בימים האחרונים אנחנו עושים קצת סדר בבית, וביום הראשון, כשעשינו את הארונות, אמא מצאה עמוק בתוך הארון שלה אלבום ישן, מלא בתמונות שלי

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
מהזמן שהייתי ילד קטן.

מיד לקחתי לה אותו וכבר כמה ימים שאני מביט ממושכות בתמונותיי.

השיער הבלונדיני הזה. העיניים הבהירות האלו. העור הלבן-הלבן החלק-החלק הזה. הפרצוף הממגנט הזה.

קשה להפסיק להסתכל.

אני כל-כך יפה. אני כל-כך יפה.

800px-Michelangelo_Caravaggio_065.jpg

ai27

Well-known member
מהזמן שהייתי ילד קטן.

מיד לקחתי לה אותו וכבר כמה ימים שאני מביט ממושכות בתמונותיי.

השיער הבלונדיני הזה. העיניים הבהירות האלו. העור הלבן-הלבן החלק-החלק הזה. הפרצוף הממגנט הזה.

קשה להפסיק להסתכל.

אני כל-כך יפה. אני כל-כך יפה.
תמצא לך אישה יפה
תאר לך איזה ילדים יפים יהיו לך...

jackie111

Well-known member
מכל התכונות המיוחדות שאתה מייחס לעצמך, בולט
שיש לך חוש אסטתי מפותח.

אם החוכמה הגדולה שאתה מייחס לעצמך לא תעזור
לפרנסתך בעתיד מנסה להתפרנס מאמנות כל שהיא.
אולי מבקר אמנות. אולי אוצר במוזיאון של תערוכות.
או בעל גלריה אמנותית.

אולי לא תרוויח כמו שציפית אבל תהנה מכל רגע.

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
מכל התכונות המיוחדות שאתה מייחס לעצמך, בולט
שיש לך חוש אסטתי מפותח.

אם החוכמה הגדולה שאתה מייחס לעצמך לא תעזור
לפרנסתך בעתיד מנסה להתפרנס מאמנות כל שהיא.
אולי מבקר אמנות. אולי אוצר במוזיאון של תערוכות.
או בעל גלריה אמנותית.

אולי לא תרוויח כמו שציפית אבל תהנה מכל רגע.
נכון, הוא גם תמיד יכול לעמוד עם קופסת פח בצמתים.

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
דווקא כן. אתה יכול שיהיה לך סכום מסוים, אפילו סכום יפה, אבל אני מזכיר לך שמשפחתי אמידה, ולכן אתה בכל מקרה יותר קרוב למצב הזה ממני.
אני ברוך ה' כבר מסודר
כאמור, גם אם זה נכון, זה לא משנה, כי אתה בכל מקרה עדיין תהיה יותר קרוב למצב הזה ממני, ובינינו? לפי השרשורים שלך דווקא לא נראה שאתה כזה מסודר.

חשבתי להביא דוגמאות של השרשורים המדוברים, אבל עדיף שאעצור פה.

אז אתה מצדך טוען שמדובר בקמצנות, כפי מה שהעדת על עצמך.

אז בסדר, אז נקווה שזה באמת זה.

למרות שכמה קמצן בן-אדם יכול או צריך להיות אם הוא מסודר?

מצד שני, יש לך לא פחות מחמש ילדים לדאוג להם ולחלק ביניהם את הירושה...

בסדר, מקבל 🤷‍♂️
ואילו אתה בן 40 ועדיין גר עם ההורים. |פנים|
אני בן 26. אחרי שאתה ממציא שקרים מופרכים שונים כדוגמת השקר הזה, אתה מצפה מאנשים להאמין לשקריך האחרים על גולשים שונים.

פתאום עולה תהייה בראשי...

מי הראשון ששיקר על השני בכל הנוגע לסיפור שלך ושל מלאכת?

האם זה היה מלאכת מחשבת שהיה הראשון לשקר שקרים כה קשים עליך ועל משפחתך שאני אפילו לא יכול לחזור עליהם?

או שמא זה היית אתה הראשון לשקר עליו שהוא הומוסקסואל (ובטח עוד כמה דברים)?

כפי מה ששיקרת זאת על משה לאחר ששיקרת זאת עליו...

כפי מה ששיקרת זאת עליי לאחר ששיקרת זאת על משה...

אין ספק שיש לך אובססיה מוזרה וחולנית אל הנושא.

אני מתחיל לתהות האם אתה עצמך אולי...

טוב, יכול להיות. הייתה לדוגמה את הפעם הזאת שבה כתבת לי שאם אתה ועוד בחור הייתם תקועים לבד על אי בודד והוא היה נראה טוב ואם היית ממש שיכור אז...

