
לא, כי החיים שלך הם מה זה וואוזאת דרך חיים מוצלחת לדעתך?
אז שייבושם לך.
יצא לך פעם לקחת שיחה עם אבא שלך?כל הכבוד על השירות שלך בשביל צה"ל, האזרחים והמדינה, אבל אתה צריך להבין שברגע שאתה עושה בשביל אחרים, אתה מוציא כוחות וזמן שיכולת להוציא על עצמך.
ומה יצא לך מזה בשביל עצמך? אנשים לא יודעים להעריך כראוי את הדברים האלו, ובטח שלא לתגמל עליהם כמו שצריך. מרוב שעשית בשביל אחרים, לא עשית מספיק בשביל עצמך, וזה למה החיים שלך נראים ככה.
שזה אחד הדברים שהרסו את חייך. מזל שהדברים לא עובדים ככה יותר. מי שמנסה לרוץ לפני שלמד ללכת, סופו ליפול על הפרצוף.
עוד טעויות בהתנהלות שלך.
מי שאין לו כסף, צריך להוציא את המשכורת שלו על השקעות בבורסה או הון ראשוני בשביל נדל"ן בשביל שאחרים יגורו בו וישלמו את המשכנתא במקומך בתור השכירות שלהם. לא לבזבז כסף על מכונית כשאפשר לנסוע באוטובוס או לכבול את עצמו לתשלום משכנתא.
אתה מתחיל להבין לאט-לאט איך החיים שלך נראו כפי מה שהם נראו?
הרבה יותר מידי ילדים, קל וחומר ביחס למצב הכלכלי. חבל שלא למדת דבר מטעויות הוריך. אני מקווה שלפחות אצלך אף-אחד לא היה צריך לצאת לעבוד לפני שהגיע לגיל בגרות.
אני חושב שלי ולך יש הגדרות שונות ל"מסודר". טוב, נו, בצורה הגיונית וטבעית. היו לנו נקודות התחלה שונות בחיים ולכן נקודות מבט שונות.
אני חושב שיש לנו גם הגדרות שונות ל"אישה צעירה". שוב פעם-נקודות מבט שונות. בתור גבר בן 74, ברור שמישהי בגילה נראית לך צעירה. אני מצדי לא הייתי אפילו יורק לכיוונה של אישה בגיל הזה.
אולי, אבל זה כבר לא שייך למטרייה של "בניגוד אליך".
ילד בן 26 צעיר, חתיך, בריא, עשיר, חכם, מוכשר, עף על החיים.
קיצקץ, בחרת את הבן-אדם הלא נכון (אבל ממש) בשביל להשוות את עצמך אליו
אם אתה רוצה להרגיש טוב עם עצמך, לא קל למצוא אנשים שפחות הצליחו, אבל אם נחשוב על זה ממש טוב, אני מניח שאני יכול להמליץ לך להשוות את עצמך לפולגאר:
צפה בקובץ המצורף 118826
צפה בקובץ המצורף 118827
צפה בקובץ המצורף 118828
או לדיברגנט חדש:
צפה בקובץ המצורף 118829
צפה בקובץ המצורף 118830
צפה בקובץ המצורף 118831
אבל בטח ובטח שלא אליי (ברצינות? מה חשבת לעצמך? צחקתי שנתיים ):
צפה בקובץ המצורף 118832
צפה בקובץ המצורף 118833
צפה בקובץ המצורף 118834
כי עדיף לבלוס שוקולד פרה בחמש שקל ותשעים אגורות כמוך? לא עדיף קופסה גדולה של פררו רושה ב-60 שקל? שלא לדבר על זה שהחלב שלך הוא חלב פרה ב-6 ושלי חלב עזים שעולה פי שלוש. אבל עזוב, אני לא בן-אדם שכזה. וחבל שאתה גורר אותי אל המקומות האלו של ההשוואות האלו.
להזכירך, כשהמלחמה התחילה אפילו לא מצמצתי. מי שעשה מהומה גדולה מרוב בהלה ואימה כמו ילדה מבוהלת היה אתה:
צפה בקובץ המצורף 118835
סורי חבר. מה אפשר לעשות? עובדות זה ביץ'.
לא, כי החיים שלך הם מה זה וואו
הכי מצחיק שאתה עוד משווה לחיים שלי ועוד חי בסרט שאתה מנצח
אני חושש שאתה מאוד מאוד מבולבל. זה בטח הגיל
אבא שלי מאוד שמח שגידל אותי כפי מה שגידל. רק כך יצא לו ילד כל-כך מוצלחיצא לך פעם לקחת שיחה עם אבא שלך?
כדאי לך לעשות זאת בהקדם.
כי לפי מצב העניינים שאתה מתאר כאן, האיש בטח...אני לא רוצה להשתמש במילה "מצטער"...
אבל לדעתי הוא בטח לא שמח כל כך על כך שאתה בגילך עדיין חי על חשבונם.
לך דחוף לדבר איתו, עוד לפני שהוא יתחיל להצטער על דברים יותר בסיסיים וקודמים.
לך, דבר איתו.
כן, אתה ממש "יוסי, ילד שלי מוצלח".
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.