בימי הטירונות הרחוקים -

מיטללל

New member
בימי הטירונות הרחוקים -

והמזעזעים.. באיזה שיעור עם המפקדת היא הייתה חביבה מתמיד ואמרה לכולנו לעצום עיניים, לקחת דקה ולדמיין איפה ועם מי הכי היינו רוצות בעולם להיות באותן שניות. התשובות היו מחולקות לשלוש: א. הבנות השוות - שרצו להיות עם החבר שלהן :) ב. הבנות שככה ככה - שפנטזו להיות עם החברים שלהם :) ג. החברות שפנטזו להיות בבית ולאכול את השניצל של אמא:) הייתי בטוחה שזו איזה דרך מקורית שלה להגיד לנו: "יש לכן 20 דקות להתארגן! יש לכן אפטר"
ואז המפקדת החביבה אמרה: "ולמה אתן לא יכולות להיות עם החבר שלכן ולאכול שניצל ? כי אתן בצבא ! נהנהנהנהבננה!" (נשבעת לכם!) ואז היה לנו שיעור על הצבא, פקודות ו"ככה זה בחיים"...
כל ההקדמה הייתה.. סתם... בשביל לשאול.. איפה ועם מי הייתם רוצים להיות עכשיו? ומה לעשות?

אגב רגעי אושר מהעבר..

עדיין יש את עניין "ראיון עם הערפד"? סתם תוהה לי

ת מ י מ ה

New member
עם החבר לשעבר

שלפני 4 חודשים אני מתגעגעת ועד היום קשה לי עם זה...

קטרפי

New member
2 אופָציות ../images/Emo110.gif

או עם החברה הכי טובה שלי שנימצאת עכשיו בקנדה ולא ראיתי אותה כבר יותר מחודש ואני גם לא יראה אותה עד סוף אוגוסט
או עם הקראש התורן שלי. ולהגיד לה את זה. ושייצא מזה משהו.

dod_basim

New member
להיות עם החברה שלי שעדיין לא קיימת

באסים מתגעגע למישהי שהוא עדיין לא פגש

אמממ

הייתי רוצה להיות בחו"ל עם הידיד הכי טוב וסתם ללכת לאיבוד.. כמה שזה כיף

pain is MY love

New member
דווקא עכשיו?..

להיות בעזה בנגמש עם הבחור שלי רק כדי לראות מה קיבינימאט הוא עושה כל יום!

אני מנחש...

שלא ישבת בחייך בנגמ"ש...ושלא היית מעולם בעזה. אחרת לא היית אומרת שטויות כאלה בעד שום הון שבעולם.

pain is MY love

New member
לא אמרתי

שאני רוצה לחיות שם! רק לראות מה יש שם ולחזור למשרד הממוזג שלי אי שם בצריפין...

רות.

דווחי מוקי מהמשרד. נוהל קספיתון החל מעוד שתי קטנות. תוק טוב. סוף. (איזה רעל!!!! איזה רעל!!!! סתם...הכל בגלל חבר שביקרתי באיזה מוצב בשטחים...סעמק עליו איזה נסיעה...).

Zoharrr

New member
עם מישהו נורא ספציפי

והוא כבר יודע מה אני רוצה לעשות ואיפה...

למעלה