מה שנקרא "שם חשדתי" ;)
אני באמת לא מבין מדוע אמך הוציאה את האלבום
למה היא צריכה בכלל תמונות?
אתה הרי גר שם כל הזמן. :)
מרוב שאתה ענתיקה אתה לא מבין שזה מה שנהוג היום ושאני לא שונה מאף-אחד אחר. עשרות רבות של אחוזים מהילדים עדיין גרים עם ההורים בשנות העשרים לחייהם. זה מה שמקובל היום. לתת לילד בסיס יציב וחזק לקראת המשך החיים. שילמד קצת באוניברסיטה לפני מה שהוא יוצא מהבית. שירוויח קצת כסף לפני מה שהוא יוצא מהבית. כדי שכשאנשים סוף-סוף יצאו מהבית הם ינחתו על הרגליים ולא על הפרצוף כמו מה שקרה לך. שאנשים לא יגמרו כמוך. "המסודר" שבערוב ימיו כבד לו להוציא 100 שקל על שלוש מנות פלאפל לעצמו ולמשפחתו (רק האוכמניות והפטל שלי עולים יותר מ-400 שקל לשבוע), שחושב שהוא מלך העולם שהוא משלם על בקבוק שוקו ריק ב-9 שקל בקופה במקום לעקוץ את הסופר ולזרוק אותו איפשהו (רק הארבע מיץ רימונים שההורים מביאים לי מהסופר כל סופ"ש עולים 110), שקונה חולצות ב-20 שקל (החולצות הכי הזולות שלי עולות 100).

אז לא, תתפלא, אני דווקא לא מתנשא מעליך עם הכסף של המשפחה שלי וממש לא מעניין אותי גם, אבל אל תשב פה, ותטען טענת כזב לפיה אני עצמי כישלון ולא יוצלח, שזה עוד מילא, אבל בזמן שאתה עצמך לא מי-יודע-מה הצלחת בחיים, שזה כבר הכי מצחיק.

נערך לאחרונה ב:

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
נראה לי שאתה יותר קרוב למצב הזה ממני...
בניגוד אליך
א) שירתתי בצהל שירות מלא ביחידה קרבית.
ב) עשיתי במשך 30 שנה מילואים, אימוני חורף ואימוני קיץ וגם השתתפתי במלחמת ההתשה, במלחמת יום כיפור, מלחמת לבנון הראשונה והשנייה
ג) בגיל 23 עזבתי את הבית , נישאתי והחילותי להקים משפחה.
ד) רכשתי דירה משלי, מכונית ויש לי אפילו קצת כסף בבנק לעת זקנה. |חמסה|
ה) יש לי 5 ילדים ובת חורגת שלמעט הקטנצ'יק, כולם נשואים ומסודרים ברוך ה'.|חמסה||חמסה||חמסה|
ו) אני נשוי לאישה צעירה. |חמסה|
ז) הזין ברוך ה' עדיין עובד. |חמסה|

ומה איתך כפרה?
האם לשתות בערב חלב ולבלוס פררו רושה, וכשיש מלחמה להתחבא מתחת למיטה, זאת דרך חיים מוצלחת לדעתך?
אז שייבושם לך. :)

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
בניגוד אליך
א) שירתתי בצהל שירות מלא ביחידה קרבית.
כל הכבוד על השירות שלך בשביל צה"ל, האזרחים והמדינה, אבל אתה צריך להבין שברגע שאתה עושה בשביל אחרים, אתה מוציא כוחות וזמן שיכולת להוציא על עצמך.
ב) עשיתי במשך 30 שנה מילואים, אימוני חורף ואימוני קיץ וגם השתתפתי במלחמת ההתשה, במלחמת יום כיפור, מלחמת לבנון הראשונה והשנייה
ומה יצא לך מזה בשביל עצמך? אנשים לא יודעים להעריך כראוי את הדברים האלו, ובטח שלא לתגמל עליהם כמו שצריך. מרוב שעשית בשביל אחרים, לא עשית מספיק בשביל עצמך, וזה למה החיים שלך נראים ככה.
ג) בגיל 23 עזבתי את הבית , נישאתי והחילותי להקים משפחה.
שזה אחד הדברים שהרסו את חייך. מזל שהדברים לא עובדים ככה יותר. מי שמנסה לרוץ לפני שלמד ללכת, סופו ליפול על הפרצוף.
ד) רכשתי דירה משלי, מכונית ויש לי אפילו קצת כסף בבנק לעת זקנה. |חמסה|
עוד טעויות בהתנהלות שלך.

מי שאין לו כסף, צריך להוציא את המשכורת שלו על השקעות בבורסה או הון ראשוני בשביל נדל"ן בשביל שאחרים יגורו בו וישלמו את המשכנתא במקומך בתור השכירות שלהם. לא לבזבז כסף על מכונית כשאפשר לנסוע באוטובוס או לכבול את עצמו לתשלום משכנתא.

אתה מתחיל להבין לאט-לאט איך החיים שלך נראו כפי מה שהם נראו?
ה) יש לי 5 ילדים ובת חורגת
הרבה יותר מידי ילדים, קל וחומר ביחס למצב הכלכלי. חבל שלא למדת דבר מטעויות הוריך. אני מקווה שלפחות אצלך אף-אחד לא היה צריך לצאת לעבוד לפני שהגיע לגיל בגרות.
שלמעט הקטנצ'יק, כולם נשואים ומסודרים ברוך ה'.|חמסה||חמסה||חמסה|
אני חושב שלי ולך יש הגדרות שונות ל"מסודר". טוב, נו, בצורה הגיונית וטבעית. היו לנו נקודות התחלה שונות בחיים ולכן נקודות מבט שונות.
ו) אני נשוי לאישה צעירה. |חמסה|
אני חושב שיש לנו גם הגדרות שונות ל"אישה צעירה". שוב פעם-נקודות מבט שונות. בתור גבר בן 74, ברור שמישהי בגילה נראית לך צעירה. אני מצדי לא הייתי אפילו יורק לכיוונה של אישה בגיל הזה.
ז) הזין ברוך ה' עדיין עובד. |חמסה|
אולי, אבל זה כבר לא שייך למטרייה של "בניגוד אליך".
ומה איתך כפרה?
ילד בן 26 צעיר, חתיך, בריא, עשיר, חכם, מוכשר, עף על החיים.

קיצקץ, בחרת את הבן-אדם הלא נכון (אבל ממש) בשביל להשוות את עצמך אליו 😂

אם אתה רוצה להרגיש טוב עם עצמך, לא קל למצוא אנשים שפחות הצליחו, אבל אם נחשוב על זה ממש טוב, אני מניח שאני יכול להמליץ לך להשוות את עצמך לפולגאר:

רובינשטיין (2).jpg
xspo0jvp.png
4h0u9w0q.png

או לדיברגנט חדש:

fs67l8z9.png
1kkn2c4p.png
homeless-teenager.jpg

אבל בטח ובטח שלא אליי (ברצינות? מה חשבת לעצמך? צחקתי שנתיים 😂):

1000_F_215940590_FGOpyJqZH7IqcZglLlwC5vPiRSJqDMPJ.jpg
shutterstock_577744615-scaled.jpg
yldk5jh8.png
האם לשתות בערב חלב ולבלוס פררו רושה,
כי עדיף לבלוס שוקולד פרה בחמש שקל ותשעים אגורות כמוך? לא עדיף קופסה גדולה של פררו רושה ב-60 שקל? שלא לדבר על זה שהחלב שלך הוא חלב פרה ב-6 ושלי חלב עזים שעולה פי שלוש. אבל עזוב, אני לא בן-אדם שכזה. וחבל שאתה גורר אותי אל המקומות האלו של ההשוואות האלו.
וכשיש מלחמה להתחבא מתחת למיטה,
להזכירך, כשהמלחמה התחילה אפילו לא מצמצתי. מי שעשה מהומה גדולה מרוב בהלה ואימה כמו ילדה מבוהלת היה אתה:

__צילום מסך_20-10-2024_133833_www.tapuz.co.il.jpeg

סורי חבר. מה אפשר לעשות? עובדות זה ביץ'.
זאת דרך חיים מוצלחת לדעתך?
אז שייבושם לך. :)
לא, כי החיים שלך הם מה זה וואו :rolleyes:

הכי מצחיק שאתה עוד משווה לחיים שלי ועוד חי בסרט שאתה מנצח 😂

אני חושש שאתה מאוד מאוד מבולבל. זה בטח הגיל 🤷‍♂️

נערך לאחרונה ב:

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
כל הכבוד על השירות שלך בשביל צה"ל, האזרחים והמדינה, אבל אתה צריך להבין שברגע שאתה עושה בשביל אחרים, אתה מוציא כוחות וזמן שיכולת להוציא על עצמך.

ומה יצא לך מזה בשביל עצמך? אנשים לא יודעים להעריך כראוי את הדברים האלו, ובטח שלא לתגמל עליהם כמו שצריך. מרוב שעשית בשביל אחרים, לא עשית מספיק בשביל עצמך, וזה למה החיים שלך נראים ככה.

שזה אחד הדברים שהרסו את חייך. מזל שהדברים לא עובדים ככה יותר. מי שמנסה לרוץ לפני שלמד ללכת, סופו ליפול על הפרצוף.

עוד טעויות בהתנהלות שלך.

