בימים קרים כמו לאחרונה, מדליקים מזגנים אצלכם?

גדעון8

New member
בימים קרים כמו לאחרונה, מדליקים מזגנים אצלכם?

בשיעורי הספינינג יש מצב שמזיעים ו..הפלא ופלא...חם מאוד אפילו שבחוץ רועמים מבריקים ומגשימים.. האם אצלכם המזגנים עובדים בזמן השיעור? מיותר לציין מה תשובתי במקום בו אני מספנסנג. (גם את הקולר לקחו...)

ברור שפועלים כרגיל

אלו הימים היחידים שאיכשהו זה מתקרב לטמפרטורה שהייתי רוצה בחדר ספינינג אבל עדיין חם מידי.

אבישג7

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח

היום יום שני,השיעור ב6 וחצי

ליבית1

New member
ברור שכן...

מזגן ועוד חמישה מאווררים...!!!! נכון, אני מדליקה את המזגן רק בתחילת השיעור ולא לפני, כמו בקיץ, אבל אני לא רוצה לחשוב על סיטואציה שבה אין מיזוג בשיעור....

Tami661

New member
בוודאי שיש מזגן... המזגן לא אמור רק לקרר

אלא גם לסנן את המיקרובים והסירחון שבאויר, שלא לדבר על זה שבאימון כהלכתו, כעבור 5 דקות אפשר לשכוח שיש חורף בעולם בכלל...

ליבית1

New member
בדיוק אתמול בשיעור אמרתי למישהי

שאמרה ש"לא צריך מזגן כי חורף בחוץ", אמרתי לה ש"חוקי מזג האוויר לא מתקיימים בחדר הזה"...

miss metuka

New member
ברור שהמזגן דולק

הרי זה המקום היחיד, שבפנים קיץ כל השנה, לובשים קצר, מזיעים ... (שיגיע כבר הקיץ - אני צריכה גם שמששששש)

SimplyMe1

New member
למה לא?

בטח שעובדים..ורצוי שגם המאוורים יעבדו כשהסטודיו מלא.. הדופק,המאמץ והטמפ' של הגוף בחדר ספינינג סגור-זהים בחורף\קיץ\סתיו\אביב. כמו שלובשים גופיה\חולצת אימון קצרה+טיץ קצר בחורף, ומורידים* סווצ'רים אחרי החימום,ככה גם הטמפ' בחדר צריכה להישאר כמו בקיץ,ולא לסבול מריחות וחוסר אוויר בחדר. *מורידים סווצ'רים-אצלנו יש מתאמנת אחת שתמיד,גם בקיץ ב30 מעלות בחוץ,תעטה על עצמה סווצ'ר פליז+חולצה קשורה על המתניים. לא משנה מה הטמפ' בסטודיו או בחוץ,היא עם סווצר עבה עליה.

גדעון8

New member
אז מה שאני מבין זה ש.....

בעצם יושבים 30-40 איש ואשה(ובעיקר נשים..) באולם סגור וחנוק ללא מזגנים ופשוט נהנים ורק אני ואלו שהגיבו פה סולדים ממצב חנוק זה? האומנם? מה, הבנות במכון הדובר הן מכוכב אחר?(אבישג, שששששש, אף מילה...)

למעלה