בימים רביעי-חמישי לא ישודר פרק הכוונה היא לשבוע הבא,לא ישודר בגלל סוכות
S soapsfan New member 21/9/04 #1 בימים רביעי-חמישי לא ישודר פרק הכוונה היא לשבוע הבא,לא ישודר בגלל סוכות
צ צהובון 1 ויחיד New member 21/9/04 #2 ממש רועדות לי הפיטמות אכן ידיעה נוראית, משה נוסבאום כתבנו שבשטח, עד כמה האירוע הטראומתי ישפיע על האזרחים האם יש לך מידע נוסף לגבי ההשלכות הצפויות עקב שביתת צח"מ האם עקרות הבית תתחלנה במאבקים להשבת זכויותיהן P.S - נוסבאום, תעשה גבות כבר
ממש רועדות לי הפיטמות אכן ידיעה נוראית, משה נוסבאום כתבנו שבשטח, עד כמה האירוע הטראומתי ישפיע על האזרחים האם יש לך מידע נוסף לגבי ההשלכות הצפויות עקב שביתת צח"מ האם עקרות הבית תתחלנה במאבקים להשבת זכויותיהן P.S - נוסבאום, תעשה גבות כבר
S SupeRonit New member 22/9/04 #3 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אווץ' אם כואב לצחוק כל כך הרבה-למה אומרים שהוא בריא ??!
P Pete® Pan New member 22/9/04 #4 פחחחחחחחחחחחחחחחחע!!!!!!!!!!!!!!!!! נקרעו לי הש*ל*ת מרוב צחוק (הצנזורה כדי למנוע התקפי לב)
י ים כחול New member 27/9/04 #5 אם תוריד גבות של נוסבאום..... ירד ממנו כל ה"קסם הגברי שבו" ( ) חוצמיזה שעננה שחורה מעל פניו מתאימה לסוג המידע שהוא מעביר על המסך (לצערינו)
אם תוריד גבות של נוסבאום..... ירד ממנו כל ה"קסם הגברי שבו" ( ) חוצמיזה שעננה שחורה מעל פניו מתאימה לסוג המידע שהוא מעביר על המסך (לצערינו)