מי שאין לו כסף, צריך להוציא את המשכורת שלו על השקעות בבורסה או הון ראשוני בשביל נדל"ן בשביל שאחרים יגורו בו וישלמו את המשכנתא במקומך בתור השכירות שלהם. לא לבזבז כסף על מכונית כשאפשר לנסוע באוטובוס או לכבול את עצמו לתשלום משכנתא.

אתה מתחיל להבין לאט-לאט איך החיים שלך נראו כפי מה שהם נראו?

הרבה יותר מידי ילדים, קל וחומר ביחס למצב הכלכלי. חבל שלא למדת דבר מטעויות הוריך. אני מקווה שלפחות אצלך אף-אחד לא היה צריך לצאת לעבוד לפני שהגיע לגיל בגרות.

אני חושב שלי ולך יש הגדרות שונות ל"מסודר". טוב, נו, בצורה הגיונית וטבעית. היו לנו נקודות התחלה שונות בחיים ולכן נקודות מבט שונות.

אני חושב שיש לנו גם הגדרות שונות ל"אישה צעירה". שוב פעם-נקודות מבט שונות. בתור גבר בן 74, ברור שמישהי בגילה נראית לך צעירה. אני מצדי לא הייתי אפילו יורק לכיוונה של אישה בגיל הזה.

אולי, אבל זה כבר לא שייך למטרייה של "בניגוד אליך".

ילד בן 26 צעיר, חתיך, בריא, עשיר, חכם, מוכשר, עף על החיים.

קיצקץ, בחרת את הבן-אדם הלא נכון (אבל ממש) בשביל להשוות את עצמך אליו 😂

אם אתה רוצה להרגיש טוב עם עצמך, לא קל למצוא אנשים שפחות הצליחו, אבל אם נחשוב על זה ממש טוב, אני מניח שאני יכול להמליץ לך להשוות את עצמך לפולגאר:

צפה בקובץ המצורף 118826
צפה בקובץ המצורף 118827
צפה בקובץ המצורף 118828

או לדיברגנט חדש:

צפה בקובץ המצורף 118829
צפה בקובץ המצורף 118830
צפה בקובץ המצורף 118831

אבל בטח ובטח שלא אליי (ברצינות? מה חשבת לעצמך? צחקתי שנתיים 😂):

צפה בקובץ המצורף 118832
צפה בקובץ המצורף 118833
צפה בקובץ המצורף 118834

כי עדיף לבלוס שוקולד פרה בחמש שקל ותשעים אגורות כמוך? לא עדיף קופסה גדולה של פררו רושה ב-60 שקל? שלא לדבר על זה שהחלב שלך הוא חלב פרה ב-6 ושלי חלב עזים שעולה פי שלוש. אבל עזוב, אני לא בן-אדם שכזה. וחבל שאתה גורר אותי אל המקומות האלו של ההשוואות האלו.

להזכירך, כשהמלחמה התחילה אפילו לא מצמצתי. מי שעשה מהומה גדולה מרוב בהלה ואימה כמו ילדה מבוהלת היה אתה:

צפה בקובץ המצורף 118835

סורי חבר. מה אפשר לעשות? עובדות זה ביץ'.

לא, כי החיים שלך הם מה זה וואו :rolleyes:

הכי מצחיק שאתה עוד משווה לחיים שלי ועוד חי בסרט שאתה מנצח 😂

אני חושש שאתה מאוד מאוד מבולבל. זה בטח הגיל 🤷‍♂️
יצא לך פעם לקחת שיחה עם אבא שלך?
כדאי לך לעשות זאת בהקדם.
כי לפי מצב העניינים שאתה מתאר כאן, האיש בטח...אני לא רוצה להשתמש במילה "מצטער"...
אבל לדעתי הוא בטח לא שמח כל כך על כך שאתה בגילך עדיין חי על חשבונם.
לך דחוף לדבר איתו, עוד לפני שהוא יתחיל להצטער על דברים יותר בסיסיים וקודמים.
לך, דבר איתו.
|דחוף|

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
יצא לך פעם לקחת שיחה עם אבא שלך?
כדאי לך לעשות זאת בהקדם.
כי לפי מצב העניינים שאתה מתאר כאן, האיש בטח...אני לא רוצה להשתמש במילה "מצטער"...
אבל לדעתי הוא בטח לא שמח כל כך על כך שאתה בגילך עדיין חי על חשבונם.
לך דחוף לדבר איתו, עוד לפני שהוא יתחיל להצטער על דברים יותר בסיסיים וקודמים.
לך, דבר איתו.
|דחוף|
אבא שלי מאוד שמח שגידל אותי כפי מה שגידל. רק כך יצא לו ילד כל-כך מוצלח :sneaky:

57823878-crowned-boy-sitting-in-an-armchair.jpg

למעלה