נכון. ברור להאשים את צה"ל.בהזדמנות לפטר את הרמטכל
ואז להאשים את צהל.
עוברים לבית המשפט מפרקים את היוהמשית
זורקים את השופטים ורוצים למנות בעצמם את
השופטים והמבקרים
ואז עוברים .....
את ראש הממשלה כמובן,אם הייתה בגידה למה ביבי לא ביקש לעשות משפט אחרי 7.10 או אפילו עכשיואת מי אתה רוצה להאשים שצה"ל לא היה שם באותו בוקר מר ונמהר.
מי שהביא את החורבן הם ממשלת 64 הפושעיםנכון. ברור להאשים את צה"ל.
את מי אתה רוצה להאשים שצה"ל לא היה שם באותו בוקר מר ונמהר.
כדי להחזיר את מדינת ישראל כמדינה יהודית צריך לפרק את הצבא ולבנות אותו מחדש .צריך לפרק את השמאל כי השמאל הביא רק חורבן רק אסון.
תציין לי בבקשה משהו אחד מאז מלחמת ששת הימים שהשמאל עשה לטובת מדינת ישראל? כל מה שעשה השמאל זה רק אסון.
ואיפה היה הרמטכ"ל, למה לא הלך להעיר את החיילים שישנו באוגדת עזה בשעה שהנוחבות פרצו את הגדר?מי שהביא את החורבן הם ממשלת 64 הפושעים
השמאל לא בשלטון
לא הבנתי את הקטע. שמעתי משהו על פירוק הסיירת, אבל בשביל מה צריך את זה בכלל אם זאת המטרה? הלא בשביל להאשים את הצבא (האשמה די מתבקשת כמובן, אם כי באופן חלקי בלבד) אין כל צורך לא לפטר את הרמטכ"ל ולא לפרק את סיירת מטכ"ל. אפשר פשוט, אתה יודע, לגשת למיקרופון הקרוב, לוודא שאין עודף 'עיתונאים' מערוצי 11-12-13 בסביבה כך שניתן יהיה אולי להשלים משפט, ולצאת בהכרזה מאשימה כלפי הצבא. ככה פשוט .בהזדמנות לפטר את הרמטכל
ואז להאשים את צהל.
אוי, הלוואי והיה חצי אמת בקשקוש הרל"בי הזה. אולי אם זה היה נעשה סוף סוף היינו יכולים לחזור קצת לנורמליות בתחומים האלה לפחות.עוברים לבית המשפט מפרקים את היוהמשית
השופטים והמבקרים
ואז עוברים .....
סיירת מטכ"ל כמו טייסת 69 מורכבת מחפרפרות שמאל הסרבנות וההסתה למרד התחילה מהיחידות האלה. על כן פנינו לשר הביטחון עם רשימה שמית של קושרים עוד לפני ה7.10 ושאלנו אותו מדוע הם עדיין משרתים בצה"ל ולמה הם לא בכלא על בגידה במדינת ישראל?לא הבנתי את הקטע. שמעתי משהו על פירוק הסיירת, אבל בשביל מה צריך את זה בכלל אם זאת המטרה? הלא בשביל להאשים את הצבא (האשמה די מתבקשת כמובן, אם כי באופן חלקי בלבד) אין כל צורך לא לפטר את הרמטכ"ל ולא לפרק את סיירת מטכ"ל. אפשר פשוט, אתה יודע, לגשת למיקרופון הקרוב, לוודא שאין עודף 'עיתונאים' מערוצי 11-12-13 בסביבה כך שניתן יהיה אולי להשלים משפט, ולצאת בהכרזה מאשימה כלפי הצבא. ככה פשוט .
אוי, הלוואי והיה חצי אמת בקשקוש הרל"בי הזה. אולי אם זה היה נעשה סוף סוף היינו יכולים לחזור קצת לנורמליות בתחומים האלה לפחות.
זו לא המצאה שלי. אני מצטט הודעה של מארבו.לא הבנתי את הקטע. שמעתי משהו על פירוק הסיירת, אבל בשביל מה צריך את זה בכלל אם זאת המטרה? הלא בשביל להאשים את הצבא (האשמה די מתבקשת כמובן, אם כי באופן חלקי בלבד) אין כל צורך לא לפטר את הרמטכ"ל ולא לפרק את סיירת מטכ"ל. אפשר פשוט, אתה יודע, לגשת למיקרופון הקרוב, לוודא שאין עודף 'עיתונאים' מערוצי 11-12-13 בסביבה כך שניתן יהיה אולי להשלים משפט, ולצאת בהכרזה מאשימה כלפי הצבא. ככה פשוט .
אוי, הלוואי והיה חצי אמת בקשקוש הרל"בי הזה. אולי אם זה היה נעשה סוף סוף היינו יכולים לחזור קצת לנורמליות בתחומים האלה לפחות.
קראתי מפיך ועל כן שואל אותך. מדוע צריך לפרק את סיירת מטכ"ל או לפטר את הרמטכ"ל בשביל לבוא בטענות לצבא?זו לא המצאה שלי. אני מצטט הודעה של מארבו.
ואני מציע שתשתמש באותם מונחים כמו "קשקוש רל"ב"
תשאל אותו.
עוד חלום בלהות או שיש לך מקור לדילוזיות שלך?בימין רוצים לפרק את סיירת מטכל
כן,הפיכה בקיצור.בהזדמנות לפטר את הרמטכל
ואז להאשים את צהל.
עוברים לבית המשפט מפרקים את היוהמשית
השופטים והמבקרים
ואז עוברים .....
לפטר רמטכל זו הפיכה?כן,הפיכה בקיצור.
קודם לפטר את ביבי,הוא עובד ציבור גם.לפטר רמטכל זו הפיכה?
ממתי לפטר עובד ציבור כזה או אחר זו הפיכה?
פנטזיות.כשכתבתי את הפוסט הזה היו לי עוד הרבה סיפורים על
שגעונות של הממשלה הנוכחית. על שהיא הורסת את
המדינה. בכל נושא שתבדקו חוץ מתקצוב חרדים פרזיטים
היה גרוע.
אבל אשתי הקפיצה אותי כי יש לנו מנוי להצגה של בית
לסין דתילונים. הלכנו להצגה ואכן היא נהדרת.
לא הורסת שום דברכשכתבתי את הפוסט הזה היו לי עוד הרבה סיפורים על
שגעונות של הממשלה הנוכחית. על שהיא הורסת את
המדינה. בכל נושא שתבדקו חוץ מתקצוב חרדים פרזיטים
היה גרוע.
אבל אשתי הקפיצה אותי כי יש לנו מנוי להצגה של בית
לסין דתילונים. הלכנו להצגה ואכן היא נהדרת.